keske02 1 Napisano Februar 28, 2020 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peugeot SpeedFight 3 2t Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav... pre par dana sam narucio auspuh sa moto boxa, tacnije bullet (mtb) auspuh i mislim da mi je stigao pogresan... tu dole su slike mog i auspuha koji su trebali da mi dostave.. ne mogy da verujem da su naprabili takvu gresku.. a mozda i ja gresim.. ali ne verujem.. imam peugeot speedfight 3 2011 2t. Ako neko zna sta senovde desava neka kaze.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keske02 1 Napisano Februar 28, 2020 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peugeot SpeedFight 3 2t Prijavi odgovor kao problematičan Meni samo nikako nije jasno zasto su mi poslali auspuh za sf2 kad im lepo pise da pase na sf3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlayco85 6 Napisano Februar 28, 2020 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Takve stvari se desavaju,jednostavno ih kontaktiras i kazes u cemu je problemI da tebi treba spuh za vertikalni agregat...Sent from my SM-G930U using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...