Pseudonim 147 Napisano Maj 30, 2008 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam ovu izjavu na forumu: "... Tengai ti je samo drugacija verzija KLX-a, samo sto ima vise plastike, ali je masina ista..." Da li je to tacno i koje su razlike (sem izgleda) ako neko može da pojasni? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Maj 30, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ova dva motora jedino što imaju slično to je jedan cilindar i to je to. Agregati im se jako razlikuju, a o opremi na motoru da ne govorim, nebo i zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 30, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam ovu izjavu na forumu: "... Tengai ti je samo drugacija verzija KLX-a, samo sto ima vise plastike, ali je masina ista..." Da li je to tacno i koje su razlike (sem izgleda) ako neko može da pojasni? Hvala KLR ne KLX! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 30, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Oba imaju dupli razvod ventila i španer ko iz hemijske olovke, a sve ostalo je manje više klasično - kavasakično Ja se sa mojim rahmetli Tengaijem navozao sit i bez ikakvih problema, premda su predhodni vlasnici zamenili dve pune kutije kojekakvih lanaca i katanaca... Sjajan i brz jednocilindraš, sa dobrim lamelama i gumama ide na zadnji na gas, a do 100 km/h puni kao lud. Moje je išao 180 - brže od afrike (sa fabričkim prenosom), uz to što do mora popije litar ulja - ko dete šveps... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 147 Napisano Maj 30, 2008 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan To je inace citat iz tvog (Abdullah100k) posta u temi ¨Kakav motor da gleda konj od 22 god¨. Pa samo da proverim da ja ne bi bio u zabludi, posto me interesuje KLX . Hvala Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 31, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan To je inace citat iz tvog (Abdullah100k) posta u temi ¨Kakav motor da gleda konj od 22 god¨. Pa samo da proverim da ja ne bi bio u zabludi, posto me interesuje KLX . Hvala Pozdrav Znam sam sam video da se zahebah... Znas ono... X... R... taako... bili mi brzi prsti od pameti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...