Dexterr 1973 Napisano Maj 21, 2006 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Yebanje keve!!! Ziveo 1.000.000km veseo i bezbedan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 21, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da cemo sledeci put da te vidimo na forumu u novembru Da te sluzi kao mene moj..(pu, pu, pu....kuc, kuc, kuc) pa jos bolje, da se navozas, vidis sveta, upoznas ljudi i kad ti dosadi, da ga lako prodas i opet kupis nesto sto ce ovoliko da te raduje!!! Sve najbolje!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 21, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vam...Zaista mi znachi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Maj 21, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam jos jednom bas mi drago da te tolko raduje kupovina novog bajka mene verovatno ne bi :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 21, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuu Yomane, svaka cast. Da se vozis u sreci, zdravlju, veselju i da te dobro sluzi. Sad ostaje jos da ga zalijemo na nekom skupu kao u Sremskoj Mitrovici . Iskreno, kada smo razgovarali i kada si rekao da je sledeci motor posle CBR-ke V- Strom mislio sam da se zajebavas ali sada vidim da nije tako posto je razlika izmedju ta dva motora vise nego ocigledna. Kazi mi samo zasto si odlucio da predjes sa sportskog motora na Stroma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Maj 21, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Strom postade kultni bajk! Sa srecom, i nek te dobro sluzi, bar prvih 1 000 000km! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 21, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Kazi mi samo zasto si odlucio da predjes sa sportskog motora na Stroma? Hvala ti Brko....Znash kako, ja sam ustvarise chudnim sticajem okolnosti nashao na CBRu.....tako da je ovo meni ,u stvari, povratak starim dobrim vrednostima :wink: ... ...A jesi li video kolka je "krmacha"...? :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 21, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavio sam da se o tome radi. Medjutim, u mojim ocima ces i dalje biti onaj Yoman (kao onog dana kada si mi prisao da se upoznamo) vozac paklene CBR-ke :wink: koja se kretala ispred mene po povratku sa rucka iz kafane 4 vet(p)ra.+ Sve u svemu, srecu i sve ostalo sto treba sam ti vec pozeleo, ostalo je samo da ga zalijemo na skupu u NS-u ako se vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 21, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ....ostalo je samo da ga zalijemo na skupu u NS-u ako se vidimo. Za to ,naravno, ne brini...!!! Nadam se da bi mogli i zajedno da palimo kod Makija u NS... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1969 Napisano Maj 21, 2006 Vlasnik sajta, 5376 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, Yomane! Bajk izgleda super! Nek te sluzi u zdravlju i veselju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 21, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da bi mogli i zajedno da palimo kod Makija u NS... Naravno, sto se mene tice to bi bilo stvarno super. P.S. Ja sutra idem na kontrolu za oko, i ako ne budem imao operaciju (a nadam se da necu) IDEMO!!! Javicu ti sutra sta se desava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Maj 21, 2006 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan YO majstore! :wink: Samo napred, odlièna je to mašina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Maj 22, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam:) ,,,to je to sto si i hteo. :twisted: Sad cu da te maltretiram i gasim ti motor kad god te vidim xixix :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Maj 22, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da bi mogli i zajedno da palimo kod Makija u NS... Kod mene dolazite kad bude bio skup u ZR (Muzlji), a sad kad se nadjemo u NS na neutralnom terenu, moracemo da zalijemo novu mashinu :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 22, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan od mene dolazite kad bude bio skup u ZR (Muzlji), Ma ko te sta pita... :wink: a sad kad se nadjemo u NS na neutralnom terenu, moracemo da zalijemo novu mashinu I ja se nadam . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 22, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan UUUUUUUU nisam pratio ovaj post, rek'o nije nije jos stigla mashina. Izgleda vrhunski, i svaka cast na izboru, meni se jako dopada. Jos kad ti stifne u kutiji, pa celofani... mmm... Mora da je lepo... Da ga teras sto vise i da te odvede gde god pozelis. Uzdravlje!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 23, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan UUUUUUUU nisam pratio ovaj post' date=' rek'o nije nije jos stigla mashina.Izgleda vrhunski, i svaka cast na izboru, meni se jako dopada. Jos kad ti stifne u kutiji, pa celofani... mmm... Mora da je lepo... Da ga teras sto vise i da te odvede gde god pozelis. Uzdravlje!!![/quote'] Hvala ti...i ja to zzelim!!! Inache osecaj je..."once in life time".... :shock: A shto se tiche putovanja, nadam se da cu mocci da se prikljuchim nekoj od buduccih tura kao one za Istambul...taj post sam pratio i pored duzzine, progutao u dahu....See Ya Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 23, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Zavrshni post....necu vishe da davim...danas smo ih konachno preuzeli i od danas u 15.37 sam i zvanichno ponosni"drug" vlasnik DL1000 V-Stroma.. -Na tehnickom pregledu -Srafljenje "brand new"tablica( e da,nije nam proradila veza za table ..but who GF) ...i to je to... Vidimo se u zezanju,jer >"Yo is On the Road Again"<... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 23, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sad jos samo da sednes i da se vozis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Maj 24, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na kupovini,odlican izbor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xover 0 Napisano Maj 25, 2006 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gorim... -Karakteristike Naime' date='moj super drug i ja smo se odvazzili i uplatili dva ISTA Stroma 1000 (provalili smo kako je to dobra fora a i imacemo za redom tablice) i danas su ...quote'] Komplimenti Joco, finally you get the serious bike good luck ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 26, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Komplimenti Joco' date=' finally you get the serious bike good luck ![/quote'] Hvala, Martine :jos_piva: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Jun 3, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Èeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam! Samo šteta što se neka kiša okesila ovo dana. Svrbe li prsti? :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...