PetkovicBecej 132 Napisano Januar 21, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Narode, tražim i listam već danima po forumu. Ne uspevam da nađem novije postove na temu cb 500. Zanima me gde nalazite delove za starije modele. Ima li ih u SRB ili se mora tražiti malo dalje? Evo nedelja dana kako sam uzeo motor i gledam sve vezano za isti al slabo, a čisto sumnjam da se bas nikad ne kvari pa ne nalazim postove. Nije da mi trebaju odmah, al volim da znam i da sam spreman (koliko je to moguće) u slučaju da mi zatreba. Hoću da je spremim za sezonu, pa kad već krenem da ne moram da čekam 3 meseca na deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jorga83 112 Napisano Januar 21, 2020 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: valjevo Motocikl: africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Prelistaj malo facebook,posto ja retko tamo zalazim,cuo sam da tamo ima par ljudi koji rade delove za neke japance,u delti mozes nabaviti oem nove delove,a preko putem raznih sajtova koji se ovde cesto pominju mozes nabaviti dosta toga i koliko znam nema cekanja ogromnog vec oko 10-15 dana,opet u zavisnosti koliko si spreman platiti postarinu,mislim da moze i krace... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6007 Napisano Januar 21, 2020 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koje godiste je motor? Na sta od delova mislis? Nadje se sta zatreba, nije frka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Januar 21, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Volim da sam informisan. Možda će mi trebati semering neki, vidim da je malo mastan kod levog fazastera al toga ima i ovde. Inače motor je 94to. Mislim da je to prva serija. A fejs....to koristim jako slabo. Moraću da počnem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mserifov 161 Napisano Januar 22, 2020 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Tuzla Motocikl: Yamaha tenere xt600 34L Prijavi odgovor kao problematičan Imas i wemoto.uk odlican sajt za nesto djelova. Mada sve se to rjesava, ovaj forum je odlican i uvjek se ili nade dio ili drugo rjesenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano April 20, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gde bih mogao da nadjem set za reparaciju kočionih klešta? I kako da znam koji mi treba pre svega. Slikao sam oznake na mojim pa ako moze neko objašnjenje. Očistio sam klipove jer su bili nakupilu svega i čulo se struganje konstantno. Jedan sam jako lako vratio dok je drugi išao bas teško. Nisam probao posle jer nisam imao više vremena da izluftiram sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano April 21, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i snimak kako to izgleda. Ja mislim da to nije ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano April 21, 2020 Drug član, 875 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan sigurnost zrenjanin procitas model klesta i izmeris precnik klipova... to im javis i ono ti posalju na kucnu adresu. cena red velicine po klestima 300rsd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano April 22, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to ok,al zar nema nesto vec gotovo? Da spremim pre rasturanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano April 22, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, PetkovicBecej said: Sve je to ok,al zar nema nesto vec gotovo? Da spremim pre rasturanja. Pogledaj, ovde sigurno imaju, ako ti nije skupo i imaš vremena za čekanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano April 22, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan A gde je to "ovde" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano April 23, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, PetkovicBecej said: A gde je to "ovde" Motorcycle Parts From Europe’s Number 1 - MSP WWW.MOTORCYCLESPAREPARTS.EU Over 3.5 million motorcycle parts available online now. Worldwide... Izvinjenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 25, 2020 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan @PetkovicBecej Prosle godine radio kociona klesta na CB 500 94 delove sam uzimao u Honda Delta stizu za 10 dana set gumica je oko 9e sifra seta je 06431MA3405 (dve gumice su u setu) treba ti dva seta. Proveri klizac koji drzi plocice da li je pojeden ako nije stavi ga u busilicu i ispoliraj sa vodenom smirglom isto vazi i za ostale klizace koji su usrafljeni u celjusti. Takodje ocisti i ispoliraj male riseve na limu na koji se oslanjaju plocice. Sve te sitnice pomazu da se plocie rasire kad popustis stisak i da se manji to sustanje diska. Topla preporuka za hell creva HBF2863 totalno ce ti promeniti kocnicu na bolje Potrazi na ebay Vesrah plocice VD-156/2JL odlicna cena kvalitet Sa ovih par sitnica imaces koncicu na kojoj ce ti pozavideti i mnogi noviji motori 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano April 25, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan To se traži! Svaka ti čast na odgovoru. Hvala i još jednom hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...