Jump to content

Moto Zajednica

matorac icepao suzuki gsxr1100

Recommended Posts

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Honda Africa crf 1000

zamislite da vozite putem sa prvenstvom prolaza,nema nigde niko i odjednom iz sporedne ulice izlice auto u rikverc koju pokusava da se okrene,a da i nepogleda dal ima nekog,to se dogodilo juce u svilajncu mom drugaru,matora budala ga je tako dobro icepala da nije ostala ni jedna plastika na motoru,dobro je to sto je decko samo malo ugruvan ,i ako je preleteo preko auta,eto sta znacio nosenje opreme,a najgore je sto je prosle godine ulozio 1200e u njega,bio je najlepsi motor u okolini

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 45 postova

Malo je falilo da se i meni desi tako nesto danas! Vozio sam se sa drugom i taman izlazio iz krivine kad ono budala ne gleda ni levo ni desno nego pravo izlece iz dvorista(neki decko od 20-ak god). Jedva sam ga izbegao, a onda sam stao, sisao sa motora, poceo da ga psujem i krenuo ka njemu da ga tresnem kacigom. A on kao: Izvini, nisam te video! Sreca moj drug skocio da me zadrzi te ga spasio da mu ne promenim licni opis!

• Svrati ponekad, 426 postova

Evo meni pre pola sata u Zemunu... znaci ja idem ulicom sa prvenstvom prolaza, ulica i raskrsnica nikad preglednija, auto staje na raskrsnici, ja nastavljam, i samo odjednom krece... falilo je manje od pola metra da me zvekne u zadnji deo... :shock: :shock:

Zaustavljam ga sa VRLO losim namerama :evil: :evil: , unutra covek sa zenom -- izvinjava mi se, nije me video, zena se isto izvinjava, covek mi pruza ruku... I sta da kazem na sve to? :? :? Zamolim ga da obrati paznju malo vise na motore u saobracaju... i nastavim dalje srecan sto se nista nije desilo...

• Svrati ponekad, 118 postova

Hm da kazem nesto bez preterivanja:na temu momka iz Svilajnca

Najverovatnije se i poznajemo jer smo blizu,recimo ako je taj momak ,koji se hvala Bogu samo ugruvao,vozio 50-60 na sat kako bi trebalo po gradu mislim da bi se to sve drugojacije odigralo.Ja isto ponavljam vec 40 godina da po gradu treba motoras da se poistoveti sa ostalim ucesnicima u saobracaju u gradu i da se smiri a momci mi kazu da sam prestareo ili zaostao.Priznajem sada sam ostario ali pre 30-40 godina valjda nisam bio toliko star.Ipak ostajem pri mom prvobitnom misljenju.

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde
Ja isto ponavljam vec 40 godina a momci mi kazu da sam prestareo ili zaostao.Priznajem
Ni prestareo ni zaostao, po gradu pamet u glavu ili JEZIK ZA ZUBE kad te neko nachepi...

• Drug član, 2245 postova
Ja isto ponavljam vec 40 godina a momci mi kazu da sam prestareo ili zaostao.Priznajem
Ni prestareo ni zaostao' date=' po gradu pamet u glavu ili JEZIK ZA ZUBE kad te neko nachepi...[/quote']

Veliki sam pristalica nedivljanja po gradu. U stvari, veliki sam pristalica nedivljanja bilo gde osim na stazi (po ovome cemo svi da se nadivljamo do jaja :cry: ) ali pre dva dana, vozim se iz grada preko mostara ka topciderskoj zvezdi (sa zenom). Vozim kao da vozim kola...lagano, uziva se.

Prolazim semafor kod Colonial sun-a i iz bul. Mira (iz pravca partizanovog stadiona) mi izlece automobil koji polazi na crveno!! Da napomenem da se crveno nije tek upalilo pa je on kao ipak hteo da prodje, nego ono ljudi cekaju na semaforu, on ih sve obilazi i prolazi.

