Jump to content

Moto Zajednica

kraj sezone.... ende!

Recommended Posts

• Drug član, 1854 postova

hahaha vidi ga ovaj biznismen! :D  pa zar meni da uvaljujes cb500-duke II! ;D

Verovatno ce dobar deo ljudi da kaze "pa vozio je kao manijajk" ali stvarno nije bilo tako, da jeste ja bih to rekao ne bi mi bio problem.

taj put je bio do jaja klizav i pun kamenja koje je voda nanela i vozili smo bas oprezno ali ja nisam uspeo da stanem. motor i ja imamo preko 320kg, da sam isao brze oduvao bih obojicu...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1392 postova

ne vredi ti sad da se vadis..

bolje da priznas posteno  ;D ;D ;D

a ne bi ti prodao hondu duka jer bi divljao i sa njom

za tebe je ovaj moj kinez  :P

• Svrati ponekad, 264 postova

Radovane,.....crni Radovane...... :o :o

Neznam sta da ti kazem.....

Otvaramo novu temu." kinta za Ra$u".Sa tim novcem,platicemo vise ciganki.Jer tebi nije dovoljna samo jedna...... ;D

Dobro je sve moze da se plati,nikome nije nista. ;)

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

e, toooo miloše! neka vide ljudi da taj dan nije bio totalno sranje. do udesa smo se vozili eeeexxtra!  :D

Ajde bre Rašo u zasuči rukave gedoru u ruke i trk u garažu, samo visiš na forumu, kukaš i ništa ne radiš :):):)

e, toooo miloše! neka vide ljudi da taj dan nije bio totalno sranje. do udesa smo se vozili eeeexxtra!  :D

Ajde bre Rašo u zasuči rukave gedoru u ruke i trk u garažu, samo visiš na forumu, kukaš i ništa ne radiš :):):)

auu, još ću i batine da dobijem.  :D :D :D

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Au, crni  Radovane!!! Kakav bre kraj sezone, kod doktora na eventualno štelovanje i sedaj na Kawu.... ::)  :o Koliko sranja za jedan dan...

MALI UPDATE:

sad su mi bili saobraćajci, dao sam izjavu, sve su saznali, i kod koga smo držali motore, i ko je došao po njih i kad se desilo i šta se desilo itd...

pisaće mi 4 prijave.  e do kurca....

ps cojla hvala ti.  ;D

m1losh puštam ti pp.

aj pozdrav!

• U prolazu, 40 postova

A da su ti ga maznuli k...c bi ih video. ONo: ko će taj krš još da traži? I šta oće svi OK, Šteta je dogovorena. Kao onaj tip iz Češke; pao bajsom na putu, on kriv sam se povredio. Dođu panduri i cap kazna 500+ €. Kao zakon kaže kad je udes sa teškim povredama to je najmanja kazna.Ma ljudi čovek ležao u bolnici 15+ dana i oporavak a oni kaznu. Eto to su koristi koje se uvoze iz EU a nikako nešto pametno. E neka me mrze al to je ISTINA :-X

• Svrati ponekad, 179 postova

A da su ti ga maznuli k...c bi ih video. ONo: ko će taj krš još da traži? I šta oće svi OK, Šteta je dogovorena. Kao onaj tip iz Češke; pao bajsom na putu, on kriv sam se povredio. Dođu panduri i cap kazna 500+ €. Kao zakon kaže kad je udes sa teškim povredama to je najmanja kazna.Ma ljudi čovek ležao u bolnici 15+ dana i oporavak a oni kaznu. Eto to su koristi koje se uvoze iz EU a nikako nešto pametno. E neka me mrze al to je ISTINA :-X

Au, koji kreteni

evo kako je došlo do ovoga sa policijom u epizodi "kako zaj...ti samog sebe".

kad sam išao na hitnu poslušam mog brata koji je okinuo prošle godine (a znam znam da u bolnici po službenooj dužnosti zovu policiju, a ovi ti pišu prijavu i kad sam sletiš pored puta) i kažem lepo da sam pao sa motora da bi doktor mogao pravilno da me pregleda jer me je to veče vrat otkinuo. oni lepo obaveste policiju, oni obaveste ove u batočini i oni sve saznaju, tj ne znaju reg brojeve i ostalo ali kako se i šta desilo saznaju.

e sad cela frka je ispala što su panduri mislil da sam se ja izlomio (ovi u bolnici im rekli da sam na ortopediji) i oni me tražili po svim živim ortopedijama u beogradu, i pita me čovek što sam pobegao iz bolnice i što sam dao lažnu adresu (ovi u bolnici me nisu ni pitali za adresu a i imali su moju zdravstvenu ali eto lupili nešto).

sad ide prijava za neposedovanje kategorije, vožnju neregistrovanog vozila, izazivanja saobraćajne nezgode i neprijavljivanje saobraćajne nezgode.

naravoučenije registrujte motore i polažite za A.

naravoučenije 2. ako vam se desi da morate na hitnu recite da ste pali sa stepenica (ako kažet da ste pali sa bajsa doći če da slikaju i bajs)

i tako....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja