Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Januar 2, 2020 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike od pre par sati.. sipano gorivo, posle malo krpica i da se pokupi prasina.. Otvorena 2020! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1562 Napisano Januar 2, 2020 Drug član, 1305 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Covek na drugom minutu snimka ti sve objasnio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Januar 2, 2020 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Juče otvorena ski sezona 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16997 Napisano Januar 3, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Možda i nije za ovu temu, ali ima veze. Pre pola sata idem pešaka od kuće do prodavnice, kad čujem kako mi u susret dolazi neki dvocilindraš, a odmah zatim vidim i jedan far kako mi prilazi. I prođe pored mene neki dobro natovaren motor (koferi, torbe, ....), sa dvoje na njemu, strana registracija, a napolju -4. Gde li su ovi zakasali ovim putem u ovo doba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Januar 3, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, zika56 said: Možda i nije za ovu temu, ali ima veze. Pre pola sata idem pešaka od kuće do prodavnice, kad čujem kako mi u susret dolazi neki dvocilindraš, a odmah zatim vidim i jedan far kako mi prilazi. I prođe pored mene neki dobro natovaren motor (koferi, torbe, ....), sa dvoje na njemu, strana registracija, a napolju -4. Gde li su ovi zakasali ovim putem u ovo doba? dvocilindraš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16997 Napisano Januar 3, 2020 (promenjeno) Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Acko017 je napisao: dvocilindraš? Da, sigurno dvocilindraš (rekao bih sa"V" mašinom) i to sa jako niskim brojem obrtaja. Jel možda tu nešto čudno? Promenio Januar 3, 2020 član zika56 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Januar 4, 2020 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre pola sata idem pešaka od kuće do prodavnice, kad čujem kako mi u susret dolazi neki dvocilindraš, a odmah zatim vidim i jedan far kako mi prilazi. Nisam ja, ali zamalo. Neki moj dvojnik. Danas na sličnoj temperaturi: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cavalir 352 Napisano Januar 22, 2020 Never drive faster than your angel can fly, 108 postova Lokacija: Louisville KENTUCKY; EU Motocikl: Harley Davidson, cbr 1000 rr Prijavi odgovor kao problematičan Nema kraja sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...