Nemam pojma kako sam ga izbegao. Ni danas mi nije jasno. Da mi zena nije bila iza, mislim da bih ga sigurno, ali sigurno - ubio.

Ovako se zavrsilo sve na verbalnoj komunikaciji.

Sta da radis u takvoj situaciji???? Nisam pametan bas...

• Svrati ponekad, 112 postova
  • Motocikl: KTM450EXC

Ja sam tako imao sr.nje da je bila ostra krivina, ulica uska, brzina 30-40km maksimalno, deda sa smrdljivim renault 4 izlece meni u susret. Ja lezim u krivini i pocinjem da kocim, zadnji tocak isklizava, ja popustam zadnju koc. da ne bi pao i uspevam da prodjem pored auta. Ali na jebenom renaultu sharka od vrata viri nekih 40cm i zakacinjem samo 1cm levom ruckom u tu smrdljivu sharku (j.b.o je konstruktor) i padam i naravno trosak lepih 700 eurica. Deda senilni je imao 2 metra da pobegne u drugu stranu ali starost-refleksi??? Zato i to sto kazete voznja po gradu 40km/h stvarno je istina ali zavisi sve i od trenutne situacije pa j.b.ga i ako je sudjeno....

• Zainteresovan, 837 postova
Meni lakne kada u crnoj hronici proèitam da se neko samo ugruvao... Motor se popravi' date=' glava je jedna.

najzli[/quote']

Ma sto kaze covek, samo da je njemu dobro a motor se da srediti.

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981
...Priznajem sada sam ostario ali pre 30-40 godina valjda nisam bio toliko star.Ipak ostajem pri mom prvobitnom misljenju.

Mislim da si potpuno u pravu, ceo trik i jeste u tome da uspeš da "ostariš na motoru" a da pritom ostaneš zdrav i prav.

• U prolazu, 23 postova

Ja sam prisustvovao drugacijoj situaciji...

Izadjem napolje da se prosetam sa klincima po bulevaru na Novom Naselju u NS-u. Slucajno bacim pogled na drugu stranu i vidim dva klinca na nekom skuteru kako pale popreko preko obe trake pa preko dve pune i naravno neki lik ih je kolima BUKVALNO za 2cm promasio ( a bash i nije vozio polako).... klinci se odvezose iza nekih zgrada a tip sa kolima za njima... zaustavio ih i PALJBA!!! Mislio sam da ce da ih pokida od batina, ali se sve zavrsilo sa roditeljskom cuskom od strane vozaca kola (koji je bio odprilike godina njihovih roditelja)

Mislim sta raditi sa takvim klincima? Da li je u pitanju nevaspitanje ili neizivljenost? :evil:

• U prolazu, 23 postova

Ja sam prisustvovao drugacijoj situaciji...

Izadjem napolje da se prosetam sa klincima po bulevaru na Novom Naselju u NS-u. Slucajno bacim pogled na drugu stranu i vidim dva klinca na nekom skuteru kako pale popreko preko obe trake pa preko dve pune i naravno neki lik ih je kolima BUKVALNO za 2cm promasio ( a bash i nije vozio polako).... klinci se odvezose iza nekih zgrada a tip sa kolima za njima... zaustavio ih i PALJBA!!! Mislio sam da ce da ih pokida od batina, ali se sve zavrsilo sa roditeljskom cuskom od strane vozaca kola (koji je bio odprilike godina njihovih roditelja)

Mislim sta raditi sa takvim klincima? Da li je u pitanju nevaspitanje ili neizivljenost? :evil:

• U prolazu, 45 postova

Ma i ja volim da diwljam ali za to sto su oni uradili nema nikakvog opravdanja... I cini mi se da su zasluzili vise od "roditeljske cuske", ali sta je tu je. Bitno je da se nije dogodilo ono najgore!

• Svrati ponekad, 112 postova
  • Motocikl: KTM450EXC

Kao sto neko pomenu ranije da treba prvo da se oznoji i da ga zaradi pa onda ako mu se bude divljalo neka divlja koliko hoce!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja