Joseph B. 142 Napisano Maj 20, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Toliko je ruzan da je prelep! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 20, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada mi ona osvetljava put,dok ne nadjem jaci magnet da bi sijalica u faru mogla dovoljno da sija.Znaci ostaje tu do daljnjeg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 20, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste najruzniji motor svih vremena ali bas u tome je i fora.Sto rece Vuja nismo optereceni IN-ovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično, nema šta! Prijatno sam iznenađen jer nisam imao ideju kako će na kraju da izgleda. Impuls mi je pričao da njegovi iz MC-a imaju NOVOG televizora, kupili su ga svi zajedno i pošto je muzejski primerak čuvaju ga kao bebu. :-* No, to je novo a ovo je nešto što se pravi od ničega iz gepeka. :o Da li je motor ružan ili lep neznam ali sam siguran da bi ga danas mnogi imali samo da se prodaje. Ustvari, danas na ulici viđam strašan nedostatak identiteta, nikada se vlasnici nisu toliko trudili da budu različiti a ustvari nikada toliko nisu bili isti. Za svakodnevnih 10 do 12 sati vožnje po gradu stvarno viđam svašta samo pažnju prolaznika više ne privlače skupi motori već unikatni (šta je ovo, vidi kakav je, gde si kupio, koliko košta...). Ovde smo bogati za prave unikate: TS Chopper, Picasoo, Zverinjak je stavio izuzetnog čopera od prijatelja a sada se i Duki upisao na listu strelaca. Čestitam! I moram da priznam da i mene nervira to malo svetlance (šta li je već) na braniku. Sem toga nešto mi dugačko izgleda auspuh, možda grešim ali... ??? Nema ni brenda pa plavuše ne znaju šta je u pitanju. ;D Treba da dođeš za Bgd, siguran sam u veliku pažnju na ulici. Možda bi bio brži ili jači ako bi stavio spoljni filter vazduha i po njemu naštelovao smešu? Pre neki dan stajao sam na Trgu negde oko sat vremena. Nailazi tip na Harley-u, nemam poima koji je model ali vidim da ima jedno sedište. Ja van auta i slušam komentare ljudi: ''Ovaj je jako bogat jer vozi motor sa jednim sedištem''. Hm, on je bogat jer vozi motor sa jednim sedištem a ne zato što vozi Harley! ??? Takva je svest našeg naroda koji sve meri po autobusima, pa i motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ide on dobro ali ne kao ETZ,mada se mnogo lakse ide u krivine,kraci je i nizi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Duki svaka cast braleeeee.....Uzivao sam citajuci. S' obzirom da sam ljubitelj old timera ovo je za mene cista fantastika. Sto se tice zadnjeg dela, kada nabacis jos jedno sediste bice to druga prica. Kada sredis struju da pokrece glavni far skidaj ono malo svetlance jer nije to ES!!Sve ostalo je EKSTRA.Bravo majstoreeeeee.... ;D ;D ;D ;D P.S.Kako si pravio "white wall" gume?Jesi farbao obicnom farbom ili...? Kod mene farba puca tako da na svakih 20-tak dana moram da je prefarbavam nanovo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan farba puca jer ima dosta laka.mislim da bi najduze trajala ova putarska farba sto izvlace linije po kolovozu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Pricao sam sa nekim ljudima ovde u Svilajncu koji se bave gumama. Kazu, postoji takva farba za gume ali se uglavnom prodaje u malim pakovanjima (postoje i kao olovke za farbanje slova na gumama).Prema njihovim recima najbolje je resenje kupiti original White wall gumu, ali...j**bi ga brale gde to da nadjes kod nas jos da se uklapa na MZ i da se uklapa u nas novcanik... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan da imaju olovke za slova na gumi,u louisu,i ima u MOTIP programu koji je dosta jeftiniji od louisa mislim da je olovka bila oko 400 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Maj 21, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan DUKI, stvarno si ga lijepo složio. Dođe mi da sad ja negdje iskopam ES-a ša da se bacim na sređivanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan da imaju olovke za slova na gumi,u louisu,i ima u MOTIP programu koji je dosta jeftiniji od louisa mislim da je olovka bila oko 400 din Pa to mi i kazu...Koliko olovki treba da se ofarba citava guma ??? ???A tek kod Dukija obe gume...400 din x j**m li ga koliko komada, pa ti vidi!?Nema nam druge nego da se snalazimo kako znamo i umemo i da sprovodimo ovakve ideje kao Dukijeve u delo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 21, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Silnoooo! Jbt