benjamin 9 Napisano Jul 11, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne da imam volju nego gorim. Reci mi jel moze da se peca taj dan na Tari, jer bi Kepo i ja mozda poneli po jedan mali stapic sa varalicama i musicama, pa ako se nesto i napeca da spremimo pastrmku, posto znam da je tamo ima. Problem su samo dozvole za pecanje, ako znas tu informaciju. Ako moze Kepo ce na nogama da doleti gore a i meni vec voda curi na usta. aaauuu jeste kraljevi nemam pojma, ali vala ima da uradimo sve sto treba za tu večeru. u svakom slučaju ponesite opreme kako znate i umete, a za ostalo cemo se snalaziti na licu mesta. ocu pastrmku BRE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 11, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ne da imam volju nego gorim. Reci mi jel moze da se peca taj dan na Tari, jer bi Kepo i ja mozda poneli po jedan mali stapic sa varalicama i musicama, pa ako se nesto i napeca da spremimo pastrmku, posto znam da je tamo ima. Problem su samo dozvole za pecanje, ako znas tu informaciju. Ako moze Kepo ce na nogama da doleti gore a i meni vec voda curi na usta. Ne curi, nego teče! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jul 11, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan citam da "kabeza" ima i paintball...imal to za nas i jel alpinizam zagarantovan? alpinizam ... jeste garantvan a paintbala ima po njihovom planu, samo se doplaćuje, mislim da nije velika kinta u pitanju ali nisam pitao. Mi pratimo celokupan njihov plan za prva dva dana a rastajemo se treceg dana ujutru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Jul 11, 2008 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan supereeeerrr , taman da se primim i na "kanape" i da zaokruzim da sam probao sve na tari smo pricali o fotografiji, a sada cemo pricati o alpinizmu do kad su otvorene prijave, mozda nahvatam jos ljudi pa ono, da znam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jul 11, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan supereeeerrr , taman da se primim i na "kanape" i da zaokruzim da sam probao sve na tari smo pricali o fotografiji, a sada cemo pricati o alpinizmu do kad su otvorene prijave, mozda nahvatam jos ljudi pa ono, da znam? do kraja sledece nedelje bi treba da dam konacan broj ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jul 15, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Evo utefteri mene, sa priborom za pecanje naravno pa i ako ne moze da se peca. Za sada solo, ali ako jos neko bude isao iz Valjeva javljam kao sto si rekao do kraja nedelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jul 15, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo utefteri mene, sa priborom za pecanje naravno pa i ako ne moze da se peca. Za sada solo, ali ako jos neko bude isao iz Valjeva javljam kao sto si rekao do kraja nedelje. ej bre ja ocu moju pastrmku utefteren, javili su mi se sa raftinga organizaotri, potvrdjen je termin, ide za sada jedan bus mozda čak dva i mi ... ono što je offroad do kampa kazu da je ok, relativno ravno, bus ide bez problema, i da ima oko 500-700 metara ... pa ćemo se snaći već nekako za to parče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jul 15, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ma i da ih treba nositi tih pola kilometra ima nas dovoljno da ih odnesemo na rukama, jedan motor po jedan... A što više buseva, biće zanimljivije... :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jul 15, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... A što više buseva, biće zanimljivije... :o :o :o to ja pričam svo vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jul 19, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Benjamin, posao bi i moj drug sa bajkom a mozda bi poveo i devojku, ali su zainteresovani da spavaju u bungalovu.Da li imas neki telefon da rezervisemo ili mozes ti to da uradis za nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukan 4 Napisano Jul 19, 2008 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan hm.... moram da se odjavim... na moju veliku zalost... nakupilo se par problema za koje sumnjam da cu resiti tokom sledecih nekoliko dana. zelim vam lep provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jul 21, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan hm.... moram da se odjavim... na moju veliku zalost... nakupilo se par problema za koje sumnjam da cu resiti tokom sledecih nekoliko dana. zelim vam lep provod e bezveze nadam se da ces uspeti sve da sredis nece tara nigde idemo mi sada na info turu pa kada budemo sve znali sta i kako mozda bude i nekog vozenja broj dva @crven ban: pregledaj pp @kepo: pregledaj pp @overlord: pregledaj pp @castor: pregledaj pp ostali pregledajte sms i propustene pozive danas cu sa sokolom odluciti kada tacno krecemo i gde su nam pauze po srrbiji ... ali otprilike u petak, omv knezevac (početak ibarske) okolo 10 ure izjutra molim vas SVE da mi pošaljete brojeve telefona vaše na pp pre nego krenemo! u CETVRTAK UJUTRU MORAM IMATI TACAN BROJ LJUDI! proverite da li imate svi : 1. Upisanu A 2. Zeleni karton na motor 3. Medjunarodno ovlascenje (iz amsa) ako ne idete svojim motorom (kocho ne moras da vadis za juniora posto i ti ides sa njim) to je to ... jos 4 dana ps. upravo sam se vratio iz crne gore ... aaaaaaaauuuu šta nas čeka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jul 21, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene nema ništa od tebe, Bendži... Javi se... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jul 22, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan JOooooooooooššššššššššŠ 3 dana dakle ovako plan i program petka, a ostalo cemo dogovoriti u hodu je sledeci 10h ujutru POLAZAK za OMV knezevac (početak ibarske), kad cete doci da pijete kafu i točite gorivo je vaša odluka soko i ja smo tamo od pola 10 ovde ocekujemo KochaSektu i Castora ... dalje nas petoro idemo ka ... 11:30 VALJEVO , Kafana Dva platana, pauza do 12 ... pridruzuje nam se Crven Ban i jos neko(valjda), mozda kepo ako ne kepo dodje direkt u kamp idemo ka BB i tari, tamo negde jos se nismo dogovorili upada Overlord, pa ako nista drugo sa nama do grane, ako te puste puste te ... malo sam se raspitivao kazu mi svi da i ne gledaju vozacke, ali sta ja znam, ja uvek dam sva dokumenta ... Od Bajine Bašte ćemo stati u drvengradu, negde na šarganskoj osmici ... tu negde cemo i stici autobus organizatora ... dalje ka visegradu, foči ... kamp ... to već nemam pojma kad cemo i kako cemo, zavisi ... nigde ne zurimo evil zo + sve sto ide sa njim ... ce nam svratiti u subotu kada zavrsimo spust za sada vremenska prognosa prognozira malu do nikakvu kisu na nasem putu do tare, kisu na tari i sunce od tare ... dakle ko ima kisna odela neka ponese. ponesite i pokrivke za motore zbog prasine pored kampa ... kisa bi trebala da pada na polasku dok ne izadjemo iz beograda i posle da prestane skroz do tare ... tako kaze moj termometero izvor iz JAT-a ... do sad nije omasio mnogo nikad ... a i rano je za prognozu mislim da je to to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jul 22, 2008 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi rado išao , ali kako sam primio tek danas bednu platu od 16500 i to tek za maj onda , nažalost nista od toga. Ako se setim dolazim da vas ispratim. Pozdrav, matori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jul 22, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da se nađemo kod sajma ili tako negdje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jul 22, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi rado išao , ali kako sam primio tek danas bednu platu od 16500 i to tek za maj onda , nažalost nista od toga. Ako se setim dolazim da vas ispratim. Pozdrav, matori tnx Ajde da se nađemo kod sajma ili tako negdje... hm ... nezgodno je mesto sajam, mogu ja da dodjem da te pokupim kod sajma ili tako nesto ali to je PETAK jutarnje guzve i nema kafe nigde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jul 22, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ma Bendži mislio sam samo da se nađemo u odlasku na Ibarsku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jul 23, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan jos dvaaa daanaaa plan i dalje stoji, ne promenjen dakle(polasci) 10 h ujutru, omv(kochinasekta, castor, soko, ja), 12 sati dva platana valjevo(crven ban+1), 14h bajina basta pumpa u centru (boban i overlord) ... 16 h šarganska osmica... pa nadalje kako nam se svidi oko 12 ljudi oko 9 motora ... mala grupa, lako ćemo se dogovarati za usput šta ćčemo i kako kepo nas čeka u kampu wheeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jul 23, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam, a i dogovorio sam sa Amerima da nam razbiju oblake i da bude ekstra vreme :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jul 23, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam, a i dogovorio sam sa Amerima da nam razbiju oblake i da bude ekstra vreme :D aj ... imas veze neke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
night hawk 3 Napisano Jul 23, 2008 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Dragstar 650a Classic Prijavi odgovor kao problematičan ma kakvo god bilo vreme ja sam spremio kondom-odelo za hemisko-bioloski rat tako da samo ako sekire pocnu da padaju moze da sprece polazak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jul 23, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma kakvo god bilo vreme ja sam spremio kondom-odelo za hemisko-bioloski rat tako da samo ako sekire pocnu da padaju moze da sprece polazak Nema te sekire koja ce spreciti polazak konjice na rafting ... ocu da se skvasim ... i to ocu odma! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jul 24, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan U Valjevu je trenutno potop,kisa pada kao da nikad nije padala.Za Durmitor ponesite dosta tople odece bice hladno jer to je velika nadmorska visina.Ne kaze se dzabe leti ponesi a zimi kako hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jul 24, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Valjevu je trenutno potop,kisa pada kao da nikad nije padala.Za Durmitor ponesite dosta tople odece bice hladno jer to je velika nadmorska visina.Ne kaze se dzabe leti ponesi a zimi kako hoces. u beogradu sunce ma samo topla odeca, adekvatna oprema i bice sve kul aDvantura bweeee ... još JEDAN DAAAAAAAAAAAAAN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...