SuperPOP 1231 Napisano Decembar 23, 2019 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Cenjene kolege... Dobio sam zadatak... Ako nekom PS4 skuplja prašinu rado bi pazario. Kontakt 0653329394 Pop 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Decembar 23, 2019 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Imas snizenja sad svud na 26000Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Decembar 23, 2019 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan ...i za 29 sa jednom igrom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Decembar 23, 2019 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima, to znam da ima, mogu i iz HU da donesem ili CH, ali hteo sam da nekome učinim uslugu. Možda je neko ima sa foruma, ali je ne koristi. Pravimo win-win kombinaciju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16162 Napisano Decembar 23, 2019 Integrisan, 9337 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Prepravi 4 u 3 i milina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 640 Napisano Decembar 23, 2019 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 472 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nek se deca nauce na trojki za male pare :). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16162 Napisano Decembar 23, 2019 Integrisan, 9337 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan I tata bi sine.... mislim na trojku, za učenje nikad kasno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2673 Napisano Decembar 24, 2019 Drug član, 1524 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan I meni dolazio deda mraz Msm mojoj deci. Ja imam ps4. Sustina je da su igrice skupe. Ne isplati se to. Deci brzo dosadi jedna, pa traze drugu. Cak i polovne su skupe. Ako kupujes polovan, kupuj da ima stariji softver, tipa, 5.0. Tu se mogu ubaciti X igrica za, cirka, 2.000-3.000 dinara. To ubacuju ovi sto ih na KP prodaju. Ja nisam igrao konzole 10-tak god. I kad sam presao na Sony 4. Dok sam ga pokrenuo (otvorio nalog itd.) Muka me uhvati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Decembar 24, 2019 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Jeste zajebano je malo, pa uplata za online igranje. Ali sve se to vrlo lako i legalno resi, ja igram samo fudbal, ali klinac voli razne igre, imam jednog druga koji mi ubacuje nalog za psnow gde za 400 din, imas svakakve igre besplatne veliki broj.Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13186 Napisano Decembar 24, 2019 Ne silazi, 7482 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Par naslova skupiš i to ti je. Ja recimo preferiram Gran Turismo još od PS1. Mortal Kombat, GTA, PES, ACE Combat... Mada kad pogledaš, hardver plus igrice, izađe 1000 evra za zajebanciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 219 Napisano Januar 3, 2020 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja PS4 na prodaju sa preko 50 igrica na njemu.. 2 dzojstika i 4TB hard Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 219 Napisano Januar 3, 2020 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Spisak igrica: PES 2020LITE GTA V UFC 2 NBA 2K19 NBA 19 Assassin creed Unity Assassin Creed Origins Far Cry New Dawn Far Cry 3 Classic Edition Far Cry 5 Call of Duty WWII Call of Duty B. O 4 Dark Souls 2 Dark Souls 3 Dark Souls remastered Destiny 2 NFS Playback Wolfenstein: Yongblood Tom Clancy's Ghost R Tom Clanc's Raindow Six Tom Clancys The Division God of War Red Dear Redemption2 Battefield 1 Trials Fusion The Forest The Crew 2 Rarchet i Clank Uncharted TLL Marvel Spider man Rocket League theHunter call of wild Witcher 3 Soulcalibur VI Horizion Zero Dawn Air Conficts Monster hunter World Iceborn Divinity Original Sin Enhanced Edition Divinity Origina Sin 2 Definitive Edition Titanfall 2 Middle earth shadow Kingdom come Star Wars The Elder Scrolls Dragons Dogma Dark Arisen Middle earth Shadow of war Middle earth Shadow of Mordor Game of the Year Sudden Strike 4 Borderlands The Handsome Collection the playroom WRC 6 The Escapists 2 Fortnite Dragons Dogma: Dark Arisen Ima jos neke igrice Igrice koje ima da se skinu su: HITMANNBA 2K19 THE Prelude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 4, 2020 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Briga prebrinuta, hvala svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...