Jump to content

Moto Zajednica

17.05.08 nbg skuter vs logan

Recommended Posts

• Drug član, 1392 postova

Oko 14.30h ispred ide-e na nbg neki novi pezo-ov skuter udario bocno u sivog logana

vozac skutera povredio kolena - bio je u sorcu i majici,steta minimalna,ne znam ko je kriv

zna neko vise?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 93 postova

Ovo je zajebana raskrsnica, prošle godine u ovo vreme na istom mestu ozbiljno je povređen jedan skuteraš (maloletan ako se dobro sećam). Auto skretao levo pa ga verovatno "nije video". Mislim da ga je samo kaciga spasla...

Od kada je tu izgrađen tržni centar, sobraćaj je raspad. Ljudi voze jednosmernom u suprotnom smeru, iz krajnje desne trake skaču levo na parking kad ugledaju mesto, zaustavljaju se u srednjoj traci (pa ti gledaj sa koje strane ćeš da ih obiđeš). Da ne govorim o hordama motorizovanih žena koje tu dolaze u šoping...

P.S. Čisto da budem precizniji radi se o Gandijevoj ulici, raskrsnica sa neimenovanom ulicom koja kruži oko blokova kod Immocentra.

• Vlasnik sajta, 5389 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Od kada je tu izgrađen tržni centar, sobraćaj je raspad. Ljudi voze jednosmernom u suprotnom smeru, iz krajnje desne trake skaču levo na parking kad ugledaju mesto, zaustavljaju se u srednjoj traci (pa ti gledaj sa koje strane ćeš da ih obiđeš). Da ne govorim o hordama motorizovanih žena koje tu dolaze u šoping...

Bas tako, neverovatne scene tog tipa sam vidjao, a prolazak kroz crveno u poprecnim ulicama u blokovima da ne pominjem...

• Svrati ponekad, 402 postova
  • Motocikl: Honda VFR800F

Ljudi se zavaravaju da za skuter ne treba jakna, pojas, rukavice...

E ovo je u potpunosti tacno.Ja vozim skuter i uvek nosim kacigu i jaknu i ponekad rukavice. Zbog jakne (sa protektorima naravno) mi se pola njih smeju....

• Drug član, 1392 postova

a ja sam u toj ulici cesto vidjao lika na crnom ktm-u koji od pocetka do kraja vozi na tocku i to satima samo u krug po tim jednosmernim

ko zivi u blizini mora da ga je video takodje..

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja