Gost Napisano Januar 31, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, mislim da je potraga zavrsena. Noviji motor ABS i FI ce da ceka neku drugu sezonu, za sad ostajem i dalje u prosloj deceniji da ne kazem milenijumu. Motor je inace 2003. godiste. Nije ni jedan od navedenih koje smo pominjali a jos je pritom i naked (al pogodan za put). Danas sam ga neobavezno provozao jer mi se previse svideo njegov izgled i nisam mogao da dodjem sebi 15 minuta. Ko prvi pogodi sta je u pitanju, idemo na pivo i cevape Hvala svima jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5578 Napisano Januar 31, 2020 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srećom. Da se navozaš. Samo mi bandit pada na pamet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Januar 31, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Da nije Bandit od Nenada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Januar 31, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Marko05 said: Nek je sa srećom. Da se navozaš. Samo mi bandit pada na pamet. Jaooo, uleteo si sekund pre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Januar 31, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Nije Bandit Nenadov iako sam o njemu razmisljao i cuo se sa covekom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Januar 31, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Nije Bandit uopste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Januar 31, 2020 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Italijanka neka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Januar 31, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Honda Gold Wing 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Januar 31, 2020 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi rekao da je neki Ducati monster ili možda bmw r1150r... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5474 Napisano Januar 31, 2020 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Koja je nagrada za onog ko pogodi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Januar 31, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, drmilan_ je napisao: Koja je nagrada za onog ko pogodi? Ко погоди, плаћа ћевапе и пиво Да није неки "гвоздени" мотор? Рецимо, примерак који је пре пар месеци возио колега Пејнкилер? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5474 Napisano Januar 31, 2020 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Zuba87 said: Ко погоди, плаћа ћевапе и пиво Posteno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Januar 31, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan И гле чуда, сви смо погодили! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Januar 31, 2020 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan CB1000? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Januar 31, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha xjr1300? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Januar 31, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Markone88 said: Yamaha xjr1300? Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Januar 31, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, Pingvin37 said: Vidimo se Jos ako je ona iz Batajnice, sto uvozi brat od Dejana(subotica) onda je to najlepsi xjr u Srbiji trenutno! Nek je sa srecom! A kad otopli cemo negde da se sretnemo sa makinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Januar 31, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor. Uvek sam se divio ljudima koji mogu podići takve težine, a pogotovo ženskom rodu, nežnijem polu. Bez po muke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Februar 1, 2020 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan XJR je prelep motorcikl, cuo sam samo da nisu mali potrosaci ali mozda nekom to nije ni bitno. Fascinantno za konkretno 7taj model je to da se je izuzetno mala razlika u ceni. Npr cene se krecu od 2500-3000€ - 5000-5500 a razlika u godistu 15 godina. Inace kupio si divan bajk, neka je sa srecom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Maj 22, 2020 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je to lepotan viđen u Mad Maxu na Ušću u crveno-belo-crnoj kolor šemi? Ako jeste, nedavno sam se upoznao sa ponosnim vlasnikom, momak se zove Darko ako se dobro sećam, i mogu da kažem da bajk stvarno izgleda tip-top. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 23, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/22/2020 at 1:54 PM, floyd said: Da li je to lepotan viđen u Mad Maxu na Ušću u crveno-belo-crnoj kolor šemi? Ako jeste, nedavno sam se upoznao sa ponosnim vlasnikom, momak se zove Darko ako se dobro sećam, i mogu da kažem da bajk stvarno izgleda tip-top. Ako mislis na mene, nije. Moj je classic crne boje. Lagano i kod nas taj XJR 1300 postaje popularniji. Iz godine u godinu ima ih sve vise. Evo bas malopre drugar mi salje poruku da bas sedi sa momkom koji sad vozi Tracer-a a dugo je vozio plavi XJR. Kaze slabo je bio poznat motor kod nas u Srbiji dok ga je on vozio. I dalje je tako, al se i to menja. Sve u svemu, ja sam odusevljen motorom, bas ga volim. Osim sto me zeza struja konkretno na mom modelu, al to je moja karma i moj licni maler. Izgleda da nema motora koji sam ja vozio da nesto oko struje akumulatora, anlasera, reglera itd nije bio problem. Resicemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5946 Napisano Maj 23, 2020 Svakom po zasluzi, 12420 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A dođi više da rešimo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Maj 24, 2020 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan E pa onda kad budeš od volje đirni na Ušće gde imaš još bar dvojicu vlasnika i ljubitelja tog modela. Pored Darka, tu je i glavom i dugačkom sedom bradom i Rade Vojvodić. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 25, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, floyd said: E pa onda kad budeš od volje đirni na Ušće gde imaš još bar dvojicu vlasnika i ljubitelja tog modela. Pored Darka, tu je i glavom i dugačkom sedom bradom i Rade Vojvodić. Mislim da je njegov plave boje ako se ne varam? Zivi negde na Novom Beogradu oko fontane. Vidjao sam ga par puta kupujemo pivo u istom podrumu pica. Ja ono kao i uvek pravim se da nisam "bajker" kazem sto je lep motor, a koliko ide i sl. Zelja mi je da vozim motor jednog dana. A oni bajkeri svi ponosni - polako, doci ce i tvoje vreme, bice ima vremena. Lozim ljude bezveze, al sve u pozitivnom duhu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...