mihodt 1 Napisano Novembar 13, 2019 U prolazu, 7 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Yamaha DT 80 LC2 Prijavi odgovor kao problematičan poz, novi sam na forumu. Zanima me cemu ova crijeva sluze (slika 2) i da li moze motor da se vozi bez tih crijeva, samo da se stave sarafi? Posto mi je pukao taj dio (slika 1) a nema ga ni za lijeka , u pitanju je LC2 (53V),95 godiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Novembar 13, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim, sistem za grejanje karburatora. Može bez toga ali ćeš imati u hladnijim danima ili pri magli, stvaranje leda, takozvani "icing" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihodt 1 Napisano Novembar 13, 2019 U prolazu, 7 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Yamaha DT 80 LC2 Prijavi odgovor kao problematičan a jel mogu sipati aditive? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6588 Napisano Novembar 13, 2019 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Čoveče... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihodt 1 Napisano Novembar 13, 2019 U prolazu, 7 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Yamaha DT 80 LC2 Prijavi odgovor kao problematičan samo pitam, tek sam poceo da vozim i ne znam bas puno o motorima? jel ima neki problem u tome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5958 Napisano Novembar 13, 2019 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne moras da sipas aditove, i mozes da prespojis da ne ide rashladbna tecnost u karburator, ali kao sto kolega kaze, moze da se pojavi problem kad je hladnije napolju. Pokusaj pa ces videti, mozda ne budes osetio nikakvu razliku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihodt 1 Napisano Novembar 13, 2019 U prolazu, 7 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Yamaha DT 80 LC2 Prijavi odgovor kao problematičan ok, hvala svima na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...