NIKI 255 Napisano Maj 13, 2014 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan N'umem pa kako god , al umem da spakujem, msm opremu na motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Maj 14, 2014 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Vec par dana pokusavam da nadjem sliku kako to izgleda spakovano kod nas ali ne uspevam. Obecavam slike prvom prilikom. Eto mali nagovestaj, koliko se vidi. Spakovano sve za sedmodnevni moto reli. Izgleda lepo spakovano samo smanji malo sliku ogromna je! Sve, sve al neumem Nije problem imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Maj 14, 2014 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Piše se 'numem' Bem te pismenog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Maj 14, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Maj 27, 2014 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Danas gledao da kupim plinski rešo i naletim na ovaj model.Pored gorionika ima i lampu.Čini mi se kao super dodatak za one koji vole da kampuju.Nisam vidjao do sada ovo pa reko možda nekome odgovara.Inače,kupljen u metrou,1140 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Maj 27, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja iz odma' vidim jednu manu - ne možeš da skuvaš večeru u mraku Koristi standardne patronice ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Maj 27, 2014 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Može,ako kupiš 2 komada Koristi obične kartuše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Maj 27, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo + ovo uvek završavalo posao za jednu noć i usputne pauze za klopu. Mada, kad idem na više dana stacioniranog kampovanja, umesto plinskog nosim ovo Uvek više volim šniclu sa vatre a mesni narezak kad prokuva i krompir iz žara sa vegetom... mmmm ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Maj 27, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo već kod klope Šta nosite/kupujete od hrane, na kampovanju ? Ja recimo, koristim gotove obroke, kineske nudle, klasičnu supu iz kesice, instant krem supe za jednu osobu, mesni narezak, sardine (tunjevinu ne), bonžite... Od 'sveže' hrane krompir, kobasice i ostalo meso za na žicu, razno povrće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Maj 27, 2014 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi odmah desetak tih mrezica sto idu unutar lampe, bez njih uopste ne svijetli, a nakon prvog paljenja, pretvore se u prah na dodir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Maj 28, 2014 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Kupi odmah desetak tih mrezica sto idu unutar lampe, bez njih uopste ne svijetli, a nakon prvog paljenja, pretvore se u prah na dodir. Sve je to tako kao sto kazes, ali sto bi ih hvatao prstima? Druga stvar je u pitanju, ta mrezica se raspadne od truckanja prilikom transporta na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Maj 28, 2014 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to tako kao sto kazes, ali sto bi ih hvatao prstima? Druga stvar je u pitanju, ta mrezica se raspadne od truckanja prilikom transporta na motoru. Na to sam i mislio, samo se nisam precizno izrazio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Octobar 23, 2014 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Slucajno naleteh na ovo. Bez ikakvog opisa. Deluje jako interesantno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Octobar 27, 2014 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra stvar, samo gde to staviti na motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Octobar 27, 2014 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan U prikolicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Novembar 2, 2014 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne volim da putujem sa puno stvari, a i mrzim kampovanje od malih nogu kad su me moji vucarali po Grčkoj Ovako sam se spakovao za 17 dana Ohrid, Kefalonija, Peloponez, Halkidiki... Jedno naravoučenije - dati pare za dobar prtljag, i nikako ne kupovati platnene bočne torbe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca.gsxR 41 Napisano Novembar 2, 2014 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Resnik Motocikl: BMW R1100RT BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Slucajno naleteh na ovo. Bez ikakvog opisa. Deluje jako interesantno imam ovo koristim ga za pecanje i mnogo je glomazno i tesko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marvin The Martian 10 Napisano Novembar 3, 2014 U prolazu, 69 postova Lokacija: NS Motocikl: ZaPir; Osa Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne volim da putujem sa puno stvari, a i mrzim kampovanje od malih nogu kad su me moji vucarali po Grčkoj Ovako sam se spakovao za 17 dana Ohrid, Kefalonija, Peloponez, Halkidiki... Jedno naravoučenije - dati pare za dobar prtljag, i nikako ne kupovati platnene bočne torbe Možda je off, sorry. Ja baš razmišljao o platnenim bočnim koferima/torbama. Možeš da mi kažeš zašto nikako?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Novembar 3, 2014 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan 2 komata pocepao ove godine iako su jeftine, na kraju me ispadne skuplje IXS od vetra, a Givi te na slici, spale pa izgorele na zadnjem točku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Novembar 3, 2014 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan 2 komata pocepao ove godine iako su jeftine, na kraju me ispadne skuplje IXS od vetra, a Givi te na slici, spale pa izgorele na zadnjem točku... + vecina propusta vodu, i najgore od svega, mogu lako da ti maznu sve iz torbe, nije bas zasticena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Novembar 3, 2014 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan 2 komata pocepao ove godine iako su jeftine, na kraju me ispadne skuplje IXS od vetra, a Givi te na slici, spale pa izgorele na zadnjem točku... + vecina propusta vodu, i najgore od svega, mogu lako da ti maznu sve iz torbe, nije bas zasticena Da, to sam zaboravio da spomenem, posle prve kiše mi se voda nakupila u vodonepropusne omotače i pocepala ih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko.p 30 Napisano Novembar 4, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2 komata pocepao ove godine iako su jeftine, na kraju me ispadne skuplje IXS od vetra, a Givi te na slici, spale pa izgorele na zadnjem točku... + vecina propusta vodu, i najgore od svega, mogu lako da ti maznu sve iz torbe, nije bas zasticena https://www.louis.de/artikel/ortlieb-seitentasche-moto/10065152?list=22181684 i protiv kradje http://www.pacsafe.com/pacsafe-85l-backpack-bag-protector-1.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Novembar 4, 2014 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pa opet te Ortlebove svaki mali noz moze da presece, a ta mreza kao protiv kradje se sece sa bilo kojim malim kombinerkama. Koliko platis te Ortleb torbe i koliko platis tu mrezu kao za zastitu, mozes lepo da uzmes Kappa dva kofera po 33l. Ja uzeo u Motoland-u kapine po 33l. 21.000 na 12 rata, pa jel ima negde jeftinije? Nista bez cvrstih kofera. A, dobro je i ako nedaj Boze padnes. Mozes samo da ogrebes kofer ili da ga polomis, ali motor ostaje citav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Novembar 4, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan 2 komata pocepao ove godine iako su jeftine, na kraju me ispadne skuplje IXS od vetra, a Givi te na slici, spale pa izgorele na zadnjem točku... + vecina propusta vodu, i najgore od svega, mogu lako da ti maznu sve iz torbe, nije bas zasticena Da, to sam zaboravio da spomenem, posle prve kiše mi se voda nakupila u vodonepropusne omotače i pocepala ih... Kada spomenu vodonepropusne omotače, ja sam se iznenadio izdržljivošću istih, naime, vozio sam 500 km po jakoj kiši sa Hondom 900 cbr nisu pustile, pa ni posle vožnje auto putem 250 km/h, od Šimanovaca prema BG i nisu popucale, iako je posalo na njima da je max brzina 120 km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marvin The Martian 10 Napisano Novembar 22, 2014 U prolazu, 69 postova Lokacija: NS Motocikl: ZaPir; Osa Prijavi odgovor kao problematičan Ok Ok, shvatio sam .... Zezam se, hvala na savetima. Nisam ni razmišljao da nisu vodonepropustni...strašno ako tako prave... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...