Jump to content

Moto Zajednica

popovich

Članovi
 • Broj tema i poruka

  310
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

187 Excelent

1 Pratilac

O članu popovich

Profile Information

 • Lokacija
  Banja Luka
 • Motocikl
  2017 Kawasaki Versys 650

Poslednji posetioci profila

700 profile views
 1. Ti ga i piješ? Nema šta, ipak si bajker.
 2. Da, jedan kvalitetan dugoročni test bi svakako puno bolje pokazao šta se dobija za uloženi novac. Iako sam sklon mišljenju da Kinezi nisu toliko loši koliko se priča kad su u pitanju motori (na osnovu ličnog iskustva, doduše sa kineskim skuterom ali svejedno, SUS motor je u pitanju), u suštini smatram da tvoja konstatacija ima validnost s obzirom da je relativno nov "igrač" u pitanju. I ja bih volio čuti detaljnije od onih koji su prvi "zagrizli" i mogu nešto više reći o pouzdanosti i realnoj vrijednosti u odnosu na cijenu.
 3. Uh... jedan od najgorih načina da se skrljaš - sopstvenom nepažnjom. Nadam se da će kolega biti dobro i da nije bilo puno štete na motorima. Onda kad se sam sje*eš, tad te duša najviše boli. @zika56 I ja sam takav pa zato isključivo vozim sam. Moj tempo je često vrlo nasumičan - čas vozim maksimalno opušteno kad ima šta da se vidi, čas žustro ako uslovi puta to dozvoljavaju i ako mi se vozi brzo. A volim večernju i noćnu vožnju dok većina ne voli, pa me to još više udaljava od bilo kakve potencijalne grupne vožnje. Ne kažem da ne bih na poziv, ali generalno nisam u tom fazonu. Solo vožnja motora svakako nosi i svoje rizike ali ja sam ih spreman prihvatiti. Tu je najvažnija samokontrola i onaj glasić u glavi koji ti kaže "nemoj tu prebrzo jer ne znaš put i pola je noći, ako padneš nema ti ko pomoći" (a usto se i rimuje haha ).
 4. Hahah 1. za Gold SWingere i 4. za R-aše su mi najjači.
 5. A ona kad te pozove pa kaže "Jašimeeee!"
 6. - "I sve što imam, što će reći 3 stana, kuću, okućnicu, radionicu, auta, motor i krematorijum... ostavljam svom dragom praunuku Lakiju." - "Ljudi, da li je ovo moguće... ja znam da je on mene izuzetno voleo..." - "Falsifikat!"
 7. @Lucky George Prvooptuženi hahah! Pošalji mu advokata!
 8. Tebi je izgleda dosadno, vidim ja. Nemoj ništa da ukucavaš i filtriraš, nego sjedi na to što imaš i vozi. Mani se jalovih tema na forumu.
 9. Srećno kolega! U zdravlju i veselju vozio!
 10. I kolege i koleginice, da svi budemo bezbjedni.
 11. Ostalo ti je tog plasti dipa u žlijebovima prednje feluge.
 12. Samo da dopunim prethodni post, da se vidi kako to izgleda kod mene (potpuno stabilno a i fino izgleda):
 13. Ovo je možda zgodan izgovor za nepostavljanje tablice (u stvarne razloge ne ulazim, ima i opravdanih), ali to se stvarno može desiti. Moja je isto tako bila postavljena u plastičnom okviru i jednom prilikom, sasvim slučajno dok sam prao motor, odlučim da izvadim tablicu da bih oprao tu plastiku i imam šta da vidim - tanki dijelovi te plastike oko šarafâ koji su je držali se od vibracija načisto izlomila, samo što nije bila otpala. A to se ne vidi dok ne izvadiš tablicu jer tablica to pokriva. Srećom primjetio sam to na vrijeme, inače bi vrlo brzo pukla negdje usput i izgubio bih tablicu, a onda ide čitav proces vađenja nove tablice i bespotreban trošak. Odmah sam to plastično smeće skinuo i bacio u kantu, i sutradan napravio ovako: Aluminijumska ploča debljine ~2mm dimenzija 20x10cm kao baza, dva torban šarafa sa sigurnosnim maticama (izbrusio sam glave šarafa da idu u ravni sa tablicom), zategao ploču na nosač, izbušio 4 odgovarajuće rupe kroz ploču i tablicu, udario 4 nitne i bog te veselio. Još mi niko ništa nije rekao do sada, a riješio sam i problem krađe i problem otpadanja istovremeno. Mislim da je ono "ne smije se bušiti" samo zbog garancije na samu tablicu, pošto je garancija (u Bosni) na fotoreflektivnu foliju 5 godina i važi samo ako je tablica u izvornom obliku. To je naravno samo moja pretpostavka, pošto to za nebušenje nisam više nigdje pročitao osim na papiru koji dođe uz tablicu. Ako griješim, molim da me neko ispravi.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja