Jump to content

Moto Zajednica

CLASSIC BIKES & OLD MOTO

Recommended Posts

• U prolazu, 80 postova
  • Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125

da druze ovo ja dkw nz350 iz  1942 god.prodata je ta masina.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 80 postova
  • Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125

mislis na ceo motockl ili na agregat?

• U prolazu, 80 postova

trebao bih i neke delove od nsu super fox iz 1957,ako neko ima ili moze pomoci :)0649652296

• U prolazu, 80 postova

ovaj nsu je iz shida,barem mi je tako receno i nije imao rezervnu masinu kad sam ga dobio od jednog ok coveka iz petrovaradina.

• Integrisan, 13020 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

E, mislio sam da sam operisan od ovih krseva iz praistorije i uopste nisam ni otvarao ovu temu. Posto sam pregledao sve druge teme, otvorio sam je.

Gledam, gledam nista me to ne interesuje a onda na strani 5 beli BSA s crnim ramom bez gornjeg dela oklopa. Nesto mi se desilo kad sam ga video.

Fizioloska stvar! Posle sam s trznuo i na onog BMW-a (a u zivotu me nisu interesovali) i Yamahu sa brojem 58, ali BSA...

• U prolazu, 53 postova

jako lepe yamahe... jel jedna mozda za prodaju ja bi rado uzeo RD

Ove nisu na prodaju. Na prodaju bi mogla da bude RD 125, ako te to zanima.

Buraz to tamo iza mora da je cb 250 iz 1972-3???? Imas li sta delova od nje i dali ima neko takvu da proda , ne trebaju ni papiri ni tockovi... Imam istu takvu cak iste i boje, sam neispravnu, carinjena i sve, stoji kod mene vec nekoliko godina u kući  ;D. Inace cudni putevi ovog motora dovodega do mene, gde ćće i ostati.... dugo dugo, redugo vremena.  Znacila bi mi bilo kakava informacija u vezi njega i delova koje za njega mogu naći.Pozdrav

• U prolazu, 95 postova

Da, to je moja CB 250 model G. Vozim je po malo na trkama oldtajmera. Tesko je za delove, jedino preko sajta www.e-bay.de  ali to je jako komplikovano, treba neko tamo da licitira cenu, da plati deo,da ga primi postom itd.

• Svrati ponekad, 370 postova
  • Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic

Prodajem HONDU CB360,  vozena III sezone na motoklasik trkama, cena 450 eura

ispravna ali bez papira.

post-4053-12879059183023_thumb.jpg

• Ko zna šta, 68 postova

Pozdrav,

Ja posedujem dva Cindapa, jedan 39 godiste a drugi 41 godiste.

U dosta losem su stanju, ali su sakriveni od vetra i kise. Tokom vremena ne odrzavanja, najlosije su prosli rezervoari i jos po neki delovi.

Masine su manje vise u solidnom stanju.

Za jedan posedujem dokumentaciju a za drugi ne.

Zanima me da li postoji u nasem zakonu nekakva zackoljica kako bih mogao da dodjem do mogucnosti da legalizujem isti.

Takodje me interesuje da li posedujete nekakve kontakte ko bi mogao da ih restaurise i vrati u prvobitno stanje ali da uradi sve kako treba, i da li znate nekoga ko mozda poseduje jos nekakvi stari Cindap da ga kupim za delove.

Takodje me interesuje kako da dodjem do seme motora.

Pozdrav,

Damir

• Ko zna šta, 68 postova

U Somborskoj okolini je postojalo pre par godina vise komada NSU-a i DKW-aca i to u voznom stanju. Ako nekome treba mogu da se raspitam sta moze jos uvek da se nadj.

Znam da ima MZ cinimi se 60 i neko godiste, mislim da je 175 ili 200ccm, u full-u original fabricki za neke smesne pare, to je onaj sto se kaze sa televizorom, veliki kockasti far i to mislim da je trkacka varijanta.

Pozdrav

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

Od juce sam vlasnik ovog lepotana...(dobro sada bas i nije lepotan  ::)) ali polako bice-bice-bice  ;D

Masina je MZ ES 150 ccm a ram je od DKW-a nisam bas siguran koji tip i godiste ali mislim da je DKW sb 200 ali ne znam iz koje je godine, pa ako neko zna...hvala mu unapred  ;)

post-2435-12879062295528_thumb.jpg

• U prolazu, 80 postova

cini mi se da ima plocicu na ramu pa mozda se preko nje moze doci do blizih podataka,a tockovi isto od mz?

p.s.moje misljenje dkw sb200.37-38god. 8)

• U prolazu, 80 postova

ima covek dosta delova u rifuzi ali prodaje sve zajedno

cini mi se da ima plocicu na ramu pa mozda se preko nje moze doci do blizih podataka,a tockovi isto od mz?

p.s.moje misljenje dkw sb200.37-38god. 8)

Google je majka  :D :D da, da u pitanju je DKW sb 200 1938 godiste inace ovaj tip se pravio od 1934 do 1938 godine!

Ima plocicu pise da je 1938-mo godiste...

Jes' tockovi su od MZ kao i masina...!!

Da bi ga restaurirao treba mnogo ulagati (sto je malo teze u ova SUGAVA vremena!!) tako da cu najverovatnije praviti nekog bobbera od njega sa ovom masinom i tockovima koji su vec na njemu.

Inace, juce sam poceo da ga rasklapam i mogu Vam reci da sam skinuo 10-tak srafova i NIJEDAN se nije polomio!!!!

Na proslom motoru koji je bio 1979-to godiste sam pokidao nekoliko srafova u samom startu  ???

E tako se svojevremno kalio celik...! :D ;D

• U prolazu, 80 postova

prvi projekat bobera je za pohvalu,a ovog dkw-a mislim da treba zadrzati u orginalu.

prvi projekat bobera je za pohvalu,a ovog dkw-a mislim da treba zadrzati u orginalu.

Manjka mi "vremena ($$$)"  ::) ::) za restauraciju, ali...videcemo!

Evo plocice:

IjCRT_dsc2616.jpg

• U prolazu, 2 postova

poz svima, ja cu ovako frisko nov na forumu odmah s neba pa u rebra:

zna li neko ima li gde kod nas, ili u okolini neki englez za prodaju/restauraciju? Trazim nesto izmedju 65 i 75, plafon 80-te. Norton, Trijumf, 5 praznih mesta, nesto trece?

• U prolazu, 93 postova
  • Motocikl: nsu 175 Pretis

http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=49740&trazi=1&ur=1&model=80&m=Triumph-250 ne garantujem da nije prodat

ps ja kad sam studirao nisam imo za menzu ko kaze da je kriza. Ovo moze da preraste u temu sta bi imo kad bi imo

http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=49945&trazi=1&ur=1&model=155&m=Horeks-Regina-350

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja