koma 736 Napisano Jun 24, 2008 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne gleda on u pod nego bije glavom u zid od muke i vice:" Sta mi je trebalo ovo da kupujem" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan ne gleda on u pod nego bije glavom u zid od muke i vice:" Sta mi je trebalo ovo da kupujem" Врати му мерверштојер! Можда му буде лакше... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne gleda on u pod nego bije glavom u zid od muke i vice:" Sta mi je trebalo ovo da kupujem" Врати му мерверштојер! Можда му буде лакше... jeste jeste, vrati mu....u americi je porez 74% nedaj Dane da te Koma laze....izvini Koma ali da si meni nesto doneo lagao bih za tebe... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, sad jos da kupis motor da valja i kompletan si ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovo od stomaka ne bih mogao da obucem. A ako uvucem stomak, onda nemogu zbog grbe na ledjima, tako da ja te plastike nenosim. Al' da je sareno, sareno je, nadam se da ces nositi dres preko jer kad te ljudi budu videli s ovim na motoru mislice dosli Transformersi. Uostalom boli te uvo, bices glavni dasa kod klinaca iz kraja, a gde su klinci tu su i mlade mame.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Mart 3, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan @dane Ii?, shta kazhe exploatacija SixSixOne-a? Vredi li novaca? Neki utisak ako mozhe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imam ga i ja i odlican je, leti moze opusteno samo u njemu da se vozi. I jos jedna dobra stvar je sto kornjaca moze da se skine i da se odvojeno koristi. Jedino sto sam zapazio da smeta je to sto je pravljen za kros i sto, ako nije takav polozaj ruku, hoce da se uvrnu i malo pobegnu stitnici za lakat i podlakticu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Meni se dopada. Nosim ga samog po velikim vrucinama, ili ispod jakne ako je hladnije... Malo to sto se rukavi uvrcu, ali nije strasno. Udoban je poprilicno, tj. nista me ne nervira dok ga nosim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Mart 4, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan mozhete da mi pomognete da dodjem i ja do jednog?, i koja je cena na pp. Izvinite shto sam dosadan ali hotju da ga kupim (dodushe neki drugi model) a koliko sam video niko u Srbiji ne prodaje istu marku. Hvala puno na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Meni dono Koma kad je bio u Ameriku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan samo mi se ne svidja shto ovaj pojas nije malo nizi i shiri da pokrije stomak.. ne znam kakav li je onaj shto ima u Moto-pegazu za 105 evra,na slici deluje OK.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A ja kupio kad sam bio. Cena ti je oko 200 USD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Mart 5, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Jbg :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Jbga, ja sam namerno uz'o 661, jer je redak ovde, pa malo da budem smeker ;D A onda su ovi seljaci videli da se konj potkiva pa i oni digli nogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hahhaahhaha pa prvi macici se uvek u vodu bacaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Mart 19, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da 661 netju natji u srbiji mislim da tje da padne bionic od alpinstarsa, jbg koshta ali zlu ne trebalo mislim da je kvalitetan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Mart 20, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan 'el zna neko ima li ovo da se nadje i po kojoj cifri... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 20, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Au Abdullah ovaj prtotektor deluje najkompletniji koji sam video do sad a cena u Americi je 190 U$D. I mene zanima ko bi mogao da mi isporuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Mart 21, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Ma video sam i ja cenu u Americi nego se plasim da gospoda iz Teletrade-a koji i rade AXO ne bi bili zainteresovani da se cimaju oko ovoga a jos vise se bojim da bi me odrali za cenu, pa zato i pitam... A cene u US i ovde se mogu veoooma razlikovati, npr pantalone koje sam hteo da kupim u Auneru kostaju 130 evra dok su u USA 80$ a to mi nije ni blizu tako daa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 21, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Abdullah, Klikni na link pa mi kazi sta mislis o ovom gladijatoru, a nije skup. http://www.pegaz-moto.rs/whole_info.php?artiklID=131 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 21, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 'el zna neko ima li ovo da se nadje i po kojoj cifri... ;D Ima nasao sam u Sloveniji kosta 169 eura http://www.veb-company.si/zascitna_axo.php E sad pitanje glasi kako kupiti i doterati ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Mart 23, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj kod Markonea mi deluje bas bas lepo, najbitnije mi je da ima lepo pokrivena rebra jer uvek pamtim poslednji pad pa mi je to glavna referenca s obzirom da su kod vecine ramena i laktovi lepo pokriveni. Kod Markonema mogu i da ga probam a ako nista drugo, lagana voznja do "dezele" pa da pazarimo, druge nema. P.S. 'el ide neko do Slovenije skoro? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 14, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Pao AXO aircage pro, mojoj sreci nema kraja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano Maj 14, 2009 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh sto dobro izgleda ! Koliko je evropejaca ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 14, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan 170 bez povracaja poreza Mnoogo je dobar, provali se po detaljima a moze da se skine maltene sve, nisam skoro video tako dobar gladijator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...