Staman 714 Napisano Novembar 8, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, objavit cu ovo kao novu temu, nije kao da je nesto bitnije nego sto sam do sad radio no eto tako. dosta sam truda u to ulozio, mada ni po cemu nista znacajnije, samo duze vremena skupljano. Naime radi se o necemu sto iako tako naslov kaze nije toliko slozeno, sto zbog oskudne opreme sto zbog uslova u kojima sam to radio, prije svega mislim na poslovne obaveze i sl. sto ce mozda interesovati neke od vas. vec duze vremena se hvalim marku iz grupe kako radim oko ovoga i mislio sam da isti radim do kraja sledece godine no kako kaze moj brat zasto ulazes toliko napora u to i tako to prihvatih i rekoh da sto prije to sto sam zapoceo i zavrsim. radi se o video materijalu koji mozda meni zbog mojega glasa meni djeluje malo smijesno i stidim ga se, a prica o tome sta za nas uopste motori znace, sta su nam donijeli ,kakve promjene i slicno.. nadam se da mi se necete smijati, znam da nije najbolje i imace kritika, ali naposlijetku uzmite ga kao puko ubijanje dosade lika sto sad stoji iza ove tastature. isti cu objaviti odje sto prije budem mogao, posto upload traje vec previse, doslovno evo dan i vise... nadam se ujutro isti da cu objaviti pa mi recite kako vam se svidio... pozdrav svima, cujemo se 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Novembar 8, 2019 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mislis nesto ovako amaterski imas moju podrsku i ja sam totalni amater,popijem 6 kafe dok se snadjem na najprostijem programu filmora wondershare da napravim video klip.prosli put sam cekao 2 dana,posto imam neki spori wi fi ruter sa malim protokom koji obicnu novinu blic ucitava 2 minuta i na kraju mi kazu da nisam registrovan na yt i da ne moze da se uploaduje klip,pa sam cekao jos 2 dana evo klipcica Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Novembar 8, 2019 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan @StamanRadis ono sto ti prija i sto volis i trudis se da uradis najbolje sto mozes(nisi profesionalac a i da jesi uvek ima neko ko je bolji ili losiji)....nema potrebe da ti bude glupo da objavis ili da brines dal ce se to nekome svideti ili ne....ovde se objavljuju razne fotografije ili video materijali koji su odlicni ili malo manje dobri ali nema veze ...to niko nije nikome uzeo za zlo bitno je da ti uzivas u tome a druge ne ugrozavas ili omalovazavas(tako je za skoro sve u zivotu),tako da samo napred ....kome se svidi odgledace do kraja kome se ne svidi nece odgledati do kraja i to je to... 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Novembar 8, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Eol je napisao: @StamanRadis ono sto ti prija i sto volis i trudis se da uradis najbolje sto mozes(nisi profesionalac a i da jesi uvek ima neko ko je bolji ili losiji)....nema potrebe da ti bude glupo da objavis ili da brines dal ce se to nekome svideti ili ne....ovde se objavljuju razne fotografije ili video materijali koji su odlicni ili malo manje dobri ali nema veze ...to niko nije nikome uzeo za zlo bitno je da ti uzivas u tome a druge ne ugrozavas ili omalovazavas(tako je za skoro sve u zivotu),tako da samo napred ....kome se svidi odgledace do kraja kome se ne svidi nece odgledati do kraja i to je to... upravo tako, super si opisao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Novembar 9, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, kaligula1 je napisao: Jel mislis nesto ovako amaterski imas moju podrsku i ja sam totalni amater,popijem 6 kafe dok se snadjem na najprostijem programu filmora wondershare da napravim video klip.prosli put sam cekao 2 dana,posto imam neki spori wi fi ruter sa malim protokom koji obicnu novinu blic ucitava 2 minuta i na kraju mi kazu da nisam registrovan na yt i da ne moze da se uploaduje klip,pa sam cekao jos 2 dana evo klipcica ovo je odlicno gledao sam bas tvoje snimke ne znam da li odje ili na youtube 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Novembar 10, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan jedva ga izbacih, tri dana problema i na kraju autorska prava, no dobro, ako uspijete, i ako bude interesantno pogledat cete, posle neka ga i maknu, na kraju krajeva razmisljao sam se da ga i ne uploadujem posle toliko problema... 13 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4270 Napisano Novembar 10, 2019 motoras, 2464 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Extra je ovo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Novembar 10, 2019 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan @Staman odgledao sam ceo film i bas je dobar ...pogotovo meni jer nekim putevima sam prosao kolima i prepoznao neka mesta a takodje imam zelju da te destinacije prodjem motorom.Svaki sledeci film ce biti jos bolji.....samo napred.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Novembar 10, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Eol je napisao: @Staman odgledao sam ceo film i bas je dobar ...pogotovo meni jer nekim putevima sam prosao kolima i prepoznao neka mesta a takodje imam zelju da te destinacije prodjem motorom.Svaki sledeci film ce biti jos bolji.....samo napred.... hvala ti , i ja mislim da hoce. a motorom ce ti tek biti interesantnije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16042 Napisano Novembar 10, 2019 Ne silazi, 1175 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Čitava priča je podignuta na viši nivo! Trud se isplatio! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Novembar 10, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Due je napisao: Bravo! Čitava priča je podignuta na viši nivo! Trud se isplatio! e hvala, potrudio sam se, mada mi moj glas opasno ide na zivce, nadam se ne svima... i ne u tolikoj mjeri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Novembar 10, 2019 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ivo Andrić o putovanjima Bože! Zašto si mi dao srce koje me bez prestanka vuče za daljinom i lepotom neviđenih krajeva? Zašto si učinio da sreća moja uvek boravi onde gde mene nema? – Ivo Andrić Tražeći ono što mi treba, a što ni sam ne znam šta je, išao sam od čoveka do čoveka, i video sam da svi oni zajedno imaju manje nego što imam ja, koji ništa nemam, i da sam kod svakog ostavio ponešto od onoga što nemam i što tražim. – Ivo Andrić Mnogi nađu ono što su tražili, a izgube sebe.- Ivo Andrić Ni putovanja izgleda više ne pomažu. Ono od čega bežim ide sa mnom. Pre mene stiže u mesto koje je cilj moga puta i dočekuje me na stanici, vodi u hotel i prati po gradu. Putovanja za mene gube draž i smisao. Ne postoje četiri strane sveta, nego samo jedna, a ta nema imena. – Ivo Andrić Srećni i pametni malo putuju i u retkim putovanjima nalaze sve što im treba: što čovek od putovanja i može da dobije. A nesrećni kruže i krstare svetom, uzalud tražeći i ne nalazeći svoje putovanje. Ono što svaki čovek treba da nađe ostajući kod svoje kuće, to se ne može naći u svetu.- Ivo Andrić 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Novembar 10, 2019 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Е тако се то ради... Одлично ... Улепшао си ми дан 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16042 Napisano Novembar 10, 2019 Ne silazi, 1175 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan @Staman Ne fali glasu ništa, samo ti je takav doživljaj. Važna je dikcija, to je dobro. Pa ne može svako da ima glas kao Miloš Žutić? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 10, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, 3OPAH je napisao: Ivo Andrić o putovanjima Bože! Zašto si mi dao srce koje me bez prestanka vuče za daljinom i lepotom neviđenih krajeva? Zašto si učinio da sreća moja uvek boravi onde gde mene nema? – Ivo Andrić Tražeći ono što mi treba, a što ni sam ne znam šta je, išao sam od čoveka do čoveka, i video sam da svi oni zajedno imaju manje nego što imam ja, koji ništa nemam, i da sam kod svakog ostavio ponešto od onoga što nemam i što tražim. – Ivo Andrić Mnogi nađu ono što su tražili, a izgube sebe.- Ivo Andrić Ni putovanja izgleda više ne pomažu. Ono od čega bežim ide sa mnom. Pre mene stiže u mesto koje je cilj moga puta i dočekuje me na stanici, vodi u hotel i prati po gradu. Putovanja za mene gube draž i smisao. Ne postoje četiri strane sveta, nego samo jedna, a ta nema imena. – Ivo Andrić Srećni i pametni malo putuju i u retkim putovanjima nalaze sve što im treba: što čovek od putovanja i može da dobije. A nesrećni kruže i krstare svetom, uzalud tražeći i ne nalazeći svoje putovanje. Ono što svaki čovek treba da nađe ostajući kod svoje kuće, to se ne može naći u svetu.