popovich 217 Napisano Mart 6, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Pingvin37 said: Ti ako planiras da ti trosi 3 litre na 100 km nemoj o 150 km/h ni da razmisljas. Cak ni tih 10 vise, mnogo je rizicno za povecanu potrosnju goriva. Ja i kad zavrnem na 120 tu i tamo, malo dalje spustim na ograničenje i opet se to izjednači. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 6, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, popovich said: Ja i kad zavrnem na 120 tu i tamo, malo dalje spustim na ograničenje i opet se to izjednači. Blago tebi ti ga zavrces do 120. Ovaj moj oldtajmer u drugoj brzini kad presaltam vec je na 120. Al zato trosiiii..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Mart 6, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Pingvin37 je napisao: Blago tebi ti ga zavrces do 120. Ovaj moj oldtajmer u drugoj brzini kad presaltam vec je na 120. Al zato trosiiii..... Mi 120 u prvoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 6, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, floyd032 said: Mi 120 u prvoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 217 Napisano Mart 6, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, Pingvin37 said: Blago tebi ti ga zavrces do 120. Ovaj moj oldtajmer u drugoj brzini kad presaltam vec je na 120. Al zato trosiiii..... Ma nek ti ideš 388km/h u šestoj preko Brankovog mosta, to je bitno. Pa kol'ko troši da troši, samo da si ti numero uno. Znaš kako kažu - il' si lav ili nisi. Za litar benzina ispred svih! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 6, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, popovich said: Ma nek ti ideš 388km/h u šestoj preko Brankovog mosta, to je bitno. Pa kol'ko troši da troši, samo da si ti numero uno. Znaš kako kažu - il' si lav ili nisi. Za litar benzina ispred svih! Ni sam ne znas koliko si se izlupetao. Sipaj gorivo staro je nekoliko meseci, pretvorice se u vodu. I preporucujem ti Ipone Plastic Shine preparat. Laku noc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Mart 6, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan A zbog čega bi uopšte i pravili toleranciju kad su nam putevi lošeg kvaliteta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 6, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš da je i tolerancija lošeg kvaliteta... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 217 Napisano Mart 6, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, Dexterr said: Vidiš da je i tolerancija lošeg kvaliteta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2518 Napisano Mart 6, 2020 Slow rider, 938 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan @popovich, baš si rešio da nakokaš postove, u svakoj temi te ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5459 Napisano Mart 6, 2020 Drug član, 2494 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, Yanco said: @popovich, baš si rešio da nakokaš postove, u svakoj temi te ima Mozda ima nesto da proda kao i ostali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2518 Napisano Mart 6, 2020 Slow rider, 938 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, drmilan_ je napisao: Mozda ima nesto da proda kao i ostali Onda opravdano . Još 64 posta, i eto prvog oglasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Mart 6, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, drmilan_ said: Mozda ima nesto da proda kao i ostali Jel' prodaješ i usisivače pored televizora? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5459 Napisano Mart 6, 2020 Drug član, 2494 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Blueser said: Jel' prodaješ i usisivače pored televizora? Aj ne budi smesan, poredjenje ti je ravno 0. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano Mart 6, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Ooo tema za nabijanje postova,da se onda i ja ubacim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 6, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost izgleda da ovaj forum postaje mesto za nabijanje postova ako ne postova onda kompleksa svakako, ili ti licnih frustacija, egoizma i tzv. hejtovanja. Kako god okrenes novi trendovi na netu na ovaj forum stizu uveliko i to je izgleda normalno. Neke stvari ne mogu da se zaobidju ocigledno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 217 Napisano Mart 6, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 54 minutes ago, drmilan_ said: Mozda ima nesto da proda kao i ostali Ma ne, samo hoću uz kafu da vam uvalim i ventilatore. A sad piši pod ordevr "Brena za četiri osobe", ja potpisujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5459 Napisano Mart 6, 2020 Drug član, 2494 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, Pingvin37 said: Nazalost izgleda da ovaj forum postaje mesto za nabijanje postova ako ne postova onda kompleksa svakako, ili ti licnih frustacija, egoizma i tzv. hejtovanja. Kako god okrenes novi trendovi na netu na ovaj forum stizu uveliko i to je izgleda normalno. Neke stvari ne mogu da se zaobidju ocigledno... Ovaj forum je skrenuo sa putanje, sto je vise ljudi to je sve gore. Drzi me ovde to sto jos uvek ima dobrih ljudi koji hoce da pomognu a ne samo da uvale nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 217 Napisano Mart 7, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 46 minutes ago, Pingvin37 said: Nazalost izgleda da ovaj forum postaje mesto za nabijanje postova ako ne postova onda kompleksa svakako, ili ti licnih frustacija, egoizma i tzv. hejtovanja. Kako god okrenes novi trendovi na netu na ovaj forum stizu