Jump to content

Moto Zajednica

Jawa 350ccm - 200e

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 271 postova

Agregat u dobrom stanju, na samom motoru potrebno manje doterivanje (sediste, gume amortizera, malo rdje...). Nov akumulator, platine, svecice, ulje, sve sajle zamenjene, paknovi... Cena je 300e fiksno i HITNO!!! 0643016838 Zvati posle 15h. Zemun

post-1587-12878998044994_thumb.jpg

post-1587-12878998045831_thumb.jpg

post-1587-12878998046177_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

E najnowiji info:

Motor je u nedefinisanom raspolozhenju (oce radi/nece radi) i zaista nemam wishe zhiwaca da se zezam sa njim pa sam definitiwno odluchio da ga se reshim i podarim swoje brige nekome iskusnijem sa Jawama... >:(

Cena 200e. Odmah. ;)

A da, sa papirima se swe u redu, zadnja registracija je bila daaawno, ali sam pri kupowini nashao prawog wlasnika, uzeo ga pod mishku i odwukao u SUP tako da se sada motor wodi na moje ime.  ;D

• Ne silazi, 6288 postova
  • Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

Inka, pa mi se znamo... Dolazio sam negde u avgustu bajsom kod tebe da ga pogledam. Sta si uradio sa onom zelenom 750-com ?

Tako je! :D Zelenko wishe nije zelen i izlezhawa se swuda po garazhi! ;D Trenutno je na shminkanju i nadam se da cu ga zawrshiti do lepog wremena. :-\

• U prolazu, 47 postova
  • Motocikl: Kymco downtown 300i

Sta bi trebalo da se zameni od delova, da bi to radilo kako treba ?

Ja sam bas u potrazi za nekom jeftinom masinom, na kojoj mogu da polazem za A i da ucim da vozim motor sa brzinama, posto sam do sada vozio samo razne skutere.

Idealno ;D

Sad cesh misliti da sam neki muvator ili tako neshto ALI na motoru zaista ne treba nishta da se menja/kupuje vec samo da dovedesh dobrog majstora koji bi ti nashtelovao paljenje i vozish ga kuci! Ja sam radio 'generalnu' kod majstora na leto proshle godine, DOVEZAO GA kuci i ostavio u dvorishtu. Od tada sam ga palio 5-6 puta, medjutim posle nekog vremena vishe jednostavno nije hteo da upali. Eventualno trebao bi da se snadjesh za gumu koja ide od filtera za vazduh do karba, ja je imam ali nekako nije bash da odgovara... ???

Skoro sva ulaganja su estetske prirode, najbolje je da dodjesh i vidish, nemoj da te mrzi. :P

P.S.sva zahebavanja oko paljenja efikasno reshava Joskina naprava koja zamenjuje magnetno paljenje, ako to stavish nema vishe da brinesh uopshte! ;)

• U prolazu, 47 postova
  • Motocikl: Kymco downtown 300i

Cuo sam za to elektronsko paljenje, kazu da nije tesko da se napravi.

Koje je godiste, koliko trosi i da li znas otprilike koliko je registracija.

Malo sam citao po forumu, i koliko vidim da svi nesta beze od jawe, ali koliko para, toliko i muzike . .

Cuo sam za to elektronsko paljenje, kazu da nije tesko da se napravi.

za to ne znam shta bi ti rekao, ja se ne bi igrao sa tim... :-\

Koje je godiste, koliko trosi i da li znas otprilike koliko je registracija.

godishte 1983, pojma nemam koliko troshi (nikada nisam merio, male relacije, "krug dvojke" ;D...), za reg bi ti preporuchio da pitash u temi Jawamania, tamo imaju odgovore za sve! ;)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja