Markone88 4815 Napisano Februar 29, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, sashac said: A od opreme ima farove?Jes sacuvao sve krpice i prskalice? Naravno. Imao je neke led diode za tablicu, to ssm skinuo. Ja sa svakog motora skinem sve i poklanjam volim samo fabricki izgled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2634 Napisano Februar 29, 2020 Drug član, 1516 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li kupio u Paracinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Februar 29, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Just now, MaxiS said: Jesi li kupio u Paracinu? Ne, u Sajkasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Februar 29, 2020 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zayebano je kupiti motor u ovakvom stanju;naoružaj se krpama i kozmetikom da ne bi uživao samo dok ga voziš.Sviđa mi se i ime Z(astava) 750. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3062 Napisano Mart 2, 2020 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Otvorio sam temu čim si postavio i nisam je čitao... Jutros kliknem refresh i iskoči mi 11 strana! Polako, uz kafu i posao, pročitam sve. Znao sam još na početku da ćeš kupiti neku glupost kad si poređao one babe i žabe al' poštujem što si sam birao i izabrao. Nemo' se ljutiš, ko zna šta bi ti meni rekao za kupovinu 10god starog KTM sa preko 50h km Neka ti je sa srećom i želim ti gooooomilu bezbrižnih km sa štrumpfnom Z(astavom) 750. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Mart 2, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 43 minutes ago, PremieRacing said: Otvorio sam temu čim si postavio i nisam je čitao... Jutros kliknem refresh i iskoči mi 11 strana! Polako, uz kafu i posao, pročitam sve. Znao sam još na početku da ćeš kupiti neku glupost kad si poređao one babe i žabe al' poštujem što si sam birao i izabrao. Nemo' se ljutiš, ko zna šta bi ti meni rekao za kupovinu 10god starog KTM sa preko 50h km Neka ti je sa srećom i želim ti gooooomilu bezbrižnih km sa štrumpfnom Z(astavom) 750. Hvala. To je ono, ti planiras Bog se smeje imao sam u planu skroz drugi tip motora, ali srce zaigralo. Svaki dan sam i garazi, samo ga gledam. Cekam servis da uradim i da se vozim svaki dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Mart 2, 2020 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan @PremieRacing dali bi mogao da uporedis SMTa sa ADV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3062 Napisano Mart 3, 2020 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Naravno. Ima ovde moje viđenje oba modela a za konkretnije me pitaj na PP da ne zagađujemo temu... Ali generalno, isti ku*ac - drugo pakovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Mart 3, 2020 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljao sam da je tako. Hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Mart 5, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Danas sunce, temperatura 10 stepeni. Morao sam da ga malo izvezem. Ulje i filter jos nisam zamenio, menjano je pre 16 meseci i pre 850km, zuto kao dukat. Zakazan mali servis, ali sam morao da ga probam. Da, narucen i karbon top od Dragona 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1406 Napisano Mart 5, 2020 Drug član, 1942 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Iznenadio sam se sad slikom. Nekako mi na slici motor deluje bas maleno u odnosu na vozaca. Mozda mi se samo cini. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Mart 5, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, bopk said: Iznenadio sam se sad slikom. Nekako mi na slici motor deluje bas maleno u odnosu na vozaca. Mozda mi se samo cini. Tako deluje na ovoj slici. Ima ga, i u tezini i u duzini 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7663 Napisano Mart 5, 2020 Drug član, 2939 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je zverkaПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Mart 11, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Stigao i asupuh. Jos samo servis pa voznja svaki dan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Mart 13, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Uradjen i servis: Ulje Filter ulja Antifriz (ispran sistem) Kociona tecnost napred i nazad Filter vazduha nije bilo potrebe menjati. Naravno, prebrisan i iznutra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 13, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Odakle campina kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Mart 13, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Savan said: Odakle campina kod nas? Stara majca, ima 10 godina. Ne znam odakle mi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Mart 13, 2020 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan tako to treba da izgleda, i spolja, i iznutra. na motor mislim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 13, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan A bogte, ovo novo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Mart 13, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, ThePainkiller said: A bogte, ovo novo! Bas bas dobro ocuvan motor. Ima po koju ogrebotinu sa strane, ali je odlican! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1112 30 Napisano Mart 13, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Mare, motor ko lutka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Mart 13, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Nikola1112 said: Svaka cast Mare, motor ko lutka. Hvala. Samo da ga cujete negde, Dragon auspuh za pohvalu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1770 Napisano Mart 14, 2020 Drug član, 835 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Markone88 je napisao: Dragon auspuh za pohvalu! Ja isto ovo mogu da kazem...koristim vec 4 godine...zvuk odlican, izolacija na samom topu fantasticana, posle voznje on sat vremena...on mlak, slobodno moze rukom da se dodirne... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...