sale z900 328 Napisano Januar 13, 2020 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Bila 800 chf, platio sam je 500€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2689 Napisano Januar 13, 2020 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan Са сречом да је возаш.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Januar 13, 2020 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, u principu je projekat. Kada je spustim za jedno dve nedelje videcemo sta i kako. Ono sto je bitno jeste da sam je kupio i drugar mi je preterao u Schafhauzen. U petak vise slika i informacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2689 Napisano Januar 13, 2020 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan Пиши километражу......Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Januar 13, 2020 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Sve na njemu original.Ajde malo detalja cena,godina,šta dalje prepravke ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Januar 13, 2020 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Goran1982 je napisao: Sve na njemu original.Ajde malo detalja cena,godina,šta dalje prepravke ili ne? Jeste original, Motorcikl stoji duze vreme, izgubljen je kljuc, kostao je 800 chf ja sam je kupio za 500€, iskljucivo ostaje original. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6683 Napisano Januar 13, 2020 Ne silazi, 6559 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je motor ozbiljno napala korozija! Detaljno je pregledaj, pa ćeš tek onda videti šta i kako. Ako je otišlo duboko...teško se rešava. Uglavnom, za tu lovu, odlična kupovina...a za dalje dobro izmeri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Januar 13, 2020 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Sta god da je otislo zamenice se, za sada cekam da je doteram i da nabavim originalni kljuc ili celu bravu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Januar 13, 2020 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Za te novce odličan primerak.Samo napred biće to lepotan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2689 Napisano Januar 14, 2020 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan За те лове? Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Januar 16, 2020 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan 4 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Januar 16, 2020 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Uh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Januar 16, 2020 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Kašika u med Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Januar 16, 2020 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan On 1/7/2020 at 6:20 PM, Shecki said: Šta farba taj za 500 evra? Predpostavljam sve... ram i ostali delovi?? Skidanje mašine i svega ostalog i ponovno sklapanje?? Obzirom da stoji da si na forumu od 2006 godine trebao bi da znas sta i kako farba... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Januar 16, 2020 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Krenuli smo , vodim je gde ce biti mazena i pazena 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6088 Napisano Januar 16, 2020 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Prekrasna je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6683 Napisano Januar 16, 2020 Ne silazi, 6559 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam. Bilo koja Honda sa 14K na satu je tek razrađena. Lepo je "probudite" i imate ozbiljan gvozdeni motor, kakvih sigurno neće biti nikada više. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Januar 16, 2020 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Ovo konzervirati i u sobu umesto fikusa jes da ce zena da vristi, al da je honda lepa ko lutka jeste vala. Sent from my motorola one action using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Januar 16, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Mc SREMac je napisao: Obzirom da stoji da si na forumu od 2006 godine trebao bi da znas sta i kako farba... Odlično znam o kome se radi i kako Marko farba. Gledao sam njegove radove. Nego, pitao sam sasvim nešto drugo... šta ulazi u cenu farbanja za te pare? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Januar 16, 2020 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor, izgleda kao da je stvarno prešao samo 14k. Nadam se da ćeš da napraviš temu na forumu kako ga sredjujes, verujem da mnoge zanima šta mu sve fali posle toliko godina stajanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Januar 16, 2020 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor, izgleda kao da je stvarno prešao samo 14k. Nadam se da ćeš da napraviš temu na forumu kako ga sredjujes, verujem da mnoge zanima šta mu sve fali posle toliko godina stajanja. Biće rdje u rezervoaru i karbovima ako je neko pokusavao da ga upali. Svecice gume, provera lanca, lancanika, novo ulje, filter, plocice, semerinzi viljuske i novo ulje u iste. Aku pod obavezno i ima da traje jos sto godina kako kazu honda je to P.S. mozda i filter vazduha al ako nije bilo prasine u garazi gde je stajala moze i kasnije. Praticu sa paznjom kako se legenda budi. Sent from my motorola one action using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Januar 17, 2020 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, stilgar je napisao: Biće rdje u rezervoaru i karbovima ako je neko pokusavao da ga upali. Svecice gume, provera lanca, lancanika, novo ulje, filter, plocice, semerinzi viljuske i novo ulje u iste. Aku pod obavezno i ima da traje jos sto godina kako kazu honda je to P.S. mozda i filter vazduha al ako nije bilo prasine u garazi gde je stajala moze i kasnije. Praticu sa paznjom kako se legenda budi. Sent from my motorola one action using Tapatalk Ja tebe ovde nista ne razumem no nije ni bitno sem ako nisi hteo da provociras. Iz sveg srca zahvalan sam svima koji su davali informacije i nudili svoje motorcikle, retraga je za sada zavrsena, selimo se novu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Januar 17, 2020 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, sale z900 said: Ja tebe ovde nista ne razumem no nije ni bitno sem ako nisi hteo da provociras. Iz sveg srca zahvalan sam svima koji su davali informacije i nudili svoje motorcikle, retraga je za sada zavrsena, selimo se novu temu. moj bivsi motor je stajao 11 godina, sve sto opisah sam radio na mom, masina ko masina kad sam promenio ulje i sredio karbove upalila na dodir i prede ko maca. Samo sam pomenuo sta ce verovatno morati da se odradi bez osvrta na estetiku. Izvinjavam se ako sam te zbunio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bocca_bastard 6872 Napisano Januar 17, 2020 I didn't start the fire, 6098 postova Lokacija: NBG Motocikl: Biffer 1L, Kliks 0.65L Prijavi odgovor kao problematičan A filter za vazduh ce se pretvoriti u prasinu ako je sundjerasti. Sve je to normalno. Potrosni delovi su sastavni deo ljubavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2689 Napisano Januar 17, 2020 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan Сад да ти "чича" нешто каже а је врло важно. Код тог агрегата има два ланца за брегасте, један до предње брегасте и један крачи од предње до задње. Испод крачег ланца на самој глави има клизач/затезач и зна да од грејања и старости попуца па и комлетно распадне. Провери то и ако треба замени. То и потрошња због типа карбуратора су једине мане тог агрегата. Веруј да му је 20-50 или 15- 50 идеал. Имао сам три комада а задњи је имао и оклоп који му одлично стоји. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...