ThePainkiller 4384 Napisano Jun 7, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ipak mislim da ovo vredi srediti. Ram je odličan, nikad udaran ni krivljen. Čak je i farba odlična na njemu. Plastike su cele, nisu krpljene ni lomljene. Farbane jesu, ali i to je odrađeno sasvim ok. Sam blok motora je ok, rekao bih da je ovo prvi put da se otvara na pola. Točkovi au isto u redu, lanac i lančanici su novi kao i filter vazduha. Kočnice su ok. Šteta bi bilo da se agregat sad ne uradi kako treba. Znam da su pare problem, kao i svima. Ima ovde priličnih troškova, ali zato sad ako se uradi sve i ako se to uradi kako treba (ja bi se za to posebno potrudio), onda bi ovaj motor imao još puno lepih kilometara ispod sebe... Sutra bi trebali imati konačne cifre delova, pa će Bojan odlučiti sudbinu ovog motora... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 7, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Moj jedan poznanik sredjivao tako dr650 i uložio dosta velike pare da mu se reviZira motor. Isto vodjen tom logikom da je bolje da ulozi veće pare i da posle toga ima nešto konkretno i provereno. Sam je skinuo agregat i posle revizije je sam vratio agregat. Posle nekog jako kratkog vremen mu zaribao agregat. Nije sistem za hladjenje (uljno) ili tako nešto proverio kad je vratio agregat. A pretpostavljaju da se za vreme čekanja na reviziju ulje zgusnulo ili čak i začepili i sprecilo cirkulaciju. To mu je bila kap...eno ga sad vozi dorsoduro. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7815 Napisano Jun 7, 2020 -, 1763 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan A drugi agregat da se ubaci? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 7, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Nagadjam da je drugi polovan opet skup i mačka u dzaku koja može dovesti do iste situacije vrlo brzo ili vrlo dugo trajati, to je kocka. Kakve sam sreće... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Jun 7, 2020 Drug član, 4161 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ipak za sponzorstvo, ima nas ovdi nekolicina iz dijaspore i nekolicina zainteresiranih “sa terena”.Mogli bi to skupiti pa nek nas se Bojan sijeća dok je živ.Vozim motor, nisam bajker. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 7, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Jednog Bojana smo pomogli pa sto ne bi i drugog. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Jun 7, 2020 Drug član, 4161 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kad se male ruke slože sve se može, sve se može... Znači ako se složimo ne postoji prepreka za nas. Vozim motor, nisam bajker. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 7, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Savan je napisao: Jednog Bojana smo pomogli pa sto ne bi i drugog. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro A ja kupio motor od nekog Bojana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jun 7, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Ajde otvarajte temu za skupljanje i dajte broj računa. Svako pomalo i eto remonta. Ostaće @ThePainkiller za gajbu piva i kilo pečenja. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jun 7, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan P.S. U poziv na broj upisati: “Za nove vodovodne cevi u Vinči” 3 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 7, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Joj ljudi Šta da radim, jel može to post netom? Ili treba da otvorim račun u banci? U OTP imam al taj je u minusu tamo ne smem ništaKad ga se setim odma moram šećer i vodu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jun 7, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Može i na @ThePainkiller-ov račun... Uostalom kako se vi dogovorite. Vidite svakako jel imaju svi delovi da se nabave. Ako ima, čas posla će zajednica da obavi ostatak posla što se tiče finansija. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 7, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, nikvuksa je napisao: P.S. U poziv na broj upisati: “Za nove vodovodne cevi u Vinči” Vodu još nemamo, zamisli! Kažu dosadni smo, da ne šaljemo više mejlove i ne zovemo. Da otvorim novu temu u pomoć prijatelja ili ovde samo? Au,ako neko želi iz inostranstva da pomogne kako to? Mora devizni račun? Ria transfer? Kaže Boris da meni ljudi šalju, ja da vodim računa o novcu i spiskovima, on će uskoro sklopiti sve troškove za delove i sve će biti transparentno, valjda ćemo uspeti. Nadjosmo neku radilicu za 60e sa klipnjačom komplet, menjač za 70,auspuh za 20,to će Boris napisati bolje. Ima nade jer nadjosmo i jeftinije delove 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Jun 7, 2020 Drug član, 4161 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Nama iz Dijaspore je najlakše na paypal, ako ima tko iz užeg kruga... Vozim motor, nisam bajker. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 7, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Paypal mislim da je skup i ne znam kako funkcioniše u Srbiji i dal uopšte mogu da ga koristim. Treba naći gde je najmanja provizija a ja mislim da je to Ria.I bar pre su imali najbolji kurs Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 8, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, nikvuksa je napisao: Može i na @ThePainkiller-ov račun... Uostalom kako se vi dogovorite. Vidite svakako jel imaju svi delovi da se nabave. Ako ima, čas posla će zajednica da obavi ostatak posla što se tiče finansija. Dogovor sa Bojanom je da uplate idu na njegov račun i kad on skupi dovoljnu količinu, onda ćemo da kupimo sve šta treba od delova. Većinu delova sa spiska ima jedan naš kolega forumaš, već smo sve dogovorili sa njim. Samo da Bojan skupi pare i da se to sve polako realizuje... Od delova smo našli sledeće: radilica - 60 evra, menjač - 70 evra, klizači lanca bregaste- 15 evra grana auspuha - 20 evra. Ostaje još da se vidi za cilindar, kolega i to ima, ali ćemo verovatno ići na kombinaciju bušenja Bojanovog cilindra i nov klip (već kad se radi sve, da se onda uradi valjano). Sa spiska nam fale još prirubnice, ležajevi, semerinzi, gumice ventila, lanac bregaste i dihtunzi... (ovo će sve ići novo, cene će mi javiti drugari iz MRG-a danas). 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3075 Napisano Jun 8, 2020 8-bit, 1896 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan @ThePainkiller vidi da li može da se iskoristi. Ja kupio nov pre par godina, a nije bilo potrebe za zamenom. Nije ni otpakovan. Mislim da paše, samo ima dva linka više. Mogu nabaviti i novu spojku. 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Jun 8, 2020 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan Boki davaj racun na koji da saljemo novce 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 8, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Gledam kako je najbolje.Svaki savet dobrodošao. Paypal ne može, iz Srbije ne prihvata registraciju. Koliko sam ja skapirao, najjeftinije i najbrže je PostNet i MoneyGram. Tako je najjeftinije a i mogao bi sve završiti u pošti, nema čekanja bankovnih transfera danima. Ovo su moji podaci: Ime:Bojan Pešić Adresa:Povljenska 10, 11 351 Vinča, Beograd Broj telefona:+381 (0) 6967-3313 Ako ima neko kakav predlog pametniji da vidimo i tako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 8, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @Bojan82 Najbrže bi bilo ako imaš neki bankovni tekući račun. Onda može preko mobi aplikacije da se prebace sredstva bez provizije, a pare su ti na računu bukvalno za minut.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2029 Napisano Jun 8, 2020 Drug član, 867 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam shvatio, ima tekuci racun, ali ako tamo budu isle uplate, prvo cemo da otlplatimo dozvoljeni i nedozvoljeni minus 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 8, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Da Taj je bunar. Ima i žena isto al i taj je onako,nije za šećer i vodu al za grč u želudcu jeste. Jedino da odem danas da otvorim novi negde Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 693 Napisano Jun 8, 2020 Zainteresovan, 344 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja ne znam zasto ne bi na Borisov racun ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1033 Napisano Jun 8, 2020 Drug član, 1011 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je najbolje da otvoris negde neki ziro racun, sto kaze neko najprostije je za uplatu, nemas odrzavanje, banka zaradjuje tako sto ti skine neki mali procenat od uplate. A iz dijaspore mogu na Moneygram ili sl. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 8, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sad došao iz banke. Otvorio sam račun dinarski, devizni u eurima, i u dolarima. Tri računa imam sad u Credit Agricole. Bio je red, zbog isplata pa sam se zadržao. Ja ću sad da slikam te papire tu su instrukcije za transfer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...