lakistrike95 131 Napisano Januar 17, 2020 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan @Dzejev sin ide li to? Ajde daj nesto da se smejemoSent from my SM-A505FN using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 17, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da njemu i nije baš do smeha, obzirom šta mu se desilo sa drugim motorom koji je trebao da proda... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2356 Napisano Januar 17, 2020 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da njemu i nije baš do smeha, obzirom šta mu se desilo sa drugim motorom koji je trebao da proda...Sta se desilo?Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 17, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, slobasuper9 je napisao: Sta se desilo? Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Februar 3, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se javljao dugo uhvatila me zimska malodusnost neka. Pa sam naso neke kvrge u stomaku,dirao sam se iz dosade,ispod rebra desno gde je jetrica,pa kila,pa nije kila nego tumor,pa sad trenutno necu da umrem nit sam kilav nego prirodno sam defektan.Ja pitam kako pre to nisam imao,ne znam idem sutra i prekosutra opet na tehnicki.Uglavnom ultrazvuk kaze nema nista a dr pipaju i cude se sta je:)Ja mislim da nije nista posto sam danas smazao 6 sarmi i pola leba. Sklopio sam stapove,novi klizaci semerinzi i sve to. Ne cure,dobro sam napravio to. Kocnice takodje nove gumice i plocice.Sad kad kocim prvo preko booking.com zakupim zaustavno mesto po proceni gde bi otprilike trebalo da stanem. A sto ljudi koce pred lezeci instaliracu se nekom u gepek.Lakse malo s to kocenje. Motor je odlicanza pod presu dusu dao,ko ona Honda. Jes da ce mi trebati jos 300 godina i zivci ko kabal s bandere da ga sredim al ajde. A u smor sam pao zato sto sam upisao B umesto A i isao na te casove. Imam sad u sredu polaganje tih testova a to me sve jako zanima,kao recimo u kom zivotnom dobu je najzdravije za ptice dodo da se pare. Znaci znam sta je laki/teski tricikl(iskreno pojma nemam sta je to cudo) i da vozilo komunalnog preduzeca ne mora da ima rezervni tocak.2 poena. Auto nemam a i da ga kupim nemam muda posle dve uspesne kupovine nekretnina na tockovima. Onda bi morao da postanem clan nekog punto/clio/stilo foruma i da se brukam svestranije. Elem,sto se Yamahe tice,sve je isto. Treca se cuje,sad su pocele i 1 i 2 da mesaju separaciju,tako da ja odma idem u 4 i 5,ionako su odma tu zbog odnosa zuba na lancanicima. Jos sam nesto primetio,zaboravio sam otvorenu slavinu na sat vremena i kad sam opalio kurblu karb se upisao,izaslo iz njega na sve otvore benzina da se vozis 2km.Posle toga sam upalio na 7-8 kurblu.Odlicna vezba za gluteus a moj skocni zglob obozava to,moracu u Ribarsku banju. 2 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Februar 3, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Od onih Pontis motori redovno narucujem crvenu Yamaha neoprensku carapu,ima vise od mesec dana i oni mi svaki put posle 3 dana od narudzbe jave da nemaju to,pa ja opet narucim netom i oni mi opet jave i tako...Danas mi je covek opet javio da nemaju to sto porucujem preko sajta pa sam narucio crnu,posle njegove ostroumne ideje da kaze nekima da to skinu sa sajta,bravo,a i ne mogu vise da nas zajebavam 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Februar 3, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Glavu gore, sine na Džeja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Februar 4, 2020 (promenjeno) Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Brate, druze, prijatelju na tastaturu. Daj da ti otmem oba ta motorceta, da te spasim muka, da gi napravimo kako valja! Samo da si organizujem prevoz, i to ce platim (ali si onda duzan pivo i cevape). A napravicemo temu za uplate i nabavku delova! Sve sto pretekne ide u dobrotvorne svrhe za deda mraza. A ce pretekne mnogo, s obzirom koliko si nas animirao do sad... Ja ce radim dzabalesku! Pa da ti lepo opet kupis neko vozilo (ovaj put lici da ce da bude auto) pa da nas ponovo slatko zabavljas svojim (slatkim) mukama, a da te mi iz toplog doma savetujemo. Samo budi fin i dobar, te kupi na jesen, da pisanija bude za vreme PMSa. P. S. Za neke se stvari salim, ali za to da cu da ti uradim dzabe oba motora to sto treba se ne salim ni malo, samo ako si za. I prevoz cu da organizujem. Obecavam avanturu! Promenio Februar 4, 2020 član abarth_maniac 13 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3309 Napisano Februar 4, 2020 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sa dva ispravna motora kući neće dolaziti. Žena, deca, pas će ga zaboraviti. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 694 Napisano Februar 4, 2020 Zainteresovan, 345 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se javljam za prevoz. Donecu ih ja . 