ficoman 346 Napisano Novembar 22, 2019 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Magic SR Prijavi odgovor kao problematičan 6500 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano Novembar 22, 2019 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan 6789 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 22, 2019 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 6799din 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Novembar 26, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci!!! Vidim zaoštrava se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano Novembar 26, 2019 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan 6888 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Novembar 28, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Sitan vez, idemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Novembar 29, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Up Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano Decembar 3, 2019 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan 6999 UP 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 3, 2019 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan To je to, Sedam Nedam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano Decembar 3, 2019 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan 7654 Malo sportskog duha.... ajmo ? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Decembar 4, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Dexterr said: To je to, Sedam Nedam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano Decembar 4, 2019 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje ili ideju mozda predlog... Mogu li ja do ponudim 10k. I da zakljucamo aukciju. A kako mi kaciga nije potrebna i licitirao samo da ucestvujem i pomognem, predlog je da je ponudimo na novoj licitaciji. Mozda nekome stvarno treba a mi smo ga sprecili da kupi povoljno extra stvar a i mislim da ovom duplom prodajom mozemo postici vecu cenu 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 4, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, kingdrom je napisao: Imam jedno pitanje ili ideju mozda predlog... Mogu li ja do ponudim 10k. I da zakljucamo aukciju. A kako mi kaciga nije potrebna i licitirao samo da ucestvujem i pomognem, predlog je da je ponudimo na novoj licitaciji. Mozda nekome stvarno treba a mi smo ga sprecili da kupi povoljno extra stvar a i mislim da ovom duplom prodajom mozemo postici vecu cenu zasto da ne moze...Eto Singularitet,pobedaaaa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 4, 2019 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje ili ideju mozda predlog... Mogu li ja do ponudim 10k. I da zakljucamo aukciju. A kako mi kaciga nije potrebna i licitirao samo da ucestvujem i pomognem, predlog je da je ponudimo na novoj licitaciji. Mozda nekome stvarno treba a mi smo ga sprecili da kupi povoljno extra stvar a i mislim da ovom duplom prodajom mozemo postici vecu cenuSvaka čast. A zar nije bilo lakše da si uplatio donaciju bez licitacije?Samo pitam.Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano Decembar 4, 2019 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa jeste, ali malo sportskog nadmetanja... mislio sam da ce biti aktivnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Decembar 4, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan @kingdrom Nemam primedbi! Baci uplatnicu na BJB, a ja šaljem tebi ili kome god da kažeš. Mogu i odmah da zaključam aukciju - temu, na poverenje, ako kažeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano Decembar 4, 2019 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno, Ja sutra do podne saljem kopiju uplatnice. A vi ako vam nije tesko zakljucajte i mozete da pokrene ponovo licitaciju, a slanje ako nije problem direktno novom pobedniku jer ja od 07.12 pa do 16.12 nisam u mogucnosti da to odradim. Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Decembar 4, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Može! Lockujem licitaciju. Pusti mi sutra uplatnicu da je okačim ovde radi transparentnosti i da budemo obojica čisti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Decembar 6, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Kolega @kingdrom prosledio uplatnicu (izvinjavam se što kasnim): Čestitam kolega i da je srećno llicitiraš dalje P.S. Javi mi na kraju kome šaljem kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano Decembar 6, 2019 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno! Mislim da ce ovo na kraju ispasti bas fina suma. Pozdav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...