Bojan82 8655 Napisano Jul 28, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ufff,nije kraj jer motor nije kompletan. Od proste stvari, da dobijem delove koji su ostali u prvom servisu, i kompletiram motor, ispade agonija koja se rešava bezuspešno već skoro dva meseca,ne znam nisam upisivao datum. Nadam se u narednih par dana da će se rešiti sve i da ne pominjemo to.Da ne kvarimo sve. Svako strpljenje ima kraj... A meni već dihtung pušta(ne onaj na motoru). Na motoru prvi put u životu da stoji i ne ostavlja nikakve fleke, agregat suv ko žu-žu u pekari popodne. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 3, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Šta se dešava sa baba decojkom?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 3, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pa ništa baš. Čekam plastike da stignu, ove mi fale što sam obeležio na slici. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 3, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Za sad to, karburator nisam primetio neke probleme. Sad koliko sam ja merodavan to je i vama svima odavno jasno.Po meni ovo ide i ja tu ništa ne bih dirao. Malo teže ide menjač iz prve u drugu, baš teže, često me zajebe ostanem u prvoj, jednostavno kao zakucan i neće.To u vožnji, kad stojim onda lako ide iz 1u2.Ali kaže Boris sajlu kvačila malo dotegnuti. Nisam još probao, ovih dana ću pa javljam. A i može biti do ulja, pošto je mineralno sad i treba da se menja. Motor je pod ceradom u garaži čeka da dodju bolji dani za vlasnika. Ne vozi mi se bez tih plastika,mislim da bez njih se lošije hladi agregat, a pošto je u razradi da se ne zajebavam. Dal sam ja to umislio? Moguće al imam takav insekt i osećaj u vožnji, pa ga slušam.A i zovu se nešto Scoop comp Air tako da izgleda da sam u pravu(sad sam proverio). Imam tu neke terene za off, ne nešto duge ali peščara i traktorski gadniji put, mislim da se s ovim gumama tu neću provesti nikako.Kližu i na šlkunku tamo bi vrat slomio. Još ja početnik. Anakee 2 mislim da je to realno za asfalt i neki solidan makadam. Za asfalt bez dozvole ne mogu da pravim neke km, a da se vozim kao retard kroz selo gore dole počeće da me kunu meštani da se slomim više, a i nemam 13 godina. Onda oprema, jbg sa MBX se nisam zentao(imam rukavice i kacigu) al ovo da mi padne na nogu u patikama ne bih baš bio srećan mali remorker. Tako da moje drndanje po brdu ima da sačeka neke čizme, da ne slomim nogu odma Safety first, Sifir tolerans Malo moram da se fokusiram i na neke druge stvari,zapelo je svuda, moram se nažalost distancirati da ne skrenem.Nisam se uobrazio, ne briniteMalo sam naleteo na bumpy road života pa se držim da ne sletim. Nekad jednostavno ne vredi samo upirati kao mazga. To se dešava sa deda Bojanom i baba devojkom 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 3, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dobro, znaci sve je pod kotrolom, koliko toliko i masina slusa za svoje godine kako treba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 4, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Da, i to je ustvari najbitnije u ovoj priči. Ja sam prezadovoljan kako to sve radi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 4, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to dobro, samo da ne ode dihtung glave....vozača. Ostalo će leči vreme... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Avgust 4, 2020 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ništa baš. Čekam plastike da stignu, ove mi fale što sam obeležio na slici. Može li netko otić po te plastike, nećeš ih dočekat niti do vaskrsa....Vozim motor, nisam bajker. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6211 Napisano Avgust 4, 2020 Drug član, 3031 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Pri nekim manjim brzinama i po šumama i gorama, te plastike nemaju nikakvu ulogu u hlađenju. Mislim da nemaju ni na većim, ali ajd sad... Skupe su bile, a često su se lomile. Teraj bre to! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 4, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, el classico je napisao: Može li netko otić po te plastike, nećeš ih dočekat niti do vaskrsa.... Vozim motor, nisam bajker. Kolega @mradomir pokušava već par puta da kontaktira Ranka da pokupi te plastike i točak, pošto često ide iz NS-a za Bg, pa može i želi te delove da ponese do Bojana, ali džaba kada se Ranko ne javlja na telefon... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Avgust 4, 2020 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Javlja se Ranko uredno na telefon, ali nismo se poklopili sa tajmingom nikako, jer sam ja bio van radionice zbog zdravstvenih problema, a kljuc sam dao drugarima da pokusaju da se sretnu, nazalost bezuspesno. Ako sve bude OK, oko 17h kolega dolazi po delove. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 4, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ма, брига њега да ли агрегату смета, него му мирис осмуђених длака голица ноздрве Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 4, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan E hvala ti ko bratu. Daj da se prekrstim i levom i desnom Ako nešto ne iskrsne. Opet. Vidiš da sam ja maler, kada god treba da predaš te stvari ti jedva pretekneš. Otarasi se ti toga, veruj mi, to ti je u najboljem interesu.Ima nešto ja ozbiljno sumnjam.Ova kuća gde živim je na sred neolitskog groblja izgradjena. Čekam da se neko seti od arheologa pa da dobijem nalog za rušenje i iseljenje.Ustvari znaju oni al čekaju strance da daju pare. Tako da su i ti predmeti povukli nešto odavde. Kad su vamo smire se,duhovi samo mrmljaju Hoće li se poklopiti zvezde, punoća meseca sa menstrualnim ciklusom krompirovih zlatica u bašti,dok na njih pada senka divlje jabuke nedozrele?Pre nego Skol i Hati uhvate plen? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 4, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, štampar je napisao: Tako je Mišo,šta sad plastike imo nemo koji će mu...nego treba to provozati... Super, te plastike su kod ovog motora u stanju kao nove, a skupe u krv. Taman ako ničemu ne služe da ih prodam nekoj naivčini koja misli da su potrebne na tom motoru A vozim ja i bez njih, kad ima čorbe vozim kad nema ne vozim. Kao sav normalan svet Moram jedan dan da slikam malo, ništa bez dokaza. Zaglavljen u pesku kako me izvlači traktor. Samo mi ružan ovako bez tih plastika,nisam ja neka picajzla al volim da je motor ceo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 4, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Preuzeti ostaci motora. Još jedna briga manje. @mradomir hvala čovek! Nisi odustao 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 5, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujući našem Ranku Baba može opet u igranku 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 5, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan "O Babi" Da se Ranko pito' Ja bi peške skito' Još godinu dana Ne bi bila s nama Čamila bi baba U podrumu sama Šminka dok joj bledi Dedi kosa sedi Vremena se nema Da se baba sprema Motora cela vrsta Prašina dva prsta Diže Raša sa salaša Svoga Dobla ata Da on babu vozi Našem majstor Boži Gleda Borko babu staru Hvata se za spravu Popije dva piva Da je ruka mirna Sredićemo babu Poruku mi piše Ja ga pitam ako može Ugradi joj sise Koje sise crni deda Ostale kod Ranka Srediću ti babu Našao si znalca Trebaće ti veća patka Da jašeš vakog vranca Ti pominješ sise Čaponjak ti, ne baljezgaj Ne pominji više Dobro Boćo neću više Ćuti deda radi reda Da ne bude onaj kliše Ljubav nema, oće sise Evo sada spisak stiže Kosa mi se diže Šta sve ovoj babi fali Tresnu mi po glavi slike sa venčanja proleću ko špon Sad je kasno da se ženim Ispao sam konj Jede me taj spisak Koža posta tesna Tu uskoči i pogura Zajednica mesna Da spasimo babu Salivaju stravu, Svak ko može on pomože Da Yamahu čupa, Spisak manje strašan odma Biće hopa cupa Operisana spava, ne sumnja šta sada Kresnu Borko otpozada Zarzala baba! Jao mene mlade, Šta me ovo snadje, Jaši Boćo sram te bilo Samo teraj dalje Uz potok na reku, Na vrbovo ušće, Gde se medjed leže Dupe mlado proklizava Dok vučići beže, Skreni vamo desno Teraj me kod dede. Mala je to šuma Babsko srce mlado Hvala svima BJ Bikers Ko se tako nado! Hvala svima 14 3 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Avgust 5, 2020 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Dexterr je napisao: Zahvaljujući našem Ranku Baba može opet u igranku Bojane, mislim da je kolega mislio na moju dobru volju i najbolju nameru, kao i pokretanje price da ti popravljam motor potpuno besplatno. Odakle je cela ova prica i dobila zalet. 2 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Avgust 5, 2020 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Vitar u idra.....Vozim motor, nisam bajker. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3003 Napisano Avgust 10, 2020 Drug član, 1060 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan :-)Послато са SM-G975F помоћу Тапатока 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 10, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Eno hoćeš da me plašiš Ja moj palim u patofnama. Nego dal je živ ovaj, leb te jebo. Omaši ga prvi put, sreća al on ne odustaje. Čim onako rita znači ne radi mu dekompresor najverovatnije.A i otvorio je gas prvi put slučajno! Ne bi ja to palio ni tudjom nogom da tako vraća Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3003 Napisano Avgust 10, 2020 Drug član, 1060 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, kralju. Hteo sam samo da ti pokažem kakvih mucenika ima... A ti ko gospodin ;-) Podsetilo me na predjašnju diskusiju ovde pa reko da podelim, da se malo nasmejemo :-) Послато са SM-G975F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 11, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Posle ovog snimka palim motor i dok kurblam u glavi mi slika otvorenog preloma cevanice i pitam se koliko to boliMislim kurblam, ja ni ne kurblam pošto pali iz prve uvek Kurblanje je nekako radnja koja se ponavlja. Ja imam nožni alnaser Samo cakne i brm idemo... Hteo sam samo malo da se hvalim motorom, ništa drugo nije svrha ovog posta. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Avgust 12, 2020 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedna bitna razlika između nas i ovog patnika,on ima 50 kg samo ako ima tešku narav a do 190 cm teško da može i skočit'.Pali i moja XR-ka od prve,kad se već hvalimo,i baš mi je gušt kurbla nakon desetljeća anlasera 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 16, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Au ljudi otišao sam u off prvi put u životu. Koja je ovo adrenalinska bomba, jedva kucam. Stao da ispušim i malo predahnem, gola voda sam. Teren nije naivan, bar za mene što prvi put vozim i pokušavam da skapiram kako se vozi stojeći. Sve samo uzbrdo il nizbrdo, kamenje, celim putem ogromni traktorski kolotrazi užas i divota. blato vozim i kroz voćnjake auuuuuuuuuuu što je dobro Slikao sam nešto kad dodjem kući zakačiću... Pozzzzz 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...