Savan 8689 Napisano Jun 20, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A zašto bi postojala ta šansa? Posle generalke se vozi bez odlaženja u visoke obrtaje i bez naglih ubrzavanja, prvih 1000 km. Posle toga se menja ulje i onda polako povećavaju obrtaji u radu... Sledeća zamena ulja (ja bih preporučio) na 3000. Pa onda posle toga pun interval zamene ulja. Ne vidim razlog zašto bi motor zaribao posle generalne, ako se ovo poštuje...Bojan nema dozvolu. Možda bolje da ti odvozis taj period uhodavanja pokretnih delova i ostalog? Da se me oduži zamena prvog ulja na 1000km i plus da to bude u nekoliko vožnji umesto u 97 vožnji sa prosečno 10km gde se agregat ni ne zagreje kako treba. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 2 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 21, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Kako da vozi neregistrovano vozilo?Nije to moja selendra. Dovoljno sam opteretio čoveka, nema više smisla Ako mu kratke vožnje smetaju, jel mu smeta ako stoji samo i ne vozi se? Dok ne završim sve? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 21, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Auh, nisam propratio da nije ni registrovan. Eh u srećno doba, drugar i ja se vozimo obojica na neregisteovanim MZ. On okačio tablu sa brojem kuće, br 5. I nalepnica od rollingstones, sa isplazenim jezikom. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1214 Napisano Jun 21, 2020 Zainteresovan, 922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Isto, 1989. MZ150 neregistrovan, ja bez dozvole...Voziii 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 21, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, Bojan82 je napisao: Kako da vozi neregistrovano vozilo?Nije to moja selendra. Dovoljno sam opteretio čoveka, nema više smisla Ako mu kratke vožnje smetaju, jel mu smeta ako stoji samo i ne vozi se? Dok ne završim sve? Kratke vožnje nisu problem. To je vazdušno hlađena mašina, brzo se ugreje. Bitno je samo da nema naglog gasiranja i vrtenja u visoke obrtaje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 21, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Svi smo kao klinci nešto vozali. Kakva registracija. Oprema nisam ni znao da postoji.Bez ikakve nauke oko vožnje. Nit brige nit pameti. @ThePainkiller eto hvala. Kad čovek zna zna.Rešena nedoumica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 21, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Isto, 1989. MZ150 neregistrovan, ja bez dozvole...VoziiiIsta godina, ista situacija, od opreme samo ray-ban naočare i par litara benzina u rezervoaru. Razlika samo u 25ccm3 manje kod mene. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 21, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Radovi se nastavili... Agregat je skoro skroz sklopljen. Ostaju samo bočne dekle da se namontiraju. Sutra mašina ide u ram. A ja sad idem u krpe...mrtav sam... 24 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 21, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Kolki motor bog te! A samo jedan cilindar. Kako ovo ubaciš nazad i izvadiš Ala sija klip što ste mi kupili Ko dijamant. Joj još malo Ps. Nestalo mi kuče, ceo dan ga tražim biciklom. Sad sam se malo oraspoložio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10571 Napisano Jun 21, 2020 Drug član, 1544 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Bojan82 je napisao: Ps. Nestalo mi kuče, ceo dan ga tražim biciklom. Da ga nije komšija umlatio što mu udavio kokošku? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Jun 21, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Riješijase belaja, haman.... Vozim motor, nisam bajker. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 21, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Nije mu udavio ništa djubre me slagalo. I meni bilo sumnjivo,ceo dan sam bio sa psom, ide sa mnom i u prodavnicu. I kad sam ušao u kuću na 2 min obaj mu kao kako on kaže "pojeo kokošku". A drži močugu i na kraj ušrafio šrafove da vire. Stoka ona što mrzi, eto šta je on. Tu je nešto drugo u pitanju. Njegove glupe kokoške idu stalno kod mene u dvorište i on to ne može da spreči, pa se boji ja sad imam psa kako će to. I preventivno me napao i slagao sve. A on ga je verovatno oterao noćas dok sam spavao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Jun 21, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Onda si nabavi malo veće i opasnije “kuče” Jebenoje to kad imaš tave susjede...A život je ustvari tako lip da se ne isplati trovati ga glupostima..Al, nismo svi isti. Jbg Vozim motor, nisam bajker. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 21, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan A pas je lutalica, plašljiv i lako ga je prepasti i oterati. Ja sam ga primio to je bila druga noć kod mene tek. Žao mi ceo dan ga čekam i tražim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 21, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, el classico je napisao: Onda si nabavi malo veće i opasnije “kuče” Vozim motor, nisam bajker. Imao sam dobermana, on mu je napao kokošku kad je ušla kod mene. Kreten lego na nju i čupka joj perje samo, ova jadna samo ćuti ne mrda a njemu usta puna perja, ne može da ispljune, zalepilo se za jezik pa se samo plezi Spasio sam je samo joj malo falilo perja Očigledno moram da pitam komšiju smem li imati psa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 21, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Нееегооо, ви сте градска општина. Провери у прописима сме ли комшија имати кокошке?! Па, ако не сме, помени му то у разговору. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7789 Napisano Jun 21, 2020 Drug član, 2962 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta ces mu pominjati, vec ja sam cuo da je kokosija supa bir lijek za teniski lakat. Nista ne sugerisem, samo napominjem, mozda pomogne 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 21, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Sme, prigradsko naselje. Do 20 komada. Ma neću da se natežem. Nemam dokaza samo sumnje. Jedino mogu da se nadam da ću naći kucova. I dobro pripaziti na ovog neandertalca. On je od onih što i decu tera, sve mu smeta. Samo on da živi ako može sa svojim kokoškama i kruškama. Neću više o kokoškama i kučićima ovdeKao poljoforum da je:) Preterah,al kad mi žao mnogo se vezujem i to čas posla. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Jun 21, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Zovni ga na rakijuVozim motor, nisam bajker. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano Jun 21, 2020 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje u lov? Sent from my SM-A505FN using Tapatalk 2 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 21, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Jedini lek od takvih je da se ogradim ko šiptar. A da ja njemu napakostim jedino da nabavim lasicu Ona rešava tu živinu u jednom krugu:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano Jun 21, 2020 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Vodi racuna, jedan je kod mene digao ogradu 2.5m, samo da mu komsije ne zevaju u dvoriste. Pala prva kisa on trazi muljnu pumpu da kupi, ne pita sta kosta, 'oce da se podave jer je kuća puna vode, nigde majstori nisu ostavili ispust za vodu Sent from my SM-A505FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Jun 21, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi to ipak pokuša riješit uz rakiju, “ljudcki”Doda bi i štogod meze.. Vozim motor, nisam bajker. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3285 Napisano Jun 22, 2020 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Oduvek se valjda mesto stanovanja po komšiluku biralo... Biraš gde je narod fin, gde neće komšija da podvali, gde hoće dva jaja za kolač da doda komšinica... Pa ako mora u centar, u centar. Šta ćeš... Ili ograda, ili simbioza. Ima onaj vic sa ciganom i doktorom... Ko se tu prvi doselio? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10608 Napisano Jun 22, 2020 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nema goreg nego kad si s komšijom na ratnoj nozi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...