Dajver 3 Napisano Jun 11, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekoh kupujem golaca... do 4000e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Jun 11, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan e ja sam pre 3 dana prodao bandita u ekstra stanju,moj motor bio.samo sipas i vozis,nista da se dira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jun 12, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan imam hornet 600 u extra stanju, 1998, plava, uvoz iz swiss 3600e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jun 12, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ima kod Gordana 1 Hornet 2001 god za 3200.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dajver 3 Napisano Jun 12, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ima kod Gordana 1 Hornet 2001 god za 3200.. a ko je Gordan tj gde se nalazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Jun 12, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan http://www.mgmotors.biz/ Gordan mg lik je iz sabca pogledaj sajt mozda nadjes nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Jun 12, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovo,mozda se ne uklapas u cenu ali kada se u nesto zaljubis nadju se parice: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=18091.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jun 25, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha XJ 600 Diversion, 1998-o, prvi vlasnik, kupljen kod Rodica, nov lanac, lancanici, gume dobre, mali vizir, u originalnom stanju, kao iz salona, presao 23000km ( pravih ). Moze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dajver 3 Napisano Jun 25, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha XJ 600 Diversion, 1998-o, prvi vlasnik, kupljen kod Rodica, nov lanac, lancanici, gume dobre, mali vizir, u originalnom stanju, kao iz salona, presao 23000km ( pravih ). Moze? Ne svidja mi se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jun 26, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jednog zutog Monstera za tebe. Vozi gaa moja drugarica, imas oglas na moto berzi.. http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=13773&trazi=1&ur=1&model=89&tip=monster&m=Ducati-monster Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Jun 26, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan a Honda CB Sevenfifty? http://www.mojauto.co.yu/polovni-auto/223789 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dajver 3 Napisano Jun 27, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gotovo... kupio sam monstera.. slike uskoro... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Jun 27, 2008 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Gotovo... kupio sam monstera.. slike uskoro... ;D Yeah, jos jedan u nizu . Cestitke !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...