Ivanrsvb 347 Napisano Februar 25, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li ova tema pripada ovde ali eto kako pocinje sezona pa da pitam i vas da li osetite na kacigi/viziru licu kako god kapljice tecnosti za pranje vetrobranskog stakla i da li mislite da to mozda nekada namerno radi vozac auta kog sustizete? Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16783 Napisano Februar 25, 2020 Integrisan, 4986 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam desilo mi se jednom ali vozim u sredini gde me jedino mrze zecevi i povremeno mravojedi u vecernjim satima. Sa ljudima slab kontakt. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7723 Napisano Februar 25, 2020 -, 1749 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Namerno! Znaju da im prskalice bacaju preko krova. Kako bas tad treba da opere soferku kad vidu u retrovizoru motor...? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Februar 25, 2020 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Vise sam sklon da mislim da je slucajno. Da li si primetio da su ljudi generalno pogubljeni. Nemaju pojma sta rade, kao da su sami na svetu. Dosta ljudi se krecu ko muve bez glave. Cudna vremena. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 512 Napisano Februar 25, 2020 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Jednim potezom obrišem i teram dalje. Namerno ili slučajno. Kad buba eksplodira mnogo je gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 25, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan EEeee, da znaš koliko beznačajan procenat vozača gleda u retrovizor... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 493 Napisano Februar 25, 2020 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte da se tripujete. K'o da vam se to nije dešavalo i s automobilom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14372 Napisano Februar 25, 2020 moto merkat °°, 4895 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Dexterr je napisao: EEeee, da znaš koliko beznačajan procenat vozača gleda u retrovizor... Ovo cesto spominjem, svaki dan sedam u dosta automobila, najezim se, odlepim kada vidim retrovizore u polozaju "komsinice, slobodno se nasminkajte" i da hoce da gledaju videce nebo, asfalt, pesaka na trotoaru, rucnu kocnicu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1562 Napisano Februar 26, 2020 Drug član, 1305 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Nemaju oni pojma šta rade, većina je pogubljena u prostoru i vremenu a i ljudi su uopšteno samozivi, drugi ih ne zanima..Milion puta mi se desila ta situacija, kao i istresanje piksle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11433 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 1283 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je slucajno,mnogi ni ne znaju gde im prska,jebiga ako je i to namerno onda je stvarno sve otislo u kurac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Februar 27, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Razlog da postavim ovu temu je zapravo to sto mi se vise puta u trenutku kada se priblizim autu ispred mene desavalo da osetim po rukama kada nemam rukavice i po viziru kacige kapljice i miris tecnosti vetrobranskog stakla dakle vise puta kada stizem vozilo ispred i cekam priliku da ga zaobidjem ni ja ne zelim da verujem da je namerno zato pitam i vas jos neki od vas imaju duze voze nego ja....Znam da su pre bile price kako"saljivdzije"okrenu prskalicu da baca pored auta pa kad prodju pored stanice oni prskaju ljude sta znam...Znam da bi nas neki rado unistili koliko nas mrze zato ne iskljucujem nista Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 675 Napisano Februar 27, 2020 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan On 26.2.2020. at 11:27, Gajo Sevojno je napisao: Nemaju oni pojma šta rade, većina je pogubljena u prostoru i vremenu a i ljudi su uopšteno samozivi, drugi ih ne zanima..Milion puta mi se desila ta situacija, kao i istresanje piksle Jednom sam za metar-dva izbegao pljuvanje kroz prozor. Srecom, tek sam krenuo u obilazenje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...