uff 13 Napisano Maj 19, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Oko 14.30h ispred ide-e na nbg neki novi pezo-ov skuter udario bocno u sivog logana vozac skutera povredio kolena - bio je u sorcu i majici,steta minimalna,ne znam ko je kriv zna neko vise? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 19, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kriv je vozac skutera, jer je bio bez ikakve opreme Ljudi se zavaravaju da za skuter ne treba jakna, pojas, rukavice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kriv je vozac skutera, jer je bio bez ikakve opreme Ljudi se zavaravaju da za skuter ne treba jakna, pojas, rukavice... Dzemper ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
highflyer 0 Napisano Maj 20, 2008 U prolazu, 93 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je zajebana raskrsnica, prošle godine u ovo vreme na istom mestu ozbiljno je povređen jedan skuteraš (maloletan ako se dobro sećam). Auto skretao levo pa ga verovatno "nije video". Mislim da ga je samo kaciga spasla... Od kada je tu izgrađen tržni centar, sobraćaj je raspad. Ljudi voze jednosmernom u suprotnom smeru, iz krajnje desne trake skaču levo na parking kad ugledaju mesto, zaustavljaju se u srednjoj traci (pa ti gledaj sa koje strane ćeš da ih obiđeš). Da ne govorim o hordama motorizovanih žena koje tu dolaze u šoping... P.S. Čisto da budem precizniji radi se o Gandijevoj ulici, raskrsnica sa neimenovanom ulicom koja kruži oko blokova kod Immocentra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2227 Napisano Maj 20, 2008 Vlasnik sajta, 5389 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Od kada je tu izgrađen tržni centar, sobraćaj je raspad. Ljudi voze jednosmernom u suprotnom smeru, iz krajnje desne trake skaču levo na parking kad ugledaju mesto, zaustavljaju se u srednjoj traci (pa ti gledaj sa koje strane ćeš da ih obiđeš). Da ne govorim o hordama motorizovanih žena koje tu dolaze u šoping... Bas tako, neverovatne scene tog tipa sam vidjao, a prolazak kroz crveno u poprecnim ulicama u blokovima da ne pominjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi se zavaravaju da za skuter ne treba jakna, pojas, rukavice... E ovo je u potpunosti tacno.Ja vozim skuter i uvek nosim kacigu i jaknu i ponekad rukavice. Zbog jakne (sa protektorima naravno) mi se pola njih smeju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a ja sam u toj ulici cesto vidjao lika na crnom ktm-u koji od pocetka do kraja vozi na tocku i to satima samo u krug po tim jednosmernim ko zivi u blizini mora da ga je video takodje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...