JevtaNS 1898 Napisano Mart 29, 2023 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kad bude za motor i auto onda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9057 Napisano Mart 29, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1966 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: ...meni je neverovatno koliko ljudi u Srbiji nema tag... Valjda je ljudima puno 2000din da daju.. Ja pređem godišnje 18-22,000km, što će reći, dobrano iznad proseka u Srbiji. Pri tome, auto ne koristim za posao, i ni ne idem na posao. Od toga je maksimalno recimo 3 izlaska na autoput, kad nešto kao baš žurim - izbegavam autoput maksimalno. I šta će meni tag? Da naprave aplikaciju koja će mobilni da pretvori u tag, onda bismo mogli da pričamo... Mislim, svakako na svakom ulasku i izlasku imaju kamere koje očitavaju tablice, i relano je samo malo potrebno da se to izvede. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5985 Napisano Mart 29, 2023 Drug član, 2065 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jednog razloga: Niš su zatvorili u "kavez" da bi izbacili naplatnu rampu Nais. I najkraća distanca oko grada se naplaćuje. Posle protesta ipak su pristali da uvedu tu gradsku kartu koja omogućava da se besplatno koristi autoput oko grada. Pogađate - ENP ne podržava ovo. Uvek bi naplatio prolaz. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5985 Napisano Avgust 24, 2023 Drug član, 2065 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, kako beše - ako zakačim prikolicu na auto sa tagom - to neće da funkcioniše ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Avgust 24, 2023 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Neće, probao ja pa se zeznuo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5985 Napisano Avgust 24, 2023 Drug član, 2065 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @doktor neće da otvori rampu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Avgust 24, 2023 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Neće, pogrešna kategorija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8381 Napisano Avgust 24, 2023 Solo Rider, 3207 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, živke je napisao: Društvo, kako beše - ako zakačim prikolicu na auto sa tagom - to neće da funkcioniše ? 'teo si da ih zezneš....pa nisu oni budale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5985 Napisano Avgust 24, 2023 Drug član, 2065 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ma što da ih zeznem - ako može da registruje da imam prikolicu i da zbog toga neće da otvori rampu - zašto ne može i da skine odgovarajući iznos i da me pusti ? Nego - onda se setim da ne mogu ni za motore da podrže tag, pa mi sve bude jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8381 Napisano Avgust 24, 2023 Solo Rider, 3207 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, živke je napisao: Ma što da ih zeznem - ako može da registruje da imam prikolicu i da zbog toga neće da otvori rampu - zašto ne može i da skine odgovarajući iznos i da me pusti ? Nego - onda se setim da ne mogu ni za motore da podrže tag, pa mi sve bude jasno Moraš da kupiš tag za kategoriju II. Pitao ja jer imam prikolicu. Svaka kategorija je vezana za vozila osim I koja ne znam iz kojih razloga može da se stavlja u druga putnička vozila. Kažu i da može na motor ali skida putarinu I kat, a ne Ia tarifu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...