spectra 1 Napisano Jun 5, 2008 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: DL1000 V-Strom 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam rekao cizme, rekao sam dve kacige, dve kornjace, rukavice dva para, i po nesto od gore. Pakovanje je tipa,, stavi rukavice u kacige, kornjace lepo savi preko, (sa mojom je problem, zenina stane gde hoces bez problema). Stane i nesto dodatnih stvari okolo. Mada pravo pitanje je zašto svi razmišljate šta stane pored kaciga, ja kofer za smeštaj kaciga koristim retko (samo po gradu), i za to je 52l više nego dovoljno (dve kacige, dve kornjace, rukavice dva para, i po nesto od gore) Na putu mi je kaciga na glavi, a u koferu oprema, garderoba, itd. Još se žena lepo nasloni... U tom slučaju nećete verovati šta sve može da stane.... Usput, nigde nisam nasao kolika je max dozvoljena brzina sa koferom. Pritom mislim na bočne i na top case. Moja je 52l http://www.givi.it/caschi_borse_bauli_accessori.asp?CO_ID=38 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dve integralke, dve kornjace i cizme?! nema sanse, mislim da je neka greska u pitanju. zajebavao sam se jbte. Pa rekao sam i da mrtvaca mozes da uguras. U svakom slucaju, dve kacige i dve kornjace GARANTUJEM da ce da stavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spectra 1 Napisano Jun 5, 2008 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: DL1000 V-Strom 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Znam, nisam uopšte pomislio da si poverovao da i čizme mogu da stanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Jun 6, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Usput, nigde nisam nasao kolika je max dozvoljena brzina sa koferom. Pritom mislim na bočne i na top case. Moja je 52l http://www.givi.it/caschi_borse_bauli_accessori.asp?CO_ID=38 Max brzina za Givi kofere je 120km/h, pise na nalepnici unutra i na uputstvu. Mada sam ih testirao i na 200km/h malko duze i nije bilo problema. Inace oni na GS Adv. su do 180km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 6, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Max brzina za Givi kofere je 120km/h, pise na nalepnici unutra i na uputstvu. Mada sam ih testirao i na 200km/h malko duze i nije bilo problema. Inace oni na GS Adv. su do 180km/h. Firme koje proizvode samo kofere će uvek napisati nižu brzinu da bi se ogradile od eventualnih problema, dok BMW mora da stoji iza svoje opreme na svojim motorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 6, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao bas taj SHAD. Ne bi ga nikad vise ponovo kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 6, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao bas taj SHAD. Ne bi ga nikad vise ponovo kupio. Ajde mi kazi zasto sve, cijena mu je jaaaako primamljiva?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 6, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan zato sto je sr*nje ;D ;D ;D Ako mu je cena 20e manja od Givia, onda je i cena Givia jako primamljiva... 20e u to slucaju uopste ne treba uzeti u obzir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 6, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Provjerio sam cijene, ovaj KTM Shad kosta 170 eura sa plocom. V46 kosta 240 eura sa plocom, a Maxia 52 kosta 260 eura sa plocom. Sad mi ponovo reci zasto je sranje i da li je za ovoliku razliku toliko sranje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 7, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Provjerio sam cijene, ovaj KTM Shad kosta 170 eura sa plocom. V46 kosta 240 eura sa plocom, a Maxia 52 kosta 260 eura sa plocom. Sad mi ponovo reci zasto je sranje i da li je za ovoliku razliku toliko sranje? jel ti znas za onu staru narodnu - ako ne znas sta je dobro, znas sta je skupo. Ej, odvratan je taj Shad Lazo jbte! Kupi V46 i uzivaj! Mozes i da menjas one poglopce u zavisnosti od boje motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ucesnik 1 Napisano Jun 7, 2008 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan jel ti znas za onu staru narodnu - ako ne znas sta je dobro, znas sta je skupo. Ej, odvratan je taj Shad Lazo jbte! Kupi V46 i uzivaj! Mozes i da menjas one poglopce u zavisnosti od boje motora. a mozes da stavis i naslon da ti devojcica ne zulja ledja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 7, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ma opusteno, ja BMW-jase ni ne shvatam ozbiljno nikada, ljudi su malo zastranili ali su mi drugari pa ih pistam da pricaju Elem, V46 mi ovdje djeluje kao najlosiji izbor. Ima isti kapacitet kao komad jeftiniji shad, Maxia je vec druga prica, ona je OGROMNA!. Ne treba meni kofer da picim s njim 300 na sat, tada ga necu nositi. Kofer mi treba za ponekad po gradu i kada se vozam sa dragom do neke lokacije za piknik. Dakle, najvaznija uloga kofera ce biti da kada parkiram ispred plaze u njega ostavim svu opremu i ponesem samo naocare i peskir ili kada stanem ispred diskoteke da opet ostavim kacigu i jaknu i udjem kao covjek a ne kao svemirac sa tim. Ovaj motor definitivno nije nesto sto treba da nosi kofer, to mu samo smeta, ali za ove stvari jako dobro dodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Jun 7, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan ovde je stajala jedna cudnovata poruka. Djura Hvala lepo... oćeš i drugi obraz? De, opali još jedan... Hvala! ;D ;D ;D Jel sad lakše?! E baš mi je drago... