ivicat13 48 Napisano Jun 4, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Jun 4, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan evo kako je došlo do ovoga sa policijom u epizodi "kako zaj...ti samog sebe". kad sam išao na hitnu poslušam mog brata koji je okinuo prošle godine (a znam znam da u bolnici po službenooj dužnosti zovu policiju, a ovi ti pišu prijavu i kad sam sletiš pored puta) i kažem lepo da sam pao sa motora da bi doktor mogao pravilno da me pregleda jer me je to veče vrat otkinuo. oni lepo obaveste policiju, oni obaveste ove u batočini i oni sve saznaju, tj ne znaju reg brojeve i ostalo ali kako se i šta desilo saznaju. e sad cela frka je ispala što su panduri mislil da sam se ja izlomio (ovi u bolnici im rekli da sam na ortopediji) i oni me tražili po svim živim ortopedijama u beogradu, i pita me čovek što sam pobegao iz bolnice i što sam dao lažnu adresu (ovi u bolnici me nisu ni pitali za adresu a i imali su moju zdravstvenu ali eto lupili nešto). sad ide prijava za neposedovanje kategorije, vožnju neregistrovanog vozila, izazivanja saobraćajne nezgode i neprijavljivanje saobraćajne nezgode. naravoučenije registrujte motore i polažite za A. naravoučenije 2. ako vam se desi da morate na hitnu recite da ste pali sa stepenica (ako kažet da ste pali sa bajsa doći če da slikaju i bajs) i tako.... Mislim Raso.... imas PP nije za javnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 4, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan evo kako je došlo do ovoga sa policijom u epizodi "kako zaj...ti samog sebe". kad sam išao na hitnu poslušam mog brata koji je okinuo prošle godine (a znam znam da u bolnici po službenooj dužnosti zovu policiju, a ovi ti pišu prijavu i kad sam sletiš pored puta) i kažem lepo da sam pao sa motora da bi doktor mogao pravilno da me pregleda jer me je to veče vrat otkinuo. oni lepo obaveste policiju, oni obaveste ove u batočini i oni sve saznaju, tj ne znaju reg brojeve i ostalo ali kako se i šta desilo saznaju. e sad cela frka je ispala što su panduri mislil da sam se ja izlomio (ovi u bolnici im rekli da sam na ortopediji) i oni me tražili po svim živim ortopedijama u beogradu, i pita me čovek što sam pobegao iz bolnice i što sam dao lažnu adresu (ovi u bolnici me nisu ni pitali za adresu a i imali su moju zdravstvenu ali eto lupili nešto). sad ide prijava za neposedovanje kategorije, vožnju neregistrovanog vozila, izazivanja saobraćajne nezgode i neprijavljivanje saobraćajne nezgode. naravoučenije registrujte motore i polažite za A. naravoučenije 2. ako vam se desi da morate na hitnu recite da ste pali sa stepenica (ako kažet da ste pali sa bajsa doći če da slikaju i bajs) i tako.... Joooj Raso! Pa jel sam ti reko da si pao sa stepenica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GROS 0 Napisano Jun 4, 2008 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad se izboris sa ovim administrativnim problemima mislim da ce rubrika kako potrositi malo para i puno rada ponovo poceti da radi sa novim slikama primetio sam da ne spominjes, stetu na svom strit fajteru polako kod brke sve imas ovladaj malo radom sa plastikom i obradu gita siguran sam da da ces naci mir i zadovoljstvo ja to koristim kao terapiju viljusku ispravlja dragan kod juznog bulevara ............ edit:Caps Lock Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 4, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan vlado kad mi je rekao kako se zove lik kod koga smo ostavili motore (slavoljub, eto nisam ni znao) umalo nisam pao sa stolice. ;D inače najveće sranje su napravili ovi iz bolnice jer su rekli da sam na ortopediji, a to znači da je nezgoda sa teškim posledicama i to se istražuje do detalja, nema zajebancije, još kad su videli "lažnu adresu" eto belaja. gros biće nešto od makine, samo prvo da završim sa otplatom štete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vexpopuli 5 Napisano Jun 4, 2008 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uf koji bedak, ne jedan nego tri motora, najvise mi zao one kawe Nisam ni procitao do kraja a vec sam znao da kako su vas nasli, i ja sam imao slicnu situaciju kad sam na treningu polomio ruku pre godinu dana, pa se zeznuo i rekao u urgentnom da sam u treningu borilackih vestina polomio, oni odmah: aha, znaci neko ti je polomio ruku... policija je to A inace, po sluzbenoj duznosti moraju da izadju cak i da nisu zeznuli ovi iz hitne, tj da su samo saznali nekako da si krcnuo 1+2 motora za stetu vecu od 10000 din. Kad budes polagao za A ima u testovima evo ja bas juce polagao iste. Dok ne zavrsim s poligonom i voznjom vise ne sedam na motor bez dozvole kad vidim kakav bedak moze da zadesi coveka. Strpicu se jos nedelju dana. A, inace koja je kazna za voznju bez kategorije? Meni nesto rekose da ti zabranjuju polaganje na 2 godine. Za neregistrovan motor bolje i da ne pitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Jun 4, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Au crni Radovane. Moze li gore od ovoga? Pa ima li kraja tim baksuzlucima? Nemam reciiii. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Jun 4, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je strasno. Nemam komentara :o :-X Rasho,drz' se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo ja cu da svedocim da sam te gurno sa stepenica ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan evo ja cu da svedocim da sam te gurno sa stepenica ;D ih bre, ti kakav si ti bi me stvarno gurnuo samo da to izgleda što bolje izgleda! ;D Au crni Radovane. Moze li gore od ovoga? Pa ima li kraja tim baksuzlucima? Nemam reciiii. ono na početku su bili baksuzi, ovo sa prijavama sam sebi uradiojer sam bio zakonski neispravan. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jun 8, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan A, inace koja je kazna za voznju bez kategorije? Meni nesto rekose da ti zabranjuju polaganje na 2 godine. Za neregistrovan motor bolje i da ne pitam Kako mi rece komsika (sudija za prekrsaje) kazna su pare 8 do 10 'iljada i to je to. Kazu da bas, bas, retko nekom daju zabranu i to ako je bezobrazan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Jun 9, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan A, inace koja je kazna za voznju bez kategorije? Meni nesto rekose da ti zabranjuju polaganje na 2 godine. Za neregistrovan motor bolje i da ne pitam Kako mi rece komsika (sudija za prekrsaje) kazna su pare 8 do 10 'iljada i to je to. Kazu da bas, bas, retko nekom daju zabranu i to ako je bezobrazan... Voznja bez kategorije - kod sudije za prekrsaje, kazna od 5000 - 25000 din. (obicno je prva minimalna, oko 6000 dinara). Zabrana polaganja se ne primenjuje vec niz godina, i ne znm d li je uopste sadrzana u zakonu kao mera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Jun 9, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je prva minimalna, ali znam da je moja bila 8100din+1500 (troskovi)=9600din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Jun 9, 2008 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Ja prvi put platio 8000+troskove drugi put 12000 + troskove a treca ce tek da mi stigne...mada pojma nemam koliko A u medjuvremenu sam dobio dozvolu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...