Rade22 23 Napisano Januar 5, 2020 U prolazu, 4 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Suzuki b-king Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom pozdrav od velikog zaljubljenika u motore i 4x4 vozila. Koliko volim da vozim jos vece zadovoljstvo imam dok sam radim i popravljam, prepravljam...odrzavam svoja vozila. Inace iz Podgorice sam, iako se vecina nece sloziti jasem najlepsi motor ikada napravljen, suzuki b king, i to iskljucivo sa fabrickim izduvima, yoshimure sam dobijao na poklon i bez problema sam ih odbio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Januar 5, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Rade. Dobro nam došao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Januar 5, 2020 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Januar 5, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozz dobrodosao i bolje nas nasao mi ovde malo volimo da se prepucavamo ciji je bolji i lepsi pa da te zaskocim odmah na pocetku lep ti je taj suzuki samo sto je kopija benelli tornado naked koji je izasao ranije bez ljutis i jos jednom dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade22 23 Napisano Januar 5, 2020 U prolazu, 4 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Suzuki b-king Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobro doslici. Jeste kopija, ali lepsa prepucavanje sastavni deo foruma, salim se ali uvek mi se cinilo da su se o izgleda najvise prepucavali bas oko ovog motora, svakako gde god da se pojavi, parkira, b king ne moze da prodje neopazeno, nebitno da li im se gadi ili svidja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Januar 5, 2020 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Da ga nijesi od Zeljka uzeo? Ne sjecam se kome ga je prodao al znam da ga je uzeo od mog tetka, mada mozda je neki drugi b king u pitanju, ne znam koliko ih ima u PG Dobrodosao svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade22 23 Napisano Januar 5, 2020 U prolazu, 4 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Suzuki b-king Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, No_LiMiT je napisao: Da ga nijesi od Zeljka uzeo? Ne sjecam se kome ga je prodao al znam da ga je uzeo od mog tetka, mada mozda je neki drugi b king u pitanju, ne znam koliko ih ima u PG Dobrodosao svakako Pozdrav, nisam ga uzeo od Zeljka V. ako si na njega mislio, on ga je prodao drugom Zeljku iz Danilovgarad koji ga skoro nije ni vozio, od njega sam ga kupio, tako da je moguce da je taj b king u pitanju, i da na jednog od ova dva Zeljka mislis Nisam siguran da li ih u celoj CG ima 2 ili 3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Januar 5, 2020 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Po slici mi izgleda isti, ta boja i to haha ne znam, koji god da je top motor je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade22 23 Napisano Januar 5, 2020 U prolazu, 4 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Suzuki b-king Prijavi odgovor kao problematičan Super je motor, iako je star i promenio nekoliko vlasnika svi su ga pazili tako da nije ubijen, za malo sam opet kupio yamahu mt01 ali pojavio se suzuki i uzeh njega, nisam se zeznuo mnogo je bolji motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...