SQTR 634 Napisano Decembar 29, 2019 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Harley Davidson Sportster 883 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Harley Davidson Sportster 883, 2006. godište, Chopper / Cruiser, vozilo prešlo 23000... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8294 Napisano Decembar 30, 2019 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan 23 kkm za 13 godina nije ni čudo da ga ne znaju, moja majka pređe više na bajsu. Ako je istina da je ovako malo vožen i očuvan zaista vredi tih para, ustvari bila bi dobra kupovina. Izvini za off. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 30, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kolko vidim,motor je BG tablice, a čovek je u oglasu napisao da nije stigao da produži registraciju. Možda čovek živi u Beogradu, a motor mu trenutno zimuje u Čačku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8478 Napisano Decembar 30, 2019 nekrunisani kralj moto cigana, 3188 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan to je toliko mali motor uživo, ja nisam verovao. Imao Bokilić jednog. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14147 Napisano Decembar 30, 2019 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ali se ja sa 194 opusteno spakovao i vozi se lakse od bicikla. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12543 Napisano Decembar 30, 2019 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bez FatBoy ništa. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8294 Napisano Decembar 31, 2019 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Па нисмо сви кракати мајка му стара, да је мали јесте и ја се изненадио, али није баш толико, сигурно неком паше. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Decembar 31, 2019 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Nije recit na poziv a nedostupan sledece dve nedelje. U Cacku je definitivno. Ima jedan sabacki Electra Glide 93 na oglasima, malo mator al lep ali i za ovaj bi se jedva nategao ako spusti jos cenu. Obici cu ga po praznicima. Hvala svima! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Januar 16, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ti pogledati i raspitati se o Vlasniku i detaljima, ako imaš nešto određeno javni mi u Inbox Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Januar 19, 2020 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Ja mu prodao, odlicno ocuvan motorcikl. Decko koji ga je kupio je poprilicno imucan, preneo ga je na svoje ime tako da radis direktno prenos sa njim. Uradio je servis u Beogradu u Harley-u dao neke silne pare. Zivi u Beogeadu, mlad momak, nije seo na taj motor 5 puta u zivotu, a kod njega je mozda i tri godine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Januar 22, 2020 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan On 30.12.2019. at 8:33, shlem je napisao: 23 kkm za 13 godina nije ni čudo da ga ne znaju, moja majka pređe više na bajsu. Ako je istina da je ovako malo vožen i očuvan zaista vredi tih para, ustvari bila bi dobra kupovina. Izvini za off. Nije preterano sumnjiva kilometraza... Cest je slucaj da Harley manjih kubikaza budu u oglasu sa malom kilometrazom. Nije pravilo, ali jeste cest slucaj. Velike kilometraze su uglavnom na touring modelima. Ja sam kupio svoj od prvog vlasnika, tad je bio star 11 godina i imao je 22.000km (bez obzira sto je touring, jednostavno nije vozen.) Izvinjavam se za off. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4250 Napisano Januar 22, 2020 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je sezona kada sam prelaio manje od 500 km... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Januar 22, 2020 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da mu je cale vlasnik neke televizije u cacku ili kablovske znam da ima neke neke veze sa televizijom. Dobar je motor sigurno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...