daywalker 183 Napisano Januar 2, 2020 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo narode i sretna nova!!! Imam problem oko vizira na atlantiku, naime mnogo drhti i vibrira u voznji... Cekao sam ovo lose vreme da to sve rastavim, problem sam uocio. Stavicu slike, pa ako neko ima to sto meni fali neka javne.. Ili ako zna ko ima... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Januar 2, 2020 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ste me razumeli treba mi ono sto ide oko srafa... Da smanji luft izmedju srafa i pleksija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 957 Napisano Januar 2, 2020 Ol' dirty bastard, 610 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Ove su za harlija, ako pasu bolje ce da ide! 1 Set Replacemen Windshield Motorcycle Rubber Grommets For Heritage Softail Classic (EFI) FLSTC 07 17 Windschild Buchses on AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Mozda vise odgovara ovo, samo da izvadis visak iz sredine da ostane samo guma.A siguran sam da bi detaljnijom pretragom nasao nesto sto pase 100%. 10pcs M6 Motorcycle Rubber Well Nuts Windscreen Fairing Cowl Universal 6mm Wellnut For Windshield Accessories-in Nuts & Bolts from Automobiles & Motorcycles on AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Januar 2, 2020 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se ceka za ovo sa Alija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8150 Napisano Januar 2, 2020 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, daywalker je napisao: Koliko se ceka za ovo sa Alija? 20 - 40 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Januar 2, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Таман док падне снег Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Januar 2, 2020 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg nevolim ovo "preko sveta" narucivanje... Ali ako nema kod nas moracu ovo da narucim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 3, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan A da malo obiđeš prodavnice opreme za vodoinstalatere, ima tu raznih gumica, a neke se mogu i prilagoditi uz pomoć zumbe. Napiši dimenzije gumica, možda neko ima takve kakve ti trebaju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Januar 3, 2020 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam u potrazi.. Pa javljam sta sam radio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 957 Napisano Januar 3, 2020 Ol' dirty bastard, 610 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Evo RRREEESSSEEENJNJNJAAA!!! I kostace nesto sitno! Gumica iz sprica, ima ih raznih sirina i debljina i imaju rupu na sredini(treba samo da se jos malo probusi). https://images.app.goo.gl/LBW1z5sk9v6GJ7ar8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Januar 3, 2020 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan E brate svaka cast za domisljatost!!! Odlicna ideja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Januar 3, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Djokic je napisao: Evo RRREEESSSEEENJNJNJAAA!!! I kostace nesto sitno! Gumica iz sprica, ima ih raznih sirina i debljina i imaju rupu na sredini(treba samo da se jos malo probusi). https://images.app.goo.gl/LBW1z5sk9v6GJ7ar8 Suviše je mekana, neće ublažiti vibracije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Januar 4, 2020 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam nesto, ako nebude odgovaralo otici cu do Fleksguma.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Januar 4, 2020 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, daywalker je napisao: Nasao sam nesto, ako nebude odgovaralo otici cu do Fleksguma.. Evo ti još jedna ideja improvizacija mada možeš to da držiš i trajno. U prodavnicama auto delova se prodaje na koturu 0,5m ili na 1m crna gumena debelozidna creva za benzin, mogu da budu impregnirana što tebi ne smeta. To crevo npr može da bude unutra 6mm a spolja možda i 12. Seckaš debljinu koliko ti treba i navučeš na tvoju čauru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Januar 4, 2020 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Problem resen... Posto radim u vodovodu.. Nadjose mi kolege neke gumice.. Malo budzenja i problem resen! Hvala svima koji su se uključili u diskusiju! Sretni praznici i sve najbolje! Da pojasnim: jedna gumica na sraf a jedna u rupu od pleksija, i taman debljina koja treba.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...