C0a1209 4 Napisano Novembar 19, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Tomos APN 4 MS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, zovem se Aleksandar, imam 25 godina i živim u Pirotu. Po struci sam mašinac, automehaničar, pa sam po završetku išao na dokvalifikaciju za mašinskog tehničara za kompjutersko konstruisanje, ali ne radim ni jedno ni drugo, bavim se video produkcijom, konkretno video montažom (tako da ako nekome bude trebala neka konsultacija oko video produkcije, tu sam da pomognem koliko mogu). Što se tiče motora već određeno vreme pratim forum i imao sam u planu da kupim neki motor, ali nakon što mi je deda preminuo od njega sam nasledio Tomos APN 4 MS iz 1980te godine, tako da je trenutno to motor koji posedujem i na kome ću raditi. Prva stvar koju treba uraditi je registracija samog motora i iskreno se nadam da će biti moguća registracija na žute tablice jer u suprotnom ću morati na obuku pošto od kategorija imam samo AM (što se tiče motora). Kao vozač i kao osoba sam dosta staložen, ne volim brzu vožnju već sam više za neku normalnu vožnju uz uživanje. Ne volim "nabudžene" motore već sam više ljubitelj klasičnog i originalnog izgleda, pa je i to jedan od mojih ciljeva u nekoj budućnosti, da sredim da Tomos izgleda kao što je izgledao 80-te kad je izašao iz fabrike, naravno uz manja odstupanja u korist funkcionalnosti. P.S. Ala se raspisah, to bi bilo nešto ukratko o meni. Nadam se da ću biti koristan član foruma i da ću naučiti dosta novih stvari ovde. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano Novembar 19, 2019 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama došao drug i kolega! Nadam se da nema mnogo posla oko APNa, bar on nije komplikovan...Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Novembar 19, 2019 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan dobrodošao, tomos je legenda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 19, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Novembar 19, 2019 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Svakako ti kreni na polaganje "A" kategorije, ne moze da skodi, jer apetiti brzo rastu, vec posle nekoliko voznji na APN-u ubrzo ces hteti da predjes na neku 125icu ili 250ku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Novembar 19, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
C0a1209 4 Napisano Novembar 19, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Tomos APN 4 MS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodoslici. Pre 13 sati, Mr.Piplfoks je napisao: Nadam se da nema mnogo posla oko APNa, bar on nije komplikovan... Po mojoj nekoj proceni stanje je 3.5/5, vizuelno ima malo rdje i mesta gde se skinula farba, a mehanicki je u skoro pa odlicnom stanju. Nisam ga previse vozio, u nedelju sam ga dovezao iz sela bez ikakvih problema, ali jednom prilikom pre nekoliko nedelja se ugasio kad sam sa devojkom pokusao da izadjem uz malo vecu uzbrdicu u selu, tako da pretpostavljam da ga nesto "muči". Pre 5 sati, Biker-Boy je napisao: Svakako ti kreni na polaganje "A" kategorije, ne moze da skodi, jer apetiti brzo rastu, vec posle nekoliko voznji na APN-u ubrzo ces hteti da predjes na neku 125icu ili 250ku Sigurno da hocu u nekoj buducnosti, e sad videcemo u voznji sa Tomosom da li ce zadovoljavati moje potrebe za voznjom po gradu i okolini ili ce biti preslab. Ali svakako da ce biti dobra osnova za ucenje i sticanje iskustva u voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Novembar 19, 2019 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Baci neku sličicu ... dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
C0a1209 4 Napisano Novembar 20, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Tomos APN 4 MS Prijavi odgovor kao problematičan On 19.11.2019. at 15:36, dragan d je napisao: Baci neku sličicu ... dobrodošao Nadam se da moze i video 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Novembar 20, 2019 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Odlično i profesionalno ... super.. Ima tu posla ali jemerak da se sredjuje. Na bubanj potoku kod nas ima subotom prodaja delova. Ima čovek tezgu samo za Tomosove delove.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...