lela 2 Napisano Novembar 30, 2019 U prolazu, 4 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Piaggio Beverly Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Zanima me da li neko ima iskustva sa Motomania zimovnikom za motore u Borci ili imate neko drugo resenje? Sta sam se vozila, vozila sam se, vreme je za zimski san. Hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 30, 2019 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan 063697094 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 30, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Nas drug Bovan i fj Charlie imaju fenomenalan zimovnik,moze i odrzavanje,servis-sta god.0600888677 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6031 Napisano Novembar 30, 2019 Drug član, 2782 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako zatreba nekom za NS, moze kod mene. Zimovnik i servis. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14159 Napisano Novembar 30, 2019 Ne silazi, 6098 postova Prijavi odgovor kao problematičan @abarth_maniac treba mom kolegi za FZ1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6031 Napisano Novembar 30, 2019 Drug član, 2782 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prosledi mu br. 0600903000 Ranko Imam jos nekih 2-3 mesta lagano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 678 Napisano Decembar 1, 2019 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 424 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ranko, racunaj mene od utorka za polu pansion. Spavanje + spa i rehabilitacija. Pivo i klopu cemo na licu mesta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Decembar 2, 2019 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan On 11/30/2019 at 5:11 PM, sashac said: Nas drug Bovan i fj Charlie imaju fenomenalan zimovnik,moze i odrzavanje,servis-sta god.0600888677 Gde je lokacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 2, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, filipfg je napisao: Gde je lokacija? Meljak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rb26 20 Napisano Decembar 2, 2019 U prolazu, 28 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda VFR 1200F Prijavi odgovor kao problematičan Ako treba nekome u PA, imam ja mesta za jos 3 motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Decembar 4, 2019 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan On 12/2/2019 at 2:53 PM, sashac said: Meljak. Hvala kolega. Svakako sam u medjuvremenu nasao kod majstora Joce na Karaburmi, a ako nekog zanima za tu lokaciju rece mi da ima jos jedno mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 653 Napisano Decembar 4, 2019 Svrati ponekad, 325 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Čisto da znate kao opcija postoji i iznajmljivanje parkinga u zatvorenim garažama parking servisa. Ja plaćam 2500 mesečno, podigli su od prošle godine kad je bilo 1200. Doduše nema ništa od održavanja motora na tom mestu, ali mi je na par minuta od stana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Decembar 5, 2019 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Dorćol,okolina Bajlonija ima li?Poslato sa Huawei Mate 20 pro uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Decembar 5, 2019 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas tu, ali kod postanske stedionice imas garazu parking servisa, sto kolega iznad tebe spomenu, 2500 mesecno portiri su tu u 3 smene i ima kamera koje snimaju. Sad da li ti je daleko ili ne ne znam, ja sam koristio tu bio preko godinu dana bio zadovoljan, ali se preselih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Decembar 5, 2019 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan ok hvala kolegaPoslato sa Huawei Mate 20 pro uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Henri Kinaski 65 Napisano Decembar 5, 2019 U prolazu, 54 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki ER-6N Prijavi odgovor kao problematičan Je l' ima nešto na foru te garaže parking servisa i u Nišu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 6, 2019 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene ima 3 4 mesta za motorcikle preko zime 063697094 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Decembar 17, 2019 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 5.12.2019. at 9:45, filipfg je napisao: Nije bas tu, ali kod postanske stedionice imas garazu parking servisa, sto kolega iznad tebe spomenu, 2500 mesecno portiri su tu u 3 smene i ima kamera koje snimaju. Sad da li ti je daleko ili ne ne znam, ja sam koristio tu bio preko godinu dana bio zadovoljan, ali se preselih. spada li u tu cenu cuvanje stendera od strane portira 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Decembar 17, 2019 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan ili mora jos jedan lanac i za stender Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Decembar 18, 2019 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, zx9r ninja said: spada li u tu cenu cuvanje stendera od strane portira Ne, nisu u obavezi da ti cuvaju stvari koji si ostavio. Inace na svakom parking mestu ima kao onaj deo gde mozes da vezes motor, sa svojim lancem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Moto Doktor 222 Napisano Januar 4, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Milenka Pevca 47 Stari Banovci 22303 Motocikl: Suzuki Gsx1100f 1986 Honda CBR SC28 Orion Rucni rad Prijavi odgovor kao problematičan Moto Doktor servis motora www.servismotora.rs Milenka Pevca 47 Stari Banovci 22303 0648723356 Vam nudi sledece opcije: 10e mesecno u servisu nikada nije ispod 15c 15e mesecno isto u servisu uz redovno paljenje motora svaka 5 dana uz dogovor moze i kraci razmak 100e pun pansion u koji spada *Dolazak po motor do 60km " u jednom pravcu" ( sve od Beograda do Novog Sada ) *Odabir datuma preuzimanja motora *Cuvanje motora uz redovno paljenje na vas zahtev na koliko dana *Odabir datuma vracanja motora *Pred vracanje motora po vasoj zelji dobijete besplatnu zamenu ulja, filtera, pranje i podmazivanje lanca, pregled motora, zamenu pneumatika, zamenu lanca i lancanika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Januar 4, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Da ne ispadne da trolujem slucajno da me neko pogresno ne shvati, ali to povremeno paljenje motora koji se ne vozi da radi u mestu par minuta kako bi se dopunio akumulator, procitah negde da to moze vise stete da napravi nego koristi? Neka me ispravi neko ako gresim tu smo da naucimo nesto novo zar ne 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Moto Doktor 222 Napisano Januar 4, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Milenka Pevca 47 Stari Banovci 22303 Motocikl: Suzuki Gsx1100f 1986 Honda CBR SC28 Orion Rucni rad Prijavi odgovor kao problematičan On 4.1.2020. at 23:11, filipfg je napisao: Da ne ispadne da trolujem slucajno da me neko pogresno ne shvati, ali to povremeno paljenje motora koji se ne vozi da radi u mestu par minuta kako bi se dopunio akumulator, procitah negde da to moze vise stete da napravi nego koristi? Neka me ispravi neko ako gresim tu smo da naucimo nesto novo zar ne Moje licno misljenje. Pa u sustini ako stvarno motor bude upaljen 2 minuta ispraznices akumulator iz par puta jer vise struje istrosi za paljenje nego za 2 minuta sto moze da napravi. Ukoliko motor upalis i ugasis tek pred paljenje ventilatora onda je druga prica motor je radio 15tak minuta i imao dosta vremena da dopuni akumulator. A manimo na stranu ako motor radi na karburatore onda je stvarno malo 2 minuta jer treba da izvuce gorivo iz loncica,filtera i creva sto nece uspeti za 2 minuta. A ako ti je ispravna instalacija nebi smeo da se prazni akumulator, paljenje motora ne sluzi za dopunu akumulatora nego za podmazivanje unutrasnjih delova motora, nedozvoljavanje talozenja cestica prljavstine i metala u ulju kao i odrzavanje gumenih i plasticnih delova u i oko motora svezim i vitalnijim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Januar 4, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala na odgovoru, sve najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Januar 5, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja palim svaki vikend na 15-20 sekundi da se podmaze i ne duze od toga da se ne stvara kondenz ali to iskljucivo jer mi je u garazi hladno dok gde su toplije garaze 15c i vise moze i da radi duze nije problem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...