sashac 8204 Napisano Januar 12, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Cerkin pezo,ko poznaje mene,zna kako ja odrzavam vozila.225000km,odradjen veliki servis na 190000,zamenjen kompresor klime,i dopunjena ista,stavljen kmplet novi hladnjak,Stavljena nova torzija tada,sa sve amortizerima.Kupljenje i stavljene enzo alufelne,stavljene komplet sportske stopke pozadi,i obrvice na farove.Ima panorama krov koji se otvara na dugme,i koji je skroz funkcionalan.Kupljena dva seta novih guma,oba u Kemoimpeksu,evo porudzbenice kao dokaz.Stavljen pioneer mixtrax audio sistem,sa komplet bluetooth sistemom komunikacije(telefon-handsfree,usb ,bluetoothmusic).Ovo je model sa onim najvecim lcd ekranom,ima bord kompjuter sa svim podacima oko potrosnje,temperature,datumom itd.Restajling model,ima sedista kao moja 308ica.Auto ce biti registrovan sada 17.og januara.Auto,bez skrivenih mana,vozi se svakodnevno,od strane moje cerke.Stavljen sportski spojler na zadnju soferku.Cak su i brisaci novi.Slika unutrasnjosti slikana je kroz staklo pa je cudna boja.Cena 2600 evra.Znam da ima jeftinijih,ali sve su to namestene kilometraze,poluraspali uglancani krsevi,pa izvolite slobodno gledajte njih.Ovde dobijete odlican,proveren auto,tek registrovan,sa odlicnom opremom,i stilski sredjen. Uloguj se - Moj nalog WWW.KEMOIMPEX.COM U koliko želite da pristupite stranici {page:name}, potrebno je da se ulogujete. Uloguj se - Moj nalog WWW.KEMOIMPEX.COM U koliko želite da pristupite stranici {page:name}, potrebno je da se ulogujete. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4832 Napisano Januar 12, 2020 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima auto, imao sam do sad 3 puta pezo 206, sta fali jos jedan da upisem. Gde moze da se pogleda auto? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 12, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Marinjo imas pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Januar 12, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima da li ce proci tehnicki sa ovih stopaljkama. Lep autic,sjajan za grad i najbolji njihov benzinski motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 12, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, zemunac72 je napisao: Mene zanima da li ce proci tehnicki sa ovih stopaljkama. Lep autic,sjajan za grad i najbolji njihov benzinski motor Najnormalnije prosao vec 2puta od kako je sve stavljeno.A sad ce i treci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5522 Napisano Januar 13, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Znaci sve je do tehnickog. Nema pravila. Ja na starom twingu imao isto drugacije i ni da cuju za te stopove, pa idi moljakaj okolo da ti neko pozajmi za tehnicki. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 13, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Uz auto se dobijaju originalne stopke,tako da no frx... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 14, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih,uradjen je servis kvacila(stavljen novi set) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Januar 14, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam 306, prvu generaciju sa tim motorom i mogu do sutra da ga hvalim. Uz održavanje, krajnje minimalno, se vrlo lepo vozi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4832 Napisano Januar 14, 2020 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Pezo je lutka, al nece zena 3 vrata ni da cuje! Inace ja sam 3 puta imao Pezo 206, jednom sa 3 vrata, i dva puta sa 5 vrata. Imao sam i 1.4benz i 1.4hdi, pa moram reci da im je potrosnja/odrzavanje kad se sve sabere na periodu od tipa 5 godina skoro pa ista. Benzinac trosi vise, ali dizel skuplji za servisiranje. Sad imam Fiestu 1.4hdi, i samo je menjac bolji na Fordu, a sve ostalo je bolje na Pezo 206. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 14, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih jos da je prisutna i jaka woofercina ,koja zaokruzuje opsti utisak dobrog zvuka... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Januar 14, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Koji je to auto bolji od Pezoa??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 14, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pezo ne pezo,ovaj je za neciju zenu,cerku idealan.Pravi mali damski auto,a ima i vetar u kosi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 15, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 15, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pezo je prodat, 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 15, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Kad pre?!Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 15, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pa jbg,doobar auto... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...