benjamin 9 Napisano Jun 16, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan ajmo dalje polako preko bajine bašte ... ... rače ... narednih nekoliko kadrova su katarininih ruku delo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jun 16, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... na Taruuuuuu ! na večeri moj fotoaparat je radio celo veče preview te nema slika nedelja, "lagani" doručak ... auuu zaboravio sam kako nam se zvao smeštaj ... e da, pablo, igore, neka dvojca su vam čačkali oko mašina ... nema brige, dostaviću vam fotke da ih identifikujete soko merka novu mašinu ... a onda gimnastika ... razočarana faca vesela faca pa nizbrdo ... ovo je ono, baš, friend in need is a friend in deed njima naravno ništa nije bilo jasno tu se pozdravljamo sa kepom ... ... prelazimo na lepše teme (da grof bez gaća je negde iza njih ) Poseban pozdrav novim "japancima"... Hacky -ju lalajko merka neku aftermarket sirenu za afriku (by soko) ... zabranjeno hodanje po travi ... :P :P ... slazem se greota da se baci malo mene :-[ (by soko) benjamin i soko vesna i sasha lalajko i igračka kochamatori i grof ovde su konobari rekli lalajku da nema coca cole drvengrad is made of ... ... i naravno ... ... nego ... ajmo u Mitrovac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jun 16, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa kod proroka da pitamo oćel' bit' kiše search je čula prognozu te je brže bolje zplenila krosericu grofe sledeći put dobro razmisli da li želiš da te fotkam pablo:"jeli lalajko, jel ima rupa napred do mitrovca ?" lalajko:"nema mnogo, mozda ponegde poneka ... tralalala" pablo:"lalajko ..." pablo:"lalajko ..." napokon mitrovac pa malo photosession sa search i njenim drugarom za potpis na forumu za CV za Face Book za temu takmičenje "fotograf na delu" naravno igračke u mitrovcu su se morale probati ... kao i pasulj kao i bačen hleb ... ... ajmo na zaovine, reko prorok biće sunca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jun 16, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... još jednom ... da se nadovežem na ostale ... hvala ovom ovde ... od ovih nas i naravno hvala sivma na super voznjici i druženju! jedva čekam da se okupimo opet! bravo drugari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 616 Napisano Jun 16, 2008 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog malog foto doprinosa , posle bendjinih slika me malo sramota na kvalitet ali oprostićete me ..... nadam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 16, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Slike su DO BOLA dobre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 616 Napisano Jun 16, 2008 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan još koja slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 616 Napisano Jun 16, 2008 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan i opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 616 Napisano Jun 16, 2008 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan još malo slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 616 Napisano Jun 16, 2008 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan po koja od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 616 Napisano Jun 16, 2008 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan I još samo malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Benjamine, slike su ti fenomenalne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Jun 16, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne fotke. Posebno hvala Pablu i Benjaminu.Predlazem da se Benjamin proglasi "obaveznom opremom" ;D Bila je ovo moja prva i poslednja voznja kao suvozacice (istocnu bracu ne racunam ), tako da ce mi ostati u jako lepom secanju, pogotovo sto je u pitanju moj kraj. Lalajko ce mi platiti, zna on zasto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Jun 16, 2008 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan evo malo i mojih fotki, nisu nekog kvaliteta posto su slikane telefonom ali i dalje docaravaju diskusiju na terenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Jun 17, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan sad sam shvatio u cemu je tajna... ...da ja u subotu, ranom zorom, po najvecem pljusku , na ocigled zabezeknutog komsije :o koji se vraca iz pekare isterujem crnu mambu iz garaze u punoj opremi i zapucam, sa gomilom do tada meni nepoznatih ljudi, na vrh Tare, ko da mi je, ne daj Boze, zadnje ???. e pa drage moje komsije, tajna je u tome sto takvi, meni nepoznati ljudi, koje sira javnost svrstava u grupu drumskih siledzija, masnih, prljavih, bahatih i zlih, kada hoce da iskazu svoje emocije i impresije sa svog putovanja motorom ,to urade ovakvom fotografijom ;D ;D ;D a, usput, netaknuta priroda, ccc ili pak u poslednjem trenutku pred okidanje kad im je meta upravo poravnata sa nisanom, pokleknu i umesto omiljene im gomile gvozdja fokus podese na .... dakle tajna je u poimanju zivota kao trenutka koji ne sme biti propusten. odatle i dolazi ova bujica predivnih fotografija nacinjenih od strane razlicitih ljudi a sve s jednako jasnom porukom: neka masine budu spremne - Lalajko nikada ne spava i svakog casa moze da objavi novi polazak :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jun 17, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, Benjaminu orden za slike!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sprocketeer 4 Napisano Jun 17, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Pasadena, California Prijavi odgovor kao problematičan ovde su konobari rekli lalajku da nema coca cole Auuuuu Don't worry, Lalajko... I sent the girls to bring you coca cola. FUN WEEKEND! FUN PHOTOS! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tokaja 5 Napisano Jun 17, 2008 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Rado bih ishao kao sto sam vas pratio na svim akcijama do sada ali mislim da ce moj keeway exceed da izdahne na mokroj gori u povratku tako nazalost ovaj put necu biti sa vama .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Jun 17, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan tokaja, ljudi bili i vratili se benjamine, svaka cast na fotkama! sad mi zao sto nisam isao, jbg, ali ne volim da vozim po kisi pa to ti je.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 17, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan tokaja, ljudi bili i vratili se benjamine, svaka cast na fotkama! sad mi zao sto nisam isao, jbg, ali ne volim da vozim po kisi pa to ti je.... Jbg sine, da imaš klinca mogao bi da se izvlačiš na foru "razboleo se klinac u zadnji čas"....ovako ispadneš wussy... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 845 Napisano Jun 17, 2008 Zainteresovan, 560 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Rado bih ishao kao sto sam vas pratio na svim akcijama do sada ali mislim da ce moj keeway exceed da izdahne na mokroj gori u povratku tako nazalost ovaj put necu biti sa vama .... hehe Keeway je ko pravljen za Mokru Goru evo i neke moje slike prva pauza od Bg-a kod 2 Platana pauza kod Drine skela za Bozniju naravno, nas oficijalni ,,Japanac'' pauza kod Race Lepse je s kulturom Pa Drvengrad gde se umesto coca-cole pila a sve je to prosao iskreno Vash sa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tokaja 5 Napisano Jun 17, 2008 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF650 Prijavi odgovor kao problematičan da snimio sam tek kad sam postovao heheheh E jbg ... posle J nema K ... vidim bio je jos jedan kivej bedak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir J 23 Napisano Jun 17, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nekoliko nasih fotki: retrovizor Soko Skeledzija idila Vidikovac oni ne znaju gde idu... izgubljeni put kojim se redje ide Kepo na vidikovcu Suncana Mokra gora Dule Pop Nas veran drug na putovanjima: I jos jednom, pozdrav svima!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 17, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ;D Pa dobro Vlado, ispade ja najgori od sve dece. hik. ziveli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vatreni covek 4 Napisano Jun 17, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: okolina Valjeva-s.Ducic Motocikl: honda cbr 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan ma bilo je super drustvo je bilo extra sto mi se najvise svidelo,zao mi samo sto nismo bili u subotu sa vama ali bice jos dana........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...