YOman 109 Napisano Maj 16, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Gorim... Ne mogu vishe da izdrzzim ...izletecu iz sopstvene kozze.... Najava dolaska 2 kom."new one" Stroma 1000 u Bgd da pomognu Strom Sektashima!!! Dakle : -Siva boja sa crnim repom -Nova komandna tabla -Karakteristike Naime,moj super drug i ja smo se odvazzili i uplatili dva ISTA Stroma 1000 (provalili smo kako je to dobra fora a i imacemo za redom tablice) i danas su nam javili da bi bili u Bgdu u petak a sklapanje u subotu....Ja odlepio. Do tada sam bio :kul: ali posle informacije....LUD!!! Ne treba da kazzem da sam danas otishao (inache sam bolestan) i kupio GIVI MaXia-u oma!!! I tako....Sitno brojim, ne mogu da stojim! 005 PS.Samo da ne zajebu za rok...jer cu da (ih) se rok-nem!!! :kaboom: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Maj 16, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Iljada je bre iljada! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Maj 16, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan WAAAAAU :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 16, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan E, vi iz Strom Sekte... Kada se Strom preveda na srpski znaèi Ojula, prostom logikom, ako je Storm - Oluja, onda je Strom - Ojula. Ojulaši, neka su Vam putevi bezbedni! najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 16, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i tako....nekoliko nedelja kasnije, nadje se nasa mala grupa na izletu... Yomane, cestitam na kupovini novog motora. Jebes sto je strom (mada nije zanamarlivo ), vazno da je nov! PS Najzli, Strom (izgovara se shtrom) je na nemackom struja. Otuda ime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 16, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam shopin' ov nju bajk . A sto se imena tice, klasicno "inventivno" za svabe :finger: Zamisli imas auto Volkswagen Struja TDI (DI crveno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 16, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zamisli imas auto Volkswagen Zamisli..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Maj 16, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom i da ih vozite u zdravlju i veselju!!!! Da nam je sekta sve veca i veca!!! Dace Bog pa ce ljudi da shvate sta su prave makine pa ce svi da ''promene veru'' :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 940 Napisano Maj 16, 2006 Drug član, 1573 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Najzli kako si ga samo smislio xaxaxa ::: E, vi iz Strom Sekte... Kada se Strom preveda na srpski znaèi Ojula, prostom logikom, ako je Storm - Oluja, onda je Strom - Ojula. inace potvrdjeno da je suza napravila fabricku gresku jer je trebalo u nazivu da stoji V storm ali je prevodilac taj dan pao sa motora na glavu... nissta strassno ne brinite.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Maj 16, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam shopin' ov nju bajk . A sto se imena tice' date=' klasicno "inventivno" za svabe :finger:[/quote']Mislim da je dosta ''inventivno'' imati fabricki dva SS na makini. Bas ''njemacki'' :sesirko: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 16, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Polako, ljudi, polako....dok ga chika YOman ufati u shake.... A dotle...ko zziv a ko mrtav! :cry: Ps.ovu givi maxiu sam stavio na stolicu u dnevnoj sobi koja glumu Stroma!!! :roll: Ah da. Meni je bash drago sto nije "storm" i shto zbunjuje ljude shirom sveta... A i nekako je jako kad se kazze ZTROM.....morash malko da zarezzish dok izgovarash s'poshtovanjem!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1672 Napisano Maj 16, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Yomane, jedva cekam da stigne maccina i da onda zalijemo Bogami, VStrom sekta uvecava clanstvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Maj 16, 2006 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo svaka cast. Sudeci po slikama, a i po izboru motora neimenovanih osoba sa foruma, sticem pogresan utisak da Suzuki proizvodi samo jedan model - V STROM. (u dve varijante, doduse. Pravi 1000 i deciji - 650) :twisted: Izvini Smajseru, moro sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Maj 16, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Djuro Suzuki treba jos jedan da te casti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 16, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Djuro Suzuki treba jos jedan da te casti. Pa ja sve cekam da me se sete iz Shizuoke ali dzaba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Maj 16, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Yomane, CESTITAM! Pravi izbor! Da se srecno navozas i predjes sa njim 100.000km, a posle predjes na BMWa :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Maj 16, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Djuro Suzuki treba jos jedan da te casti. Pa ja sve cekam da me se sete iz Shizuoke ali dzaba... Samo nemoj da poShizis zbog toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 16, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Polako' date=' ljudi, polako....dok ga chika YOman ufati u shake.... A dotle...ko zziv a ko mrtav! :cry: Ps.ovu givi maxiu sam stavio na stolicu u dnevnoj sobi koja glumu Stroma!!! :roll: Ah da. Meni je bash drago sto nije "storm" i shto zbunjuje ljude shirom sveta... A i nekako je jako kad se kazze ZTROM.....morash malko da zarezzish dok izgovarash s'poshtovanjem!!! [/quote'] Ja cu sigurno da zarezim kada ga izgovaram(ne znam da kazem R) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Maj 16, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Ali zasto sa konja na magarca :crybaby: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 16, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...Ali zasto sa konja na magarca :crybaby: I ja bih isto priupitao :mrgreen: Neka je sa srecom junace!!! Pa da brzo izadjes iz sekte i kupis lijepo CBR1100XX i putujes kao covjek :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 16, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ...Ali zasto sa konja na magarca :crybaby: I ja bih isto priupitao :mrgreen: Neka je sa srecom junace!!! Pa da brzo izadjes iz sekte i kupis lijepo CBR1100XX i putujes kao covjek :wink: Ljudi ...Mislim da nishta niste shvatili!!! :twisted: Yomane' date=' CESTITAM! Pravi izbor! SmileDa se srecno navozas i predjes sa njim 100.000km, a posle predjes na BMWa Wink Very Happy[/quote'] Iz tvojih usta u bozzije ushi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 17, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi izbor motora za putovanje, cestitam i srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 19, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Imamo UPDATE... Dakle,kao shto su ljudi iz Euro Sumara i obecali danas su motori i stigli: -Kamion -Blizanci 'pavaju -Ako rog lazze.... Sutra ujutro je dogovoreno sklapanje!!! See ya on the road again..soooon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Maj 19, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan i jos jednom WAAAAAU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 20, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Doshao je i taj dan...da napomenem da sam jutros sam od sebe se probudio u 5.44 min :shock: :shock: :shock: Sluchajno? :roll: Dakle,da ne poverujem,ali k'o u Nemackoj...Dogovor je bio u 9.00..Ja sam se pojavio u 8.55 i dobio kaficu da popijem...pomislim,sad cemo malko da chekamo majstor Taleta...kad On u 9.oo(chitaj nula-nula) dolazi u radnom odelu i istog chasa pochinje sa poslom :shock: -Kavez Ovi Japanci nisu normalni... :shock: -Pochinje montazza -Doshao je i Slavke(vlasnik twin-brother-bike-a)...konacno!!! -Aj sad malko "oooruk"sa dizalicom da prometalo zasluzzi naziv "dvotochkash" -Lichi,A? -Vizir -Prvo paljenje(ka'mina) -Konachni proizvod (u pozadini Zzarko Korac,ex potpretsednik Djindiceve vlade...) Mmmmm I'm in love... :heart: :heart: :heart: :bouncefire: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...