Scarface 0 Napisano Maj 17, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam neke glasine da ce Rossi sledece sezone zajahati Dukca.Da li znate nesto o ovome...? Po mom misljenju to bi bila super kombinacija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 17, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam upoznat male ili nikakve sanse su da se to realizuje. Kao i vecina stvari i Moto GP je izmedju ostalog posao, tako da se gleda i EPP. E posto Ducati pola svoje ergele udomi preko bare,njima treba jedan Amer,a po svemu sudeci to bi mogao biti Hayden, posto mislim da ce Honda traziti nekog mladjeg, a plus vise je to da postoji verzija da se Stoner dobro snasao na Desmosedici GP8,a i GP9 zbog svog dirt track iskustva,a Hayden takodje to posjeduje, pa bi dobili 2 u 1 paket. Ducati otpada, u Hondu ne mislim da ce ikada vise, Kawa nema kesa za tu ekskurziju, a Suzana ima slicne namjere kao i Ducati. Po mom skromnom misljenju, a dubokom uvjerenju, Rossi ostaje u Yamahi. Da li sam u pravu, vrijeme ce pokazati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crw 0 Napisano Maj 17, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan pominje se i prelazak u kawasaki..e to bi bilo zanimljivo videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Maj 17, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan pominje se i prelazak u kawasaki..e to bi bilo zanimljivo videti To bi bio pucanj u prazno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 17, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=19061.msg249068#msg249068 date=1211045908] pominje se i prelazak u kawasaki..e to bi bilo zanimljivo videti To bi bio pucanj u prazno Sanse nema za to, zna se da Rossi nikada ne prelazi sam, vec sa sobom vodi komplet ekipu,a to kooooosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Maj 18, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prilikom prelaska iz Honde u Yamahu, priča se da je on dobio tri puta veću platu i premije, a ti da je ultimatumo Yasmahi duplirao prihode svojoj ekipi , s tim da je Yamaha posle osvojene titule još preko počastila ceo tim sa lepim kešom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 23, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Evo friske izjave sef Yamahinog trkačeg garnizona Masao Furusawa je izjavio "Rossi može kod nas voziti dog god želi". A mislim da ce tako i ostati. Dosta je doprinio razvoju te masine, koja sada radi kako treba, elena kao sto smo imali prilike da vidimo , ne nedostaje. Izgleda da Yamahisti jos hoce i mogu da kesnu za Rossijevi ekipu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Maj 23, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Verovatije mi je bilo da predje u Ferrari, pošto jedino oni plaćaju više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 12, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Rekose komentatori sa eurosporta prosle nedelje da Rossi ostaje jos dve god. u yamahi, tj. potpisao je ugovor na jos dve god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Jun 12, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nije jos potpisao, ali nije vise pitanje da li ce potpisati za Yamahu, vec samo kada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 12, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nije jos potpisao, ali nije vise pitanje da li ce potpisati za Yamahu, vec samo kada. Samo dok Mixi prođe ispitni rok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Jun 12, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nije jos potpisao, ali nije vise pitanje da li ce potpisati za Yamahu, vec samo kada. Samo dok Mixi prođe ispitni rok... Pa eto bio je raspolozen da saceka. Bio je malo ljut sto nisam dosao da ga bodrim, ali kaze nema veze za ovu sezonu, medjutim sljedece obavezno moram da dodjem na barem jednu trku. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...