Space Director 24 Napisano Maj 22, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan sada porez jos vise boli... Porez na.....promet?! K1200R, rezident evil 3! Aaaaaah! Stvarno ostavlja bez daha, koliko je bolestan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 22, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan sada porez jos vise boli... Porez na.....promet?! K1200R, rezident evil 3! Aaaaaah! Stvarno ostavlja bez daha, koliko je bolestan! A onaj crno-zeleni? Kao da je iz ALIEN-a izasao... Uff Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 458 Napisano Maj 23, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Mislim... šta reći? E? ;D ;D ;D Kada je sledeći polazak tog voza romantika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Maj 24, 2008 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Long way serijal uchinio swoje .. Zaboli su ciljnu grupu u milimetar ;D respect za producenta i tim marketing struchnjaka hahahahhaha Zamisli koliko treba da se upucaju KTMovi strucnjacisto suih odbili na pocetku,a imali su ih na zicer.ne otkaz,nego .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 24, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Long way serijal uchinio swoje .. Zaboli su ciljnu grupu u milimetar ;D respect za producenta i tim marketing struchnjaka hahahahhaha Zamisli koliko treba da se upucaju KTMovi strucnjacisto suih odbili na pocetku,a imali su ih na zicer.ne otkaz,nego .... Smenili ceo marketing i pola rukovodstva ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 24, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Long way serijal uchinio swoje .. Zaboli su ciljnu grupu u milimetar ;D respect za producenta i tim marketing struchnjaka hahahahhaha Zamisli koliko treba da se upucaju KTMovi strucnjacisto suih odbili na pocetku,a imali su ih na zicer.ne otkaz,nego .... Smenili ceo marketing i pola rukovodstva ! Mislim da je to bila najveca marketinska greska u ustoriji. Promena ukusa Coca-Cole je nista za ovu glupost. Ali bolje....sad bi Mikka vozio KTM...a ne stoji mu kao bi em dablju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 24, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan A ne ne ! Volim ja KTM-a ali beemeer mi se vise svidja ! marketing bas i ne utice na mene, zaboravljes da se bavim najkomercijalnijom fotografijom ! znam kako da prodam neko sranje ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 24, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A ne ne ! Volim ja KTM-a ali beemeer mi se vise svidja ! marketing bas i ne utice na mene, zaboravljes da se bavim najkomercijalnijom fotografijom ! znam kako da prodam neko sranje ! ;D onda bih ga ja vozio....mene na sve napale ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 24, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan A ne ne ! Volim ja KTM-a ali beemeer mi se vise svidja ! marketing bas i ne utice na mene, zaboravljes da se bavim najkomercijalnijom fotografijom ! znam kako da prodam neko sranje ! ;D onda bih ga ja vozio....mene na sve napale ;D Pa kad si Ministar !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislim, da li je ostalo našto na tim karticama, posle ovakvog turizma. Nije onaj Radulović lud, malo je 80 evrita za zadnje pločice, treba da digne cenu (zbog marketinga). a i ulje jeftino daje. Ili pojedinci ovde imaju posao da proguraju BMW motorcikle u Srbiju, misle R je pa možda prodje. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...