Rade koenig 1052 Napisano Novembar 28, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ej drugari prodajem neke zvucnike koje kupih za auto i sad stoje jer promenih auto a u ovom zvucnici top. Evo neka slika. Nisu korisceni samo namontirani za probu. Ja ih prodajem na KP za 15 eur po komadu u kompletu dogovor ovde nek bide cena 10 eur po komadu. Menjao bih za razno , svasta nesto jer mi je ovo vise hobi tako u svom podrumu nadjem svasta pa onda okacim prodam i opet pare dam na neke sitnice za motor :-) eto pa nudite sta hocete bez nekih doplata itd samo ili kes ili glava za glavu. Malo su prasnjavi od stajanja . Nasao sam i neke elipse stare al bas dobre i ispravne sa sve kutiom. Slikacu i to sutra. Imam svakakve gluposti u podrumu pa cu ovde kaciti pa ako vam nesto treba veoma ce mo se lako dogovoriti :-) Jer sam ludak koji kupuje i sta mi treba i sta mi netreba pa skuplja prasinu par godina i onda prodam 3x jeftinije nego sto sam platio :-) al merak nema cenu :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 28, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan E da imam i neko dobre krovne nosace za auto :-) slikacu i to sutra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1985 Napisano Novembar 28, 2019 Drug član, 1129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan E da imam i neko dobre krovne nosace za auto :-) slikacu i to sutra. Za koji auto?Ako pasu na 500L, verovatno sam zainteresovan...Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 28, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg :-) kupio sam ih za pasata i nikad nisam ni namontirao. Trebalo bi da su univerzalni. Brat vozi 500l sutra kad dodje sa posla probacu na njegovom ako pase dogovaramo se :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Novembar 28, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zanima.me dimenzija manjih zvucnika. Ako su 13' velicina ja sam kupac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 28, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, zemunac72 je napisao: Zanima.me dimenzija manjih zvucnika. Ako su 13' velicina ja sam kupac Sad cu da izmerim :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Novembar 28, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ajd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 28, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, zemunac72 je napisao: Zanima.me dimenzija manjih zvucnika. Ako su 13' velicina ja sam kupac 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Novembar 28, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan To je to,aj sad neku zimsku cenu za te jadne malecne zvucnike,crne kao da su izgoreli,plus nisu iz japana... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 28, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Aj ovako hocu da kupim neke maglenke za motor one su 7 eur komad i trebaju mi dve. Neka bide 14 eur oba zvicnika :-) i onda ih probaj brzo nemoj da cekas 100 godina pa ako nesto nije ok da me zoves jer i meni stoje duze vreme nemogu da garantujem 100posto da su dobri,ma da su bili bas dobri kad sam ih probao al opet mi bajkeri moramo da budemo posteni jedni prema drugima! Dakle 14eur par :-) jel to bracka cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 28, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan E da ovo i mog kontakta :-) 0648107875 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Novembar 28, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 28, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ih i nosaci :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 28, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Malo prljavo :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2355 Napisano Novembar 29, 2019 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan sta je sa tim elipsama? koji je precik ovih vecih zvucnika? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 29, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Elipse su ispravne. Lepo rade. Imam samo jedan ovaj veci blaupunkt zvucnik. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 29, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Cena za elipse 20 eur obe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 29, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Biker cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Novembar 29, 2019 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, zemunac72 je napisao: Zanima.me dimenzija manjih zvucnika. Ako su 13' velicina ja sam kupac eh, zakasnio sam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2355 Napisano Novembar 29, 2019 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, mrle said: eh, zakasnio sam. isto brt Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5339 Napisano Novembar 29, 2019 Pana, 531 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Rade koenig je napisao: Imam svakakve gluposti u podrumu pa cu ovde kaciti pa ako vam nesto treba veoma ce mo se lako dogovoriti :-) Jer sam ludak koji kupuje i sta mi treba i sta mi netreba pa skuplja prasinu par godina i onda prodam 3x jeftinije nego sto sam platio :-) al merak nema cenu :-) Срећа да ми жена ово не чита. Рекла би : " Ево ти брата" Ти плавотачкасти "никакви" звучници су некада давно коштали читаво богатство. Срећно са распремањем и продајом ! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 29, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna sta cu jos iskopati. Kacim veceras Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 29, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Recicu vam samo da moj podrum ima skoro 200 kvadrata tako da bice tu svasta nesto :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Novembar 29, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Placam 50e sat kopanja po podrumu,na nevidjeno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 29, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...