sad sidjem dole da posecem ETZ!!! Nego drugo nesto da reknem, dobro ti ono pojacalo u vitrini!! A sto se tice jaceg magneta, koliko sam upoznat uglavnom stavljaju paljenja od automatika, ne znam zasto, video sam BMW-ove i NSU-a sa tim paljenjima i odlicno osvetljavaju, normalno dok idu jerbo onako samo skilje, mali obrt. A umesto onog filtera najbolje i najlepse je staviti tz.Difuzo filter, to je onaj kupasti mrezasti filter ako si video, ima ga onaj Paracinac, sada na skupu u Jagodini vidi cenu. Eto toliko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Super je ispalo, svaka cast Duki. Nadam se da cu doci za vikend u Jagodinu pa cu provozati malo ovu lepoticu. Cudno ali rezervoar se bas lepo uklopio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Farbao sam sintetickom emajl farbom u dva debela sloja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dodje mi da se zatrpam jos sa jednim ne zavrsenim projektom. Smatram da je najgora stvar nekome sugerisati po njegovom projektu ali ja bi crk`o da stavim ovakav gepek: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 22, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan 2 MZ Ma dobar mu je i ovaj filter,za sada posto je badava. Sta ti je profesionalna deformacija,covek odmah spazio pojacalo od 10 kg koje je made in Japan a kutije su mojih ruku delo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic 9 Napisano Maj 25, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan jedva sam cekao da prokomentarisem ovo.prelepo nema sta!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 25, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan To se zove strast, svaka čast ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 25, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Originalne gume za starovremenska vozila koje imaju belu "kamasnu", nisu farbane vec je to nalepljen jos jedan sloj bele gume. Farbanjem se tesko postize vremenski imalo duzi period trajanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 26, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Secam se da su nekada poni motorici imali bele,fabricke, gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2708 Napisano Octobar 18, 2008 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Uvek mi je zanimljivo,kada se ožive neki otpisani motori. Lepo urađeno,nema šta! Samo jedna stvar me zanima: U vezi prednjeg točka,čini mi se kao da je otišao mnogo nazad,nekako mi ovaj prednji blatobran "visi" napred. Da li je to tako kod svih televizora ne znam,ali mi deluje kao da je nešto omašeno,tj,da treba prednji točak da ide još napred !??? Mislim da bi tako"izduženiji" i spušteniji samo još dobio na estetici,da ne kažem "lepoti" p.s Mnogo mi se svideo ovaj NSU iz NS-a :)motor sa skupa u Ča 07`,možda bi i MZTV mogao da se napravi da liči na njega: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 18, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto prednji tocak "visi" jer motor stoji na nogarima!! Kada se spusti sa nogara tocak dolazi u osu, a jos je bolje kada vozac "zajasi" Malu Zver!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2708 Napisano Octobar 18, 2008 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Ha,ha istog minuta sam dobio odgovor :) To već nisam znao,o.k, na drugoj fotki je već i druga priča! I,još da dodam,što ga više gledam,sve mi se više sviđa ovaj motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Octobar 18, 2008 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Cudan je to model, kada ga malo bolje zagledatre shvate da je to svarsenstvo na dva tocka. Prava apstraktna umetnost, treba je razumeti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 18, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ha,ha istog minuta sam dobio odgovor :) To već nisam znao,o.k, na drugoj fotki je već i druga priča! I,još da dodam,što ga više gledam,sve mi se više sviđa ovaj motor! Ako pod onim " drugoj fotki " mislis na ovu drugu na kojoj se ovo dvoje voze - To je stariji model ES 175/1 . Ako malo bolje zagledas ima okrugli far i jajast rezervoar ( imam dva takva ). Sto se tice onog NSU-a iz N.S. u pitanju je masina od NSU-a 250, ubacena na preradjen ram oid BMW-a. Nisam siguran da znam vlasnika. I MZ se moze prepraviti da izgleda tako, samo treba pustiti masti na volju, imati relativno dobro opremljenu radionicu, il bar dobre prijatelje spremne da pomognu - onda sve lako ide ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...