Mirkic 267 Napisano Februar 28, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Moj se dezintegrisao a fabrika se ocajno cuje.. Ako neko ima top (jeftinije nesto 3-4-50k e ) neka javi Da je manjih dimenzija,ove cevuljage smetaju koferima :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 28, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Prodaj mi tvoj fabricki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Februar 28, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Trebace za tehnicki jednog dana Zadnja 2x sam prosao sa ovim no name topom al za svaki slucaj valja imati Ako zatreba za teh nekome tu sam da pozajmim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...