mradomir 3052 Napisano Avgust 26, 2021 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Bojan82 je napisao: Gledao sam malo onako ocene,recenzije,bitno da imaju mehanicki zglob,i tako nesto. Ovo je slika sa neta,slikacu kad stignu.Ne samo zbog eventualnog pada,udarca.Jednom sam u magnumkama opalio neki panj nogom,nije mi bilo dobro dva meseca.Imao sam srece da mi nije okrenuo nogu.Ali i zbog kurble,jer moj motor ima samo kurblu.Unistih svu obucu,skuplje izadje nego da sam na vreme cizme kupio.Patike progledale od menjaca,djonovi zinuli od kurble a stopalo zna da zaboli bas dobro.Tako d amislim da je dobra investicija,nema sta... Da znaš ovakve čizme se uzimaju za broj veće. Zar nemaš već neke "svemirske", ako se dobro sećam? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 26, 2021 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam broj vece,46. Imam svemirske,da,pokusao sam opet da ih koristim ali nemoguce.One su kao pancerice za skijanje.Pa video si ih Moras postaviti polugu menjaca pod abnormalnim uglom da bi uopste podvukao nogu.Ono je za MX trke,moguce,na kratko. Ove su i dosta tanje napred,bar tako kazu ljudi,kao Alpinestars tech 3,5 itd ta klasa pa se nadam nesto boljoj udobnosti. Bice preporuka ili anti preporuka kad ih provozam,znacice nekom jer po ceni nisu(u odnosu na druge) abnormalne,160e kostaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 46 Napisano Avgust 29, 2021 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki ZR-7s Prijavi odgovor kao problematičan Sa moje strane potvrdjujem da su udobne, dobrog kvaliteta (2 godine ih ne skidam, u proseku 3 do 4 offa/voznje mesecno) i sto je najbitnije da su jake. Dva puta mi je ostala noga ispod motora pri padovima sa manjih brzina na offu. Toliko sam se navikao na njih i taj osecaj sigurnosti da ih jedino po gradu ne nosim (mada bas retko vozim po gradu). Pisaju vodu kao i svake druge ali izdzavaju blagu kisu i blage prolaske kroz bare na offu. Probao sam bas dosta pari cizama i ove su mi bile ubedljivo najudobnije. Bukvalno cu ih opet uzeti kad ove vrisnu. Jedino sto sam skinuo one metalne delove na vrhu. Jer sam unistio desnu deklu do te mere da ljudi misle da je motor vucen par km.. na dekli Malo sam podigao nozicu menjaca i nekako naucio da saltam. Osecaj je menjanja brzine u tim cizmama je apsoltno ravan nuli. Sada vozim celodnevno asfaltom i totalno sam se navikao. Moze i da se pristojno hoda u njima. Dosta puta sam obilazio manastire i vidikovce na turama. Kad hodas skripe kao i svake druge (jednom sam sa kolegom obilazio pecinu, bili smo dosta iritantni ostatku grupe).Ja ih uvek nosim sa plasticnim protektorima koji bas lepo stanu unutra i cizma ih dobro drzi. Ne pomeraju se i ne smetaju pri hodanju.Toliko od mene, u puno bara da ih potopis! Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 29, 2021 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala što si podelio iskustvo. Tako nešto sam i očekivao od njih. Sad samo da stignu i da sam potrefio veličinu. Morao sam da kupujem zadnji točak mrtvi, po drugi put. Pošto me je prvi put bitanga zajebala i prodala mi djubre. Gume treba da stignu, odlučih se za Michelin Enduro napred, Tracker nazad. Još par sitnica fali i sve je komplet na motoru. Vrisno aku naravno, prastar je bio. I tako... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 29, 2021 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Proveo sam dan sredjujući garažu. Haos je bio. Parkirao motor nazad i dok ga posmatram naviru sećanja... Lepa i jako tužna... Od početka, kada nisam imao nikakav motor, niti ikada vozio, baš 2kf mi je bio pozadina na kompu, telefonu, u ovoj boji.Najlepši motocikl koji sam ikada video. Onda sam kupio MBX kao daj šta daš... I sad je tu, u garaži, prešao sa "wallpaper" u život. Crveno beli, piše XT Hvala svim ljudima koji su pomogli da ovo bude istina, beskrajno Promenio Avgust 29, 2021 član Bojan82 16 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 30, 2021 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Bem ti točak... Udri pola dana po njemu. Neko ga ofarbo u crno.I žice, arghhh. A ja nekako moram da dobijem onaj zlatni DID Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1024 Napisano Avgust 30, 2021 Drug član, 1006 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Si sa skid bojom? Zice su tek prica za sebe, zahtevaju strpljenje.Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 30, 2021 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Nisam skid,nitro lepo napada, nego mnogo prevoja oko nipli, tesno i treba živaca. Jel ima neki poseban git za aluminijum? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1024 Napisano Avgust 30, 2021 Drug član, 1006 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan To ne znam, ali nemoj bez prajmera za aluminijum da farbas, ima ga i u spreju.Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6026 Napisano Avgust 30, 2021 Drug član, 4133 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.tutti.ch/go/vi/26836468Poslato priko Ténéré Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 30, 2021 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan To nešto ne radi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 31, 2021 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan @el classico,opa 140 svajcaraca.Imam 2 ovakva obruca.Kad bi mogao da ih prodam za upola te cene bio bih srecan.Ovde bez zica ne vrede pisljivog boba.Set zica je 125e plus majstor jedno stotka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6026 Napisano Avgust 31, 2021 Drug član, 4133 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Set žbica sam plaćao upola te cijene.2x set žbica2xmajstor=300 € Pola material, pola ruke.U Njemačkoj firma Sedlbauer RADSPANNEREI Poslato priko Ténéré Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 1, 2021 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Za majstora bar 70€ za pletenje i centriranje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Septembar 1, 2021 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Majstore, imam te u vidu kad nabavin žice, jer imam felnu alu DID perfektnu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Septembar 1, 2021 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Stigle mi čizme ali da ne bude sve kako treba pobrinule su se opet te neke sile. Stigle su bez jedne kopče Super je što su udobne i lagane. I što mi broj savršeno paše. Kažu poslaće kopču... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7649 Napisano Septembar 2, 2021 Drug član, 2927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bem ti točak... Udri pola dana po njemu. Neko ga ofarbo u crno.I žice, arghhh. A ja nekako moram da dobijem onaj zlatni DID KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Preko tri i po miliona oglasa, na jednom mestu! Moguce je da je od XT-a jer ima jos dijelova za njegaПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Septembar 2, 2021 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost motor je danas crko. Išao vozio ga, ugasio ga. Posle nešto da obavim neće da upali. Kurblao sam satima, karb drndo ovo ono, ma jok.Motor mokar od znoja. Neću ustati sutra na noge. Menjaj svećicu, obe bacaju varnicu. Dao malo goriva direkt u cilindar, ma ni da čuje. Start sprej, ništa. Ni da se javi. Svećica suva kao da ni nema benzina. Proverio sve žice, ok sve. Rasturio opet karb, dizne čiste, sve u redu. Kurbla daje isti otpor kao pre, nije problem agregat. Šraf za smesu na šta hoćeš, neće da upali. Pojačavaj ler, smanjuj, sauh, bez. Hladan vruć. Izvadi sveću kurblaj, vrati sveću.Gorivo ide na slavinu, ide i kroz karb. Šta se dešava je van moje pameti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7690 Napisano Septembar 3, 2021 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima taj motor kontakt bravu? Ili da ti nije dugme za gasenje zaglavilo? Imao sam takav slucaj na brodskom motoru, verglas do sutra nece, srafciger na anlaser, pali. A na nekom malom vanbrodskom mi zaglavilo jednom ono gumeno dugme za gasenje, vukao sam onaj kanap kao konj, dok nisam skapirao da se dugmence nije vratilo kako treba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5969 Napisano Septembar 3, 2021 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi proverio da li ima varnicu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Septembar 3, 2021 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ima varnicu. Približio sveću na par cm od agregata i baci je. Jedino da je slaba varnica, to ne znam kako da znam. Daj bože da je karb opet, da nije cdi samo il slično Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7649 Napisano Septembar 3, 2021 Drug član, 2927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ako je suva svjecica do karburatora je sigurno ali ne vjerujem da je neki veliki problem, provjeri da sta nije zapusilo filter ili da plovak nije zaglavio. Kod mene ima mala filter membranica na samom ulazu crijeva od goriva u karb, pa mozda je i kod tebe tako. Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2991 Napisano Septembar 3, 2021 (promenjeno) Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Sad ti treba jedan ovakav... On 22.8.2021. at 21:08, Bojan82 je napisao: ...Majstor. Idi begaj. Otimači. Lopine. Mućkaroši. Polusvet. Promenio Septembar 3, 2021 član PremieRacing 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2991 Napisano Septembar 3, 2021 (promenjeno) Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ili da ga...: On 22.8.2021. at 21:08, Bojan82 je napisao: ... Pre bi ga na zid okačio i ostavio tu da stoji. Promenio Septembar 3, 2021 član PremieRacing 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2991 Napisano Septembar 3, 2021 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan No offence. I sam se puno puta tako osećam ali onda shvatiš da ne znaš sve sam i da ti treba pomoć nekog stručnijeg... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...