djolji 1273 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Djole jel ima službenih motora u LO? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Februar 27, 2020 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, djolji je napisao: Djole jel ima službenih motora u LO? Ima. 2 Aprilia Mana i 1 Strom 650 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 3, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan On 22.2.2020. at 12:21, DjoleLO je napisao: I neka rec o motoru (ako nekoga interesuje) 2015 god, pravih 18500km, pre 2500 stavljene nove gume, plocice i uradjen servis. Ima sve pakete opreme, sva 3 kofera i ja nakacio navigaciju i neke sitnice. Motor dobro ide, dobro koci, super ogibljenje i lako se vozi, ALI uoooopste nemam osecaj nekog kao premium brenda i mislim da nije nista kvalitetniji od Japanaca koje sam vozio. Uzeo bih pre Japanaca po nizoj ceni samo da ima u toj klasi. Jednostavno, uopste nemam "taj neki osecaj" o kom neki pricaju i ako ceo zivot vozim BMW auta. Za mene je to dobar motor i nista vise. To vazi za GS-ove Neka ti je sa srecom prinova. Za tih 18000 km je taman razradjen i pritegnuto sta je trebalo pritegnuti. A boja je jako neobicna i retka za XR. Vidjao sam crvene, ali ovakve ne. UZIVAJ !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Mart 7, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Uzivo je mnoooogo lepsi. Tamno, pa boja ne dolazi do izrazaja. Za par dana stize jos neke opreme i to je to.Opasna i prelepa makina, ostvario si zamišljeno. Puno sigurnih km. sa novom makinomPoslato sa FIG-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 217 Napisano Mart 10, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/27/2020 at 11:26 AM, DjoleLO said: Daj Boze. Obojica imamo razloga za cast Šta će to da bude... prepuni stolovi, ima sve da ispada sa strane kao u Tesnoj Koži kad Šojić časti. Čestitam na novom motoru, nek je u zdravlju i veselju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Mart 10, 2020 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, popovich je napisao: Šta će to da bude... prepuni stolovi, ima sve da ispada sa strane kao u Tesnoj Koži kad Šojić časti. Čestitam na novom motoru, nek je u zdravlju i veselju! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka015 109 Napisano Mart 13, 2020 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Djole kako je legla Bembara juce na putu Valjevo-Loznica?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 217 Napisano Mart 13, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha savršen screenshot Đole! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano April 3, 2020 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto vidite, motor je stigao u Srbiju, tako da ono sto su rekla GO**A iz Radulovica je bila cista laz! (Pomeranje roka isporuke za 3 meseca zbog problema u proizvodnji) Tacno ono sto su napisale pojedine kolege, njih odjebali da bi dali drugima i nikakvi problemi u proizvodnji. Ja svima toplo preporucujem da zaobidju ova GO**A i da doooobro razmisle pre kupovine BMW u Srbistanu. Mali je ovo forum, sta bih sve napisao i njima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano April 3, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi brate tebe je pogledao Bog, ustedio si gomila para a ne bi nista preterano dobio kupovinom novog male su to razlike a cena nenormalno veca. Bar je to moje vidjenje 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1155 Napisano April 3, 2020 Zainteresovan, 311 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nista ne fali ni tvom, bez nerviranja Japan rule 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5629 Napisano April 3, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi brate tebe je pogledao Bog, ustedio si gomila para a ne bi nista preterano dobio kupovinom novog male su to razlike a cena nenormalno veca. Bar je to moje vidjenjeU potpunosti se slazem sa navedenim....Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...