feelgod 242 Napisano Novembar 5, 2019 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Pored XTZ750 razmisljam da uzmem jos jedan motor malo bolji za voznju u dvoje koji nije preskup za odrzavanje sobzirom da ce odrzavanje dva motora biti iskusenje. Kako sam imao u istom momentu GSX1400 i DR650r nije mi bilo bas lako izaci na kraj sa ta dva. XTZ sam picnuo bas lepo pa sada otvaram poglavlje ponovo za neki naked samo malcice jeftiniji za odrzavanje posto GSX1400 nimalo nije naivan a ja nisam iskoristio sav njegov potencijal. Ponudite ako neko ima neki fini komad ili zna nekoga ko ima neku Inazumicu pa da vidimo kako ce pregovori ici. Ukoliko ne nadjem nista onda ce vrv da se predje na potragu za Banditom 1200 koji se lakse nalazi. Hvala svima unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2058 Napisano Novembar 5, 2019 Drug član, 1140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega@Nenadbg88 ima dobrog bandita 1200Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Novembar 5, 2019 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znam, znam super je. Samo ja bih nesto skromnije da bih mogao da imam dva motora. Ukoliko ode tenera pa uzmem neki jeftiniji enduric onda je Bandit sigurno moj sledeci cilj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...