uveliko i to je izgleda normalno. Neke stvari ne mogu da se zaobidju ocigledno... Poštovani kolega, sad da ti otvoreno kažem da moraš svoje lične frustracije da zadržiš za sebe i ne projektuješ svoje karakterne mane na mene. Nov sam na forumu (iako sam se prijavio prije nekoliko godina) pa sam htio da te ignorišem ali eto opet se javljaš i znam da ne možeš da podneseš da sam te javno poklopio zato što si se javio u ovu temu samo da mi soliš pamet jer tvrdim da je moja potrošnja takva kakva jeste jer sam je LIČNO IZMJERIO. I ne izvlačim te podatke iz mašte. A ako ti smeta što ja ZNAM I MOGU štedljivo da vozim kad hoću, reci to psihologu jer meni tvoji sarkastični komentari ne trebaju. A ako hoćeš i na brzinu, da idemo u neki kanjon da vidimo ko je spretniji i brži, ja sa 650cc ili ti i tvoja Yamaha od 1300cc koju vjerovatno mlatiš 250 po ravnom i misliš da si neki spretan motociklista a ja neki goljo samo zato što štedim gorivo kad treba. Te komplekse i lične frustracije o kojima pričaš i koje projektuješ na mene, liječi kod gorepomenutog psihologa. I nemam dlake na jeziku pa ti to sad, pred svima, otvoreno kažem. Ali bez uvreda i psovki, već kulturno i elokventno. Ja imam argumente, ti imaš provokacije. Ništa drugo mi nisi ni uputio osim provokaciju za provokacijom. I onda ti nešto pričaš?! Ako imaš nešto lično protiv mene zbog nečega što sam rekao, onda budi čovjek pa to otvoreno kaži, nemoj da perfidno plasiraš dubioze na moj račun u očigledno provokatorskim komentarima. To se na engleskom zove "flame baiting", znači podmuklo me vučeš za jezik jer nisi dovoljno čovjek da svoje mišljenje izneseš javno jer se plašiš da će drugi da misle loše o tebi. I treba da misle, evo ja te uopšte ne poznajem a već loše mislim o tebi. Eto sad drugi nek sude o tvom i mom ponašanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 217 Napisano Mart 7, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, drmilan_ said: Ovaj forum je skrenuo sa putanje, sto je vise ljudi to je sve gore. Drzi me ovde to sto jos uvek ima dobrih ljudi koji hoce da pomognu a ne samo da uvale nesto. To je bio citat iz Tesne Kože u namjeri da se našalim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 8, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/7/2020 at 1:00 AM, popovich said: Poštovani kolega, sad da ti otvoreno kažem da moraš svoje lične frustracije da zadržiš za sebe i ne projektuješ svoje karakterne mane na mene. Nov sam na forumu (iako sam se prijavio prije nekoliko godina) pa sam htio da te ignorišem ali eto opet se javljaš i znam da ne možeš da podneseš da sam te javno poklopio zato što si se javio u ovu temu samo da mi soliš pamet jer tvrdim da je moja potrošnja takva kakva jeste jer sam je LIČNO IZMJERIO. I ne izvlačim te podatke iz mašte. A ako ti smeta što ja ZNAM I MOGU štedljivo da vozim kad hoću, reci to psihologu jer meni tvoji sarkastični komentari ne trebaju. A ako hoćeš i na brzinu, da idemo u neki kanjon da vidimo ko je spretniji i brži, ja sa 650cc ili ti i tvoja Yamaha od 1300cc koju vjerovatno mlatiš 250 po ravnom i misliš da si neki spretan motociklista a ja neki goljo samo zato što štedim gorivo kad treba. Te komplekse i lične frustracije o kojima pričaš i koje projektuješ na mene, liječi kod gorepomenutog psihologa. I nemam dlake na jeziku pa ti to sad, pred svima, otvoreno kažem. Ali bez uvreda i psovki, već kulturno i elokventno. Ja imam argumente, ti imaš provokacije. Ništa drugo mi nisi ni uputio osim provokaciju za provokacijom. I onda ti nešto pričaš?! Ako imaš nešto lično protiv mene zbog nečega što sam rekao, onda budi čovjek pa to otvoreno kaži, nemoj da perfidno plasiraš dubioze na moj račun u očigledno provokatorskim komentarima. To se na engleskom zove "flame baiting", znači podmuklo me vučeš za jezik jer nisi dovoljno čovjek da svoje mišljenje izneseš javno jer se plašiš da će drugi da misle loše o tebi. I treba da misle, evo ja te uopšte ne poznajem a već loše mislim o tebi. Eto sad drugi nek sude o tvom i mom ponašanju. Ne trebas mi ti da mi kazes da sam lud i da sam los covek. To znam i bez tebe. Jel si zadovoljan odgovorom? Aj razguli sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Mart 8, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Pingvin37do juce covek bio nemi posmatrac,sad resio do dovede forum u red pa provocira po gomili tema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 217 Napisano Mart 8, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Pingvin37 said: Ne trebas mi ti da mi kazes da sam lud i da sam los covek. To znam i bez tebe. Jel si zadovoljan odgovorom? Aj razguli sad. Ja da razgulim? Nisi ti dobar s glavom, druže. De malo premotaj stranicu unazad pa vidi u koju si temu došao da postuješ nebuloze i provociraš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 8, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, popovich said: Ja da razgulim? Nisi ti dobar s glavom, druže. De malo premotaj stranicu unazad pa vidi u koju si temu došao da postuješ nebuloze i provociraš. Ja ti upravo rekao da nisam dobar sa glavom a ti to opet konstatujes. Nema potrebe to smo vec utvrdili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 8, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, milos-v said: @Pingvin37do juce covek bio nemi posmatrac,sad resio do dovede forum u red pa provocira po gomili tema Mora nesto da proda sto posto juri covek pravac na 100 postova pri brzini 150 km/h i potrosnji od 2.95. Sta da ti kazem. A pritom i psiholog, psihijatar. Sto bi rekli danasnji klinci "ide gas". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...