Maki 288 Napisano Jul 11, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Jao, sto je... Narandzast! ;D Lepo, lepo, sad cu ja za jedno mesec dana kod vas u HN, pa da vidim i uzivo to cudo! (a, nisam gadljiv ni na 'ladno pivo...) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 458 Napisano Jul 11, 2008 Ducatista, 2915 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke ! Nego, kad ces da probas da imitiras onog sa majce ? Evo Maiki i ja ce da budemo CHILLlidersi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Jul 11, 2008 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Lazo, za taj motor ti ne treba daska...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jul 11, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Lazo, za taj motor ti ne treba daska...... Eventualno odskocna! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 11, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Lazo, za taj motor ti ne treba daska...... Eventualno odskocna! ;D ;D Jao, sto je... Narandzast! ;D Lepo, lepo, sad cu ja za jedno mesec dana kod vas u HN, pa da vidim i uzivo to cudo! (a, nisam gadljiv ni na 'ladno pivo...) ;D To se podrazumijeva Cestitke ! Nego, kad ces da probas da imitiras onog sa majce ? Evo Maiki i ja ce da budemo CHILLlidersi Cim se vratim za Beograd pravac Ada Huja Puno hvala svima P.S. Danas smo se malo napakovali i posli u djir, uzivanje... sa velikom dozom adrenalina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Jul 12, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na kupovini Evil! Zar ne bi trebalo na ovakvom motoru imati one stitnike za ruke (u stvari za rucice kocnice i kvacila )? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jul 12, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Zar ne bi trebalo na ovakvom motoru imati one stitnike za ruke (u stvari za rucice kocnice i kvacila )? Da Lazo, ovako si skroz ne-fensi! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1970 Napisano Jul 12, 2008 Aktivirao se na času, 3279 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na kupovini Evil! Zar ne bi trebalo na ovakvom motoru imati one stitnike za ruke (u stvari za rucice kocnice i kvacila )? Celave 17'' ice gume ne stoje u istoj recenici sa stitnicima ... Kad bude montirao KRAMNPONMKE za zimski prelazak preko brda i planina do BG-a, bice i stitnici u set-up- u (vjerojatno fabricki or'ginal). A do tad, ziveo period razrade!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jul 12, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Pardon, nismo pazili na casu. Stitnik za rucice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Jul 12, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ne daj se Lazo, oni te zezaju jer imaš najružniji motor od svih nas. ;D Kako se osećaš na jednom cilindru? najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 12, 2008 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan cestitam na bajku! samo .. ne ide mi taj bajk bez akrapovicha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 13, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom hvala svima na cestitkama Pardon, nismo pazili na casu. Ne daj se Lazo, oni te zezaju jer imaš najružniji motor od svih nas. ;D Vjeruj mi da ces se pokajati zbog ove recenice cim ga budes vidio uzivo Ima da napises pjesmu o snazi, velicini i misicavosti odmah Kako se osećaš na jednom cilindru? Za sada se navikavam, vjerovali ili ne, ucim sve iz pocetka, korak po korak, lekciju po lekciju... i sve vise i vise mi se svidja ovaj svijet monstruoznog i potpuno trenutnog obrtnog momenta u kombinaciji sa fenomenalnim doziranjem. Plus prosto nevjerovatne kocnice (nikada nisam u zivotu vozio sa boljom i snaznijom zadnjom kocnicom, a nikada do duse nisam vidio ni priblizno toliko veliki zadnji disk) i odlican cvrst ram uz izuzetno precizno oslanjanje... Korman i oslanjenje zahtjevaju navikavanje, motor nije bas user frendly kada se zavrne, trazi paznju i znanje za dobar rezultat, ali prasta sve... Dok traje period razrade, traje i nase upoznavanje. Naravno, sve novosti i detalje naseg druzenja cete dobiti u rekordnom roku napismeno .. ne ide mi taj bajk bez akrapovicha Samo polako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Jul 13, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi nemoj reći da uvek staviš peškirić na sedište kada je motor na suncu? Inače, pJesme ću da pišem o tebi i tvom motoru, sam motor je gomila gvožđa ako nema ljubavi njegovog vlasnika. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 13, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi nemoj reći da uvek staviš peškirić na sedište kada je motor na suncu?... Samo kada se vracam sa plaze sa slanim kupacima ;D ...Inače, pJesme ću da pišem o tebi i tvom motoru, sam motor je gomila gvožđa ako nema ljubavi njegovog vlasnika. Toga nece faliti sigurno Odoh sada da se vozam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jul 13, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ijaooo kakav ruzan kofer!! ;D ;D Odlican ti je bajk! Od pre neku nedelju, ima ga i drugar iz kraja. Jao kako vapi za akrapima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jul 13, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan i sve vise i vise mi se svidja ovaj svijet monstruoznog i potpuno trenutnog obrtnog momenta u kombinaciji sa fenomenalnim doziranjem hahaha posle YAMAHE koja traži da se navrće mogu samo da zamislim koliko je zabavno voziti ovo čudo. :D sretno sa novom makinom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 13, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jul 15, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Сликај га који пут без кофера, 'леба ти! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 15, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan E Lazo, jel ti se to pokvario cajger kad pokazuje 40 kmh :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 15, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je na tocku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2129 Napisano Jul 15, 2008 Skuteras, 3716 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je lepse izgledao Jasminkov 954 sa koferom nego ovo. I sto je ova tema u motorima, a sve ostale o kupljenim masinama u off-u. Inace motor kao motor mi se bas svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 15, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Meni je lepse izgledao Jasminkov 954 sa koferom nego ovo. I sto je ova tema u motorima, a sve ostale o kupljenim masinama u off-u. Inace motor kao motor mi se bas svidja Hvala na komentaru. A tema je tu jer se razvija malo drugacije od ostalih slicnih tema. Ali to sada nije bitno i da ne bi off-ovali necemo vise pricati o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2129 Napisano Jul 15, 2008 Skuteras, 3716 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan A da, bas jeste drugacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 17, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Сликај га који пут без кофера, 'леба ти! ;D Evo evo P.S. Sjutra montiram slajdere i stitnike za ruke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 17, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Za sada se navikavam, vjerovali ili ne, ucim sve iz pocetka, korak po korak, lekciju po lekciju... i sve vise i vise mi se svidja ovaj svijet monstruoznog i potpuno trenutnog obrtnog momenta u kombinaciji sa fenomenalnim doziranjem. Plus prosto nevjerovatne kocnice (nikada nisam u zivotu vozio sa boljom i snaznijom zadnjom kocnicom, a nikada do duse nisam vidio ni priblizno toliko veliki zadnji disk) i odlican cvrst ram uz izuzetno precizno oslanjanje... Korman i oslanjenje zahtjevaju navikavanje, motor nije bas user frendly kada se zavrne, trazi paznju i znanje za dobar rezultat, ali prasta sve... Au, čovek kad te sluša pomislio bi da taj motor stvarno tako ide ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...