7 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Februar 4, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Evo citam od 6 jutros i dumam. Mislim se realno,imam jedan neispravan koji sam hteo da prodam i jedan poluispravan koji zelim da zadrzim. Ovu kurblu i ta paljenja ne mogu ver sam popraviti,a menjac na yamahi tek da ne pricam.To mi je naucna fantastika. Para za prevoz dva motora tamo i nazad nemam(jedino za gorivo) a ni za majstora,inace da imam to bi odavno bilo sredjeno. Po svemu sudeci ostace mi ovako nepopravljeni koju godinu sigurno. Zato prihvatam velikodusni predlog @abarth_maniac i @Surla85. Sad razmisljam kako da se oduzim,jedino mi pada na pamet da eto covek pogleda Yamahu pa da neku procenu troskova pa ako je mnogo jbg,da ode u delove,ili da posle prodam tu Hondu pa platim rad,ili nekako na rate ne znam ni sam. Evo naglas razmisljam. Za delove ne znam sta kako ako su mnogo skupi,opet hiljadu nedoumica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 4, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Javljam se za pomoć @Surla85 pri utovaru i transportu motora do kolege u servis, kao i pomoć pri rasturanju i popravci Yamahe i Honde... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 694 Napisano Februar 4, 2020 Zainteresovan, 345 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Onda jedan ti,jedan masinac. Znaci jedan u banat jedan u backu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Februar 4, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan E sad ko ce kojiVerujem da ce se svako usreciti:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Februar 5, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Polozio sam testove danas. Ono je smesno. Pogresio sam jedno pitanje,nesto oko uklanjanja vozila i vozaca nesto tako. 14 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Februar 5, 2020 Drug član, 1070 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam za danas više pluseva pa ću ovako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Februar 5, 2020 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam velikodušne, hvale vrijedne prijedloge dvojice kolega.Čojstvo na djelu!!Vozim motor, nisam bajker. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Februar 5, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Djolji Vala i cojstvo a i junastvo:) A ako dodje do svega toga,strah me uvati sta ce sve kolega naci. Jer ja ne znam ni kako se cuju ventili rastelovani,ni lanac bregaste ni nista. Mozda je i sve to u prknu,jer ja ne znam da to cujem a motor ima 85000 na satu,ne znam koji krug. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 5, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ох, знаш ти добро како се чују раштеловани. Непознаница је како се чује наштеловано 2 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Februar 5, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ima da me isprepada:) Posle na forum cudno mi se cuje motor,ode tema na 15 strana opet. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Februar 5, 2020 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Izorganizujte onda prevoz, javite kad, sta i kako, i onda radimo live defektazu! Kakonse sta radi, odmah na forum! P. S. Sto se tice godina i motora, juce oprah jedan zadnji tocak koji puni 16 god, kad sam menjao lezajeve i lanac i lancanike. To sto je nesto staro i mnogo preslo, ne znaci nuzno i da je lose. https://photos.app.goo.gl/4dFrMMHqfCAWfXoB7 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 5, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, abarth_maniac je napisao: Izorganizujte onda prevoz, javite kad, sta i kako, i onda radimo live defektazu! Kakonse sta radi, odmah na forum! P. S. Sto se tice godina i motora, juce oprah jedan zadnji tocak koji puni 16 god, kad sam menjao lezajeve i lanac i lancanike. To sto je nesto staro i mnogo preslo, ne znaci nuzno i da je lose. https://photos.app.goo.gl/4dFrMMHqfCAWfXoB7 Dok se ne javne kolega @Surla85 , da napomenem da je u planu onaj tamo vikend (15.02.) za preuzimanje i transport motora od kolege @Dzejev sin. Svakako se sve izdogovaramo još do tad... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Februar 5, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Meni je zadnja guma toliko stara Salim se,tu sam pretesterisao. Pa hajde onda da vidimo,posalji mi broj u inbox pa te zovnem sutra,a i @Surla85 ako jos vazi ponuda da vidimo kad on moze,pa kad ti mozes da primis u servis ove zveri. I Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Februar 5, 2020 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da primim kad god, s tim da ja verovatno necu biti prisutan, ali nije nikakav problem. 15.02. Malcu rodjendan. Moj br 0600903000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 5, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa još nije zasigurno definisano... Taj datum smo Slobodan (Surla85) i ja spomenuli kao pogodan u toku razgovora oko preuzimanja motora od kolege. Naravno da se možemo izdogovarati tako da bude najbolje za sve. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...