- Ivo Andrić Ovih je najvise. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Novembar 10, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, 3OPAH je napisao: Ivo Andrić o putovanjima Bože! Zašto si mi dao srce koje me bez prestanka vuče za daljinom i lepotom neviđenih krajeva? Zašto si učinio da sreća moja uvek boravi onde gde mene nema? – Ivo Andrić Tražeći ono što mi treba, a što ni sam ne znam šta je, išao sam od čoveka do čoveka, i video sam da svi oni zajedno imaju manje nego što imam ja, koji ništa nemam, i da sam kod svakog ostavio ponešto od onoga što nemam i što tražim. – Ivo Andrić Mnogi nađu ono što su tražili, a izgube sebe.- Ivo Andrić Ni putovanja izgleda više ne pomažu. Ono od čega bežim ide sa mnom. Pre mene stiže u mesto koje je cilj moga puta i dočekuje me na stanici, vodi u hotel i prati po gradu. Putovanja za mene gube draž i smisao. Ne postoje četiri strane sveta, nego samo jedna, a ta nema imena. – Ivo Andrić Srećni i pametni malo putuju i u retkim putovanjima nalaze sve što im treba: što čovek od putovanja i može da dobije. A nesrećni kruže i krstare svetom, uzalud tražeći i ne nalazeći svoje putovanje. Ono što svaki čovek treba da nađe ostajući kod svoje kuće, to se ne može naći u svetu.- Ivo Andrić ovo ostavlja bez .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Novembar 10, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Бранило je napisao: Е тако се то ради... Одлично ... Улепшао си ми дан i meni komentar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10374 Napisano Novembar 10, 2019 Drug član, 3393 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Super ti ovo I vedar si... mnogo bitno u životu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Novembar 10, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, shoyyka je napisao: Super ti ovo I vedar si... mnogo bitno u životu! hvala puno... a za vedrinu je zaduzeno ovo dijete samnom i motor... ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAPARACO 150 Napisano Novembar 10, 2019 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore,odlična pre svega ideja a koliko si truda uložio....mogu samo da zamislim.Bezbroj postavljanja kamera i vraćanja da snimiš kadar-svaka čast na uloženom vremenu.I super što je sve opušteno,na prvu izrečeno,onako,realno....Meni se baš svidelo!! p.s. Nemoj više ženu sekirati,pojede se od brige kad odeš sam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14695 Napisano Novembar 10, 2019 moto merkat °°, 4905 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Bome brzo si od neobaveznih klipova napravio (novozargonski) ozbiljnu pricu! Samo tako nastavi svaka cast 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Novembar 10, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, bdada je napisao: Bome brzo si od neobaveznih klipova napravio (novozargonski) ozbiljnu pricu! Samo tako nastavi svaka cast ozbiljna prica, like that a okle, mada, trudim se, ne bi li i meni kad s vremena na vrijeme to izgledalo za moje oko primamljivo/ hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Novembar 10, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, PAPARACO je napisao: Bravo majstore,odlična pre svega ideja a koliko si truda uložio....mogu samo da zamislim.Bezbroj postavljanja kamera i vraćanja da snimiš kadar-svaka čast na uloženom vremenu.I super što je sve opušteno,na prvu izrečeno,onako,realno....Meni se baš svidelo!! p.s. Nemoj više ženu sekirati,pojede se od brige kad odeš sam zapravo je ideja bila da jos vise i duze snimam, do kraja sledece godine, na sta brat kaze, ma daj , sto ce ti toliko opucanja ni zbog cega, usvojeno a zena kao svaka zena, mislim dje god odem, odoh u prevaru a ono, snucem se po tih brda postavljam kameru, glupiram se.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojša S 73 Napisano Novembar 10, 2019 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na snimku,na detaljima,na fotografiji, na priči,elokvenciji..vidi se da je urađen sa puno truda i ljubavi prema tehnici i putovanjima. Bravo,nastavi tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Novembar 10, 2019 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...