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 7, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma opusteno, ja BMW-jase ni ne shvatam ozbiljno nikada, ljudi su malo zastranili ali su mi drugari pa ih pistam da pricaju Elem, V46 mi ovdje djeluje kao najlosiji izbor. Ima isti kapacitet kao komad jeftiniji shad, Maxia je vec druga prica, ona je OGROMNA!. Ne treba meni kofer da picim s njim 300 na sat, tada ga necu nositi. Kofer mi treba za ponekad po gradu i kada se vozam sa dragom do neke lokacije za piknik. Dakle, najvaznija uloga kofera ce biti da kada parkiram ispred plaze u njega ostavim svu opremu i ponesem samo naocare i peskir ili kada stanem ispred diskoteke da opet ostavim kacigu i jaknu i udjem kao covjek a ne kao svemirac sa tim. Ovaj motor definitivno nije nesto sto treba da nosi kofer, to mu samo smeta, ali za ove stvari jako dobro dodje. na osnovu ovoga, Maxia ti je mnogo bolji izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 7, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ....Dakle, najvaznija uloga kofera ce biti da kada parkiram ispred plaze u njega ostavim svu opremu i ponesem samo naocare i peskir... S obzirom da se od opreme koriste još i Fila papuče koje su na nogama, logično sledi da ti u stvari kofer ni ne treba jer "sve svoje sobom nosiš" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 7, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam shvatio, Givi-ju je ona ploca plasticna (dakle vjerovatno i Kappa)? Sta je sa Shad-om, ima li on metalnu? P.S. Evo sad vidim da Shad ima i model od 48 litara za 180 eura sa plocom plus 20 eura naslon za suvozaca, sto mu dodje 200 eura komplet paket... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Jun 7, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Kakav bre shad Lazo,idemo zajedno da zemimo givije i kraj price Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Jun 9, 2008 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Postoje za Givi i metalne ploce, ja je imam na Kawasakiju, jaka je ploca ali ima jednu manu, malo je veca tolerancija kod kacenja i desava se da Maxia lupka kad nije skroz napunjena. Nije to nista strasno ali ume da izludi coveka dok ne provali o cemu se radi, ja sam hteo da skinem ceo oklop sa motora da vidim gde lupka Kod Shada nisam primetio tako nesto. Moj prijatelj Sale prodaje Shadov komplet od 3 kofera sa nosacima dosta ispod cene ako te interesuje nesto tako mozes da ga kontaktiras PM nik mu je "sasa BEC". Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jun 9, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam shvatio, Givi-ju je ona ploca plasticna Postoji i metalna. Ja sam je imao na TDM-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 9, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Postoje za Givi i metalne ploce, ja je imam na Kawasakiju, jaka je ploca ali ima jednu manu, malo je veca tolerancija kod kacenja i desava se da Maxia lupka kad nije skroz napunjena. Nije to nista strasno ali ume da izludi coveka dok ne provali o cemu se radi, ja sam hteo da skinem ceo oklop sa motora da vidim gde lupka Kod Shada nisam primetio tako nesto. Moj prijatelj Sale prodaje Shadov komplet od 3 kofera sa nosacima dosta ispod cene ako te interesuje nesto tako mozes da ga kontaktiras PM nik mu je "sasa BEC". Pozdrav Cek, kakav je taj Shad-ov nosac sto imas, metalni ili plasticni? I kako sve to izgleda u odnosu na Givi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jun 9, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Ама не постоји кофер који ће својом практичношћу моћи да ти надокнади потпуно урушен естетски моменат КТМ-а. Купи добру водонепропусну торбу и Мастер Лок гуртне и бог да те види! Уосталом, ако купиш толику коферчину изгулићеш је по кривинама! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 9, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ама не постоји кофер који ће својом практичношћу моћи да ти надокнади потпуно урушен естетски моменат КТМ-а. Купи добру водонепропусну торбу и Мастер Лок гуртне и бог да те види! Уосталом, ако купиш толику коферчину изгулићеш је по кривинама! ;D Necu ga uopste nositi kada pozelim da "krivinarim", a i trobu sam vec narucio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jun 9, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Ама не постоји кофер који ће својом практичношћу моћи да ти надокнади потпуно урушен естетски моменат КТМ-а. Купи добру водонепропусну торбу и Мастер Лок гуртне и бог да те види! Уосталом, ако купиш толику коферчину изгулићеш је по кривинама! ;D Necu ga uopste nositi kada pozelim da "krivinarim", a i trobu sam vec narucio А кад ти не кривинариш? За 200 и кусур еврића имаш корисније ствари за новог љубимца. Знаш и сам уосталом, шта се ја петљам... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Jun 9, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako ces vec samo povremeno da ga stavljas, zasto da bacas pare na Givi ? Shad je ok kofer cak i za redovnu upotrebu, za povremenu je pun pogodak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Jun 10, 2008 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Rokno sam u krivini sa shadom po asfaltu - jedva da ima i ogrebotine na njemu. Kofer je super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...