mixa 994 Napisano Maj 17, 2006 Ne silazi, 5453 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Koje kisno preporucujete i otprlike koja je cijena??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 17, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Totalno je nebitna marka i cena. Moje "djubretarsko zuto" Louis od 10Eura savrseno stiti od kise, a najvaznije je upakovati preostale delove tela - stopala i sake. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 994 Napisano Maj 17, 2006 Ne silazi, 5453 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Rekose mi da je IXS-ovo shit,a ja sam uzimao od jednog prijatelja SPIDI-evo i iz pre ruke mogu reci da je super,samo sada ga ne mogu naci da kupim!? Pa reko mozda ima jos neko da valja,a eto ti mi rece da nije bitno!? A one navlake za cizme kako je ono kabasto,pa ono je strasno,a za navlake za rukavice super stvar pogotovo sto je mene kisa uhvatila u ljetnim rukavicama,pa su se ruke smrzle!? Hvala Dexterr!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 17, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, eh, da, to jeftino iz Loisa je sjajno, cak i protiv vetra (pri brzinama kojima se ja vozim) iako to treba shvatiti kao relativno. Jedino sto ne videh bas za 10 eura, nadjoh samo za 15... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 994 Napisano Maj 17, 2006 Ne silazi, 5453 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro nije mi u 5 eura,mislim nije mi zao dati ni 45 eura za kisno,ako cu ostati suv!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 17, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo kisno odelo iz Louisa; crveno-crni ako imas katalog lako ces ga poznati. Marke Proof sa termo uloskom kosta 55e ali vredi svaki dinar tj euro! Imas i verziju bez termo uloska za 45e. Koliko god ga isprobavao na kisi nikako da probije! Majku mu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Maj 17, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Kod kupovine kisnog odela obratite paznju da su siveni savovi iznutra pokriveni plasticnom izolaciom koja ne propusta vodu. Na jeftinim odelima toga nema. I kao sto Dexter rece, veoma je vazno upakovati se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 18, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Kupis lepo pakovanje djubretarskih kesa i siroku lepljivu traku, pa da te vidi svet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 994 Napisano Maj 18, 2006 Ne silazi, 5453 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Kvarisa,mislim da cu se ipak opredjeliti za kisno odjelo!? E da to PROFF su mi vec preporucili,tako da je i ono u igri,a evo sad mi jedan rece da je IXS odlican,znaci da za kisno dobro treba oko 50 evrica i tacka,ostalo sve skoro lutrija!? Hvala ljudi na pomoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Maj 18, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan E da to PROFF su mi vec preporucili' date='tako da je i ono u igri,a evo sad mi jedan rece da je IXS odlican,znaci da za kisno dobro treba oko 50 evrica i tacka,ostalo sve skoro lutrija!? Hvala ljudi na pomoci![/quote'] Stara Mandzurijaska '' Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Maj 18, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan Totalno je nebitna marka i cena. Moje "djubretarsko zuto" Louis od 10Eura savrseno stiti od kise' date=' a najvaznije je upakovati preostale delove tela - stopala i sake.[/quote'] da dex uprevu si al donekle , to odelo se raspadne pri nekoj vecoj brzini ,mi ...tj ja sam isto to odelo morala da ulepljujem drugaru oko noge jer je puklo a kisa nas pratila celim putem do bih mada ...iskreno bolje ista nego nista ...znam da je krle prodavao dvodelna odela koja su extra i topla i dobra ...sad dal toga ima jos ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 994 Napisano Maj 18, 2006 Ne silazi, 5453 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan evo sad su mi preporucili kolege http://www.louis.de/?topic=artnr_gr&artnr_gr=205173 pa da li je neko imao iskustva sa ovim??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 18, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan evo sad su mi preporucili kolege http://www.louis.de/?topic=artnr_gr&artnr_gr=205173 pa da li je neko imao iskustva sa ovim??? Kao sto sam ti rekao imam ovakvo kisno odelo u Schwarz-Rot kombinaciji. Odelo fenomenalno sluzi svojoj svrsi i nigde ne pusta ni najmanju kap vode. Jedina mana je sto ako uzimas sa termo-uloskom isti nemoze da se skine tj izvadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 994 Napisano Maj 18, 2006 Ne silazi, 5453 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja ne bih sa termo uloskom,jer vec mi i jakna i gace imaju termo ulozak,pa bi se skuvao!? Hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 18, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna prednost je pored manje cene i manji gabarit kada se spakuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 994 Napisano Maj 18, 2006 Ne silazi, 5453 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Odgovara i po kvalitetu i po kvantitetu!!! Pa to mi se cini do sada kao najbolja varijanta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Maj 18, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan a kako ide to narucivanje preko luisa? stize li to vamo? Mene opljackase ovi nashi kad sam narucivao dvd--e s amazona... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 994 Napisano Maj 18, 2006 Ne silazi, 5453 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan POsto sam iz Trebinja,ja kupujem u Dubrovniku,ima radnja koja drzi Louis-ovu robu,pa jos mi ide u prilog sto mi vrate 22% PDV,jer iznosim robu! Uzmu i oni,ali u granicama normale su cijene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 18, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan a kako ide to narucivanje preko luisa? stize li to vamo? Mene opljackase ovi nashi kad sam narucivao dvd--e s amazona... Uzmes katalog, nadjes sta te zanima, porucis od ljudi koji donose robu svakih 10-15 dana, platis +10% do 200e a +5% preko 200e i uzivas.... Ako ti treba nesto iz kataloga ili katalog javi da te prosledim "pravom" coveku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...