kivuz 161 Napisano Octobar 11, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan ......refresh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Octobar 16, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan REGISTROVAN DO OKTOBRA 2009. cena 1150e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Octobar 26, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan izuzetno mi je hitno!!! dajte neke ponude mozda mozemo da se dogovorimo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sokomm 2 Napisano Februar 13, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Honda CX500E Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neka zamena,ili samo kes? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mahoney 1 Napisano Februar 16, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Liberty 125?Registrovan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sokomm 2 Napisano Februar 17, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Honda CX500E Prijavi odgovor kao problematičan Liberty 125?Registrovan. Ne znam,pre bih uzeo neki cross ili enduro da bih se izvozio kao covek,malo me prosla volja samo po asfalt da se vozim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mahoney 1 Napisano Februar 17, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Liberty 125?Registrovan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sokomm 2 Napisano Februar 17, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Honda CX500E Prijavi odgovor kao problematičan izuzetno mi je hitno!!! dajte neke ponude mozda mozemo da se dogovorimo! Jel te zanima mozda zamena za: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=30614.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Mart 14, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan Pocinje sezona a motor je jos uvek kod mene...ljudi ovaj motor moze da ulepsa i vama i meni ovu godinu, slatko cete se navozati na njemu...evo malopre sam ga palio, radi kao svajcarac mnogi imaju predrasude oko kineskih ( korejskih ) motora ali cim ga uzivo vide promene misljenje...tako da vas ocekujem na Novom Beogradu blok 30 cena mu je 1100 evra...verujte mi vredi svaku paru! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 43 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 437 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Pocinje sezona a motor je jos uvek kod mene...ljudi ovaj motor moze da ulepsa i vama i meni ovu godinu, slatko cete se navozati na njemu...evo malopre sam ga palio, radi kao svajcarac mnogi imaju predrasude oko kineskih ( korejskih ) motora ali cim ga uzivo vide promene misljenje...tako da vas ocekujem na Novom Beogradu blok 30 cena mu je 1100 evra...verujte mi vredi svaku paru! Oćeš možda da menjaš za keeway speeda 150cc 2007 god prešao 2300km,ja sam jurio da kupim exceed ali nisam našao pa sam uzeo speed-a. tek razradjen... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 76 Napisano Mart 16, 2009 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan ako ti se prodaje keeway speed 150,posalji mi cenu na pm ili telefon.sto pre.pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 76 Napisano Mart 16, 2009 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Pocinje sezona a motor je jos uvek kod mene...ljudi ovaj motor moze da ulepsa i vama i meni ovu godinu, slatko cete se navozati na njemu...evo malopre sam ga palio, radi kao svajcarac mnogi imaju predrasude oko kineskih ( korejskih ) motora ali cim ga uzivo vide promene misljenje...tako da vas ocekujem na Novom Beogradu blok 30 cena mu je 1100 evra...verujte mi vredi svaku paru! Oćeš možda da menjaš za keeway speeda 150cc 2007 god prešao 2300km,ja sam jurio da kupim exceed ali nisam našao pa sam uzeo speed-a. tek razradjen... ako ti se prodaje keeway speed 150,posalji mi cenu na pm ili telefon.sto pre.pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 43 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 437 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Pocinje sezona a motor je jos uvek kod mene...ljudi ovaj motor moze da ulepsa i vama i meni ovu godinu, slatko cete se navozati na njemu...evo malopre sam ga palio, radi kao svajcarac mnogi imaju predrasude oko kineskih ( korejskih ) motora ali cim ga uzivo vide promene misljenje...tako da vas ocekujem na Novom Beogradu blok 30 cena mu je 1100 evra...verujte mi vredi svaku paru! Oćeš možda da menjaš za keeway speeda 150cc 2007 god prešao 2300km,ja sam jurio da kupim exceed ali nisam našao pa sam uzeo speed-a. tek razradjen... ako ti se prodaje keeway speed 150,posalji mi cenu na pm ili telefon.sto pre.pozzz Da budem iskren nisam razmišljao o prodaji motor me služi fenomenalno praktično je nov, eventualno bi mjenjao za neki cros...uletesmo čoveku u oglas sory za off Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 76 Napisano Mart 17, 2009 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan ok.sorry za ulet